Annonser från BloggPartner

Nu är jag hemma igen.

Hejsan alla.
Nu har jag och älskling kommit hem till m ormor. Innan dess var vi som sagt på Helsingborgs festivalen och gick runt. Massor med folk. Träffade lite kompisar och åkte något som snurrar sjukt mycket med mamma. Kunde knappt gå efteråt. Köpte även en tröja med ACDC's logga fast det står ADHD istället. Haha. Funderar starkt på att ha den i skolan sen. Undrar hur folk hade reagerat?
Nu ska jag iallafall svara på kommentarer och sen vet jag inte. Är trött som fan och har ont i banen. Blir nog till att sova tidigt idag.
Hur har ni haft det idag?


Nu ska jag till Helsingborg.

Hinner inte skriva.
Hörs ikväll. <3

Godmorgon.

Hoppas att ni alla har sovit gott. Det har iallafall jag och älskling gjort. Jag somnade ganska tidigt med tanke på att jag vaknade halv åtta igår. Men gud vad skönt det var att få sova ut.
Ska snart börja platta håret och sånt. Sen bär det av till Helsingborg på festivalen och sen stannar jag och älskling hos mormor till måndag. Ska bli skönt att komma bort från hemmet lite. Antar att jag kommer sitta väldigt mycket vid datorn. Det är liksom det enda vi gör när vi är hos mormor. ;)


Gammal bild. Men kolla så fint mitt hår var där!

Fråga från läsare.

Eftersom du inte skrev någon bloggadress så får jag svara såhär!
När du har blivit medlem och loggat in är det viktigaste att du skriver in din bloggadress som du vill att besökarna ska komma till. Det gör du under fliken Mina hemsidor. Sen efter det är de ju till att skaffa poäng och det gör du genom att trycka på Min sida och sen längst ner står där SURFA/SAMLA POÄNG. Där trycker du och sen kommer de upp en blogg. Tycker du om den kommenterar du annars trycker du bara nästa uppe i det vänstra hörnet.
Hoppas att du förstår hur man gör!

Vill du ha fler läsare till din blogg?

Jag gissar på att många av er vill ha fler läsare till er blogg så då tänkte jag tipsa som Bloggtrafik.nu. Det är en jättebra sida där man samlar poäng som sedan byts ut mot läsare.
Själv har jag använt denna sidan i drygt ett halvår och jag är mycket nöjd. Tack vare Bloggtrafik så får jag ca 100-200 fler besökare om dagen än vad jag annars hade fått.
Bli medlem HÄR så får du direkt 100 poäng (det ger 33 besökare) plus att du hittar många nya bloggar att läsa.

Att vakna halv åtta är inget roligt...

Först vill jag bara säga att jag struntade inte i bloggen igår. Vårt internet krånglade som fan. Tydligen hade tele2 fel på sitt system. Men nu verkar det fungera igen :)
Godmorgon!
För en gångs skull jag kan inte säga att jag säger det för sent. Snarare för tidigt. Vaknade halv åtta av att det blåser som ett helvete ute så jag kunde inte sova mer. Så jag tänkte att jag kan ju lägga mig med datorn i sängen ett litet tag och kolla någon film. Men hittade ingen bra så då kan jag lika bra svara på kommentarer och skriva något inlägg.
Älskling kommer hit idag. Tror han kommer runt 12 så jag har gott om tid till att fixa allt jag ska innan han kommer. Då menar jag alltså att gå ut med hunden, klä på mig, äta frukost och platta håret. Om man nu orkar göra de när det regnar ute och blåser så man skulle kunna tro de är September. Men jag klagar inte. *Inte alls*
Bilden är från i slutet av Maj. Och jag tycker att jag är blek nu..
Förvisso lyser solen på mig där. Men herregud. Skämdes jag inte? :o

Hemsk natt.

Godmorgon solstrålar.
Hoppas att ni har sovit gott inatt för det har inte jag. Tror att jag har blivit biten av något djur när jag har varit ute med hunden så jag har extremt mycket klåda över benen, magen och bröstkorgen. Det gör mig galen! Så när jag har skrivit detta inlägget ska jag hoppa in i duschen. Hoppas att det hjälper. Sen testar jag att renbädda utifall att något äckligt djur är i min säng. Vet att det inte är Zac som har dragit i det iallafall eftersom han inte har varit i min säng. Så det kan ju ha suttit i mina kläder, skor eller strumpor ju. Usch!
Puss. ♥


Onsdag morgon.

Förlåt för extremt dålig uppdatering. Allting var så segt igår så jag orkade inte sitta vid min egna dator så jag lånade mammas och spelade sims i sju timmar. Tiden verkligen flög iväg. Kände mig som en riktig nörd när jag spelade på hennes och kollade upp fusk på min egen. Haha, tur att ingen såg mig.
Händer idag då?
Det är fint väder ute så kanske lägger mig och solar. Har frågat hon som bor under oss om jag får ligga på hennes gräs någon gång. Och hon svarade bara "du behöver inte fråga, det är bara till att lägga sig" så snäll hon är! Så jag kanske sticker ner där sen. Om inget annat så hittar ni mig vid mammas dator. ;)
sist jag solade fick jag en liten fin bränna ;)

Till dig min fina Tobias.♥

Klockan är 01.10 och vet du vad jag gör? Jag sitter och tänker på dig. Alla fina minnen och alla skratt. Vi har varit tillsammans i 11 månader och 5 dagar. Men det känns som mycket mer. Tiden med dig har gått så fort. Ena dagen kände vi inte ens varandra, och blev tillsammans. Idag så känner vi varandra utan och innantill. Du kan mig ända in i benmärgen. Det som imponerar mig mest är vilket tålamod du har, hur kärleksfull du är och att du alltid ser något positivt i det negativa. Du kan förvandla den kallaste vintern till en underbar sommar på bara några sekunder.
Jag älskar att få sova bredvid dig & att vakna av dina små pussar i pannan. Men mest av allt älskar jag nog när vi pratar med varandra och du helt plötsligt kan börja fjanta runt. Vi har vårt egna lilla språk. Och jag förstår inte riktigt varför folk kollar konstigt när vi går ute och pratar på vårt egna lilla språk?
Så vad ska jag mer säga? Du vet redan vad jag känner för dig och hur mycket jag älskar dig.
Du vet även vad som händer den dagen det inte finns något du och jag längre.
JAG ÄLSKAR DIG. ♥
& de kommer jag göra tills döden skiljer oss åt.



Godmorgon mina änglar!

Lite sent att säga godmorgon med tanke på att jag har varit vaken sen runt 10. Vaknade av att en helikopter flög runt precis ovanför vårt område. Så det var bara till att hoppa upp ur sängen och möta en ny dag.
Hade tänkt gå och duscha nu och sen verkligen skita i allt idag. Trött som fan och börjar nog bli lite förkyld. Vill inte bli sjuk eftersom det är Helsingborgs festivalen. OCH MORMOR, JAG OCH TOBBE KOMMER TILL DIG PÅ LÖRDAG OCH STANNAR TILL MÅNDAG. Så bra att hon läser min blogg. Då vet hon allting. Det låter ganska roligt sen när hon ringer och frågar vad saker betyder. Minns när hon frågade vad chillar betyder. Hon trodde det betyder kelar eller något sånt. Men min mormor är sten cool! Ni ska bara se hennes dator! Så snygg är den. Faktiskt mormor som har köpt både min och mammas dator till oss. Men jag lovar, dagen då hon sitter på sånt hem så ska jag besöka henne hela tiden och göra allt!
Nej nog med snack nu. Duschen kallar på mig och jag känner verkligen för att duscha. Det kanske hjälper mig att slippa bli sjuk? Vi får hoppas på det.
Någon bild från Västersjön.
Där är tydligen fullt av vattenloppor nu så man vill
ju inte direkt åka dit och bada, även om där är riktigt fint och mysigt

Svar på tal.

Om det är roligare att läsa storbloggarnas bloggar, varför läste du då min nu? :)
Det finns ingenting att vara avundsjuk på. Dagen då inte bloggar är något mer, vad ska dom då leva på? Vissa har gått ut skolan och allt när vissa andra av dem hoppade av. Intressant va?
"Vi" småbloggare har oftast mycket mer att komma med men vi får inte synas eftersom storbloggarna tar all plats. Och jag anser att det inte är rätt.

Jag tackar iallafall för din kommentar. Hädanefter kan du ju också tänka på att jag kan kolla upp ditt IP nummer.

Såhär kan det se ut..

... när det inte går att göra vissa saker på sin egna dator. Då lånar man mammas en liten stund! :)

Är det bara jag som är trött på storbloggarna?

Jag tror inte att jag enbart talar för mig själv när jag säger att jag är trött på storbloggarna. Dem lever sina liv på räkmackor under tiden vi "småbloggare" kämpar för allt vad vi är värda för att få lite besökare. Storbloggarna har också kämpat en hel del, men det är tack vare oss "mindre" som dem får in pengar, kan shoppa i mängder, resa och allt vad det nu är. Ni kan inte neka till att ni någon gång har tänkt "jag vill också kunna köpa de, jag vill också resa" Säger ni att ni inte har tänkt så en enda gång så tror jag faktiskt att ni ljuger.
Storbloggarna lever på oss. Vi gör så att dem kan göra allt det där vi drömmer om. Vi klickar oss i på deras bloggar, deras statistik bli högre. Och vad händer då? Jo dem får pengar. De är förvisso deras jobb att sitta där och skriva ett inlägg. Men vi vanliga Svenssons då? Vi får jobba som as för att ha mat på bordet, kunna köpa nya kläder och kanske någon gång kunna resa. Jag anser att detta inte är rätt!

Tänk så skönt de hade varit om någon av alla oss andra hade fått den chansen. En gång i livet! Fyfan vad jag hade njutit av livet då. Vem som helst skulle nog vilja gå in i en affär och ta det dem tycker är snyggt och inte direkt bry sig om priset. Tror ni att storbloggarna använder alla sina kläder? Näe de gör dem inte. Kolla bara Kenza och Foki t.ex. I deras bloppisar skriver dem "aldrig använda" ibland. Varför köpte dem det om det inte blir använt? Använd huvudet istället.
ÄR DET NÅGON SOM HÅLLER MED MIG?
Jag är så vansinnigt trött på att se allt dem köper och gör.

Ny vecka och massor av nya möjligheter.

Godmorgon mina fina läsare.
Hoppas att ni alla har sovit gott. Det har iallafall jag gjort. Somnade runt två och sov som en stock fram tills halv elva ungefär.
Fyfan jag måste berätta för er. Nu när jag satt och skrev detta inlägget så börjar vår yngsta fågel skicka och flyga runt som en idiot (han är unge till dem andra två) så jag gick ut och kollade för jag trodde här hade kommit in en geting eller något. Så tittar jag bort mot den andra buren och där hänger då Bonnie (pappan till den yngsta) i vingen mellan gallret. Jag börjar skrika som en idiot och kallar på mamma. Vi fick loss honom men nu är han ganska så omskakad. Allting verkar vara bra förutom att han har tappat lite fjädrar. Trots att vi har haft ett ex antal hundra fåglar så blir man rädd! Tur att han inte skadade sig iallafall och att mamma var hemma. Både jag och mamma skakar som fan just nu. Så rädd jag blev. Hoppas verkligen att detta aldrig mer händer!
Den yngsta (Babcan) Han fick heta så för att
vi inte visste om han var en hona eller hane. Han är jättetam.
Vi har fött upp honom med välling på sked för att hans föräldrar
inte matade honom. Visst är han söt? :)

Idag är det ingen bra dag..

Har ni också såna dagar när tårarna bara rinner och allting känns totalt hopplöst?
En sån dag har jag idag. Jag känner bara för att gräva ner mig i ett hål och bara tycka synd om mig själv. Men med mina erfarenheter vet jag att det verkligen inte hjälper. Det enda som hjälper just nu är massor av kramar och stöd från ens nära och kära.
Trots en dålig dag tänker jag inte lägga bloggen åt sidan. När jag sitter här tänker jag på annat och kan koppla bort alla jobbiga tankar och le lite då och då. Utan er så hade jag mått mycket sämre.

När jag ändå är igång och skriver, så jag kan passa på att säga att Nattstad var verkligen ingenting för mig. Kan inte avregistrera mig så kontot få vara kvar. Men jag fortsätter på denna bloggen som vanligt. Och snälla ni, kommentera mycket nu så jag får annat att tänka på. Ni är alla mina små änglar. ♥

Testar blogga på Nattstad.

Jag är så trött på blogg.se
Så nu ska jag testa blogga på nattstad.se . Jag testar idag och ser vad jag tycker.
Sök på Nattstad.se/Nettys så kommer ni in på min blogg. <3

Marble sparkling pumps.♥

Kikade in en snabbis på Nelly och hittade världens skor!
Skorna är då från Nellys egna märke och är designade efter dem populära pumpsen Marble.
Jag skulle själv kunna tänka mig ett par skor som dessa. Men kanske i svarta i stället. Dem rosa som jag visar här under är mer party stil tycker jag :)
Skorna hittar ni HÄR och priset ligger på 299:-

Hur jag har förändrats!

Innan jag började med ADHD medicin och gick ner i vikt
(ca ett år innan jag började förvisso)

Skolavslutningen i sjuan.
I början av sjuan gjorde jag blonda slingor
(som ni ser, ganska rund var jag allt)

Färgade håret brunt.
Jag blev en liten blondie.
Färgade håret brunt efter överdosen.. Ville förändra mig totalt.
Orkade inte va som jag var förut. Ville bara glömma allt.
Hade min egna lilla fjortis period.
Fjantade runt som vanligt.
Ja ni förstår vad jag menar va?
År 2009 tog hela mitt liv en stor vändning. Jag träffade Tobias,
Bytte skola, fick medicin, och mådde riktigt bra för första gången på
4 år.
Var på Ekebo med vännerna. ♥
Var nöjd med mitt utseende.
Blev kär.
Började gå ner i vikt.
& hur ser jag ut nu? jo såhär.
lite skillnad?
tagen nu i veckan.
och så här ser min kropp ut nu. kolla bilden på mig
och hunden i poolen och denna. Lite skillnad på min kropp.
ca 15-18 kg skillnad.

Söndag & en bild på mig när jag vart blond.

Godmorgon mina snyggingar. ♥
Har ni sovit gott? Det har jag och älskling iallafall. Men han har legat med sin arm över mig hela natten så jag har ganska ont i min ena överarm idag. Har tvingat honom att massera den. Men det hjälper inte. Så jag får ta det lugnt idag. En bra anledning till att slippa städa rummet ;).
Min älskling åker snart hem. Om en timme ungefär. Kommer förmodligen träffa honom i veckan. Han jobbar inte nu så jag kan träffa honom mycket mer. Inte så mycket kvar på sommarlovet nu så jag vill passa på så mycket jag kan. Ni fattar, eller hur?
Svarar på kommentarer och sådant senare. Vill umgås med älskling en timme nu innan han åker hem. Sen ska jag vara riktigt aktiv hela dagen. Eller.. Jag ska försöka iallafall. (a'
Enorm bildbrist. Här har ni iallafall en bild när jag vart blond.
I början av åttan tror jag att det är.

Kommit hem från älskling nu.

Nu har jag och älskling kommit hem till mig. Skönt att vara hemma igen. Även om jag gillar att vara hos älskling, så är det bättre att va hemma! Här har jag alla mina saker liksom. Ja ni fattar! :)
Vad ska vi göra ikväll då?
Det vet jag inte riktigt. Får se vad som händer. Finns inte så värst mycket att göra i den hålan jag bor i. Men vi överlever väl. Kanske finns någon film att kolla på. Om inget annat sitter vi väl med vars en dator. Jag sitter vid bloggen, facebook och sånt. Och vad gör han? Det har jag ingen aning om.

Varit med älskling och jobbat.

Hejsan mina fina läsare! ♥
Hoppas att ni har haft en bra dag än så länge. Jag är själv väldigt trött eftersom jag somnade 4.30 inatt och gick upp klockan 8 för att jag skulle följa med älskling och jobba lite. Där han bor är det någon speciell dag idag. Så det var i teater blandannat där han var med och lekte med sladdar. Jag satt dock bara på en sten och sov hela tiden typ. Enda gången jag öppnade ögonen var när jag fick sms eller när jag skulle dricka!
Vi kom iallafall nyss hem. Och nu sitter vi här med vars en dator som vanligt. Väntar på att mamma ska komma och hämta oss. Vi ska nämligen sova hos mig inatt som ni kanske förstår :)
Lite bilder idag. (Dålig kvalité eftersom jag fick ställa om kameran på mobilen till VGA för att jag skulle kunna zooma!)
aktörerna!
dem andra aktörerna.
jonte.
lite av aktörerna. precis innan det började :)

Bloggen ser konstig ut just nu..

Jag vet att bloggen ser konstig ut just nu. Men något hade hänt så min header försvann. Tänkte det var lika bra att göra en ny. Gjorde den dock på 10 min så därför är den inte så bra gjord.
Annars då?
Jag och älskling har haft det mysigt. Ätit pizza med hans familj och nu gör han chokladpudding. Så gott! Länge sen jag åt det. (:

Nu ska jag svara på kommentarer. Vet att uppdateringen och sådant suger idag. Men ni vet varför!
Den nya headern!

23/7-09 - 11 månader med älskling idag.

Idag är det 11 månader sen jag och Tobias blev tillsammans.
11 månader sen jag skrev på hans mobil "23/8-09 - du och jag?<3"
Första bilden på oss. Jag älskar dig min prins.
Låten är till dig älskling. Bara till dig.
Du är mitt allt och så mycket mer. Utan dig kan jag inte leva. Du får mig att må bra.
Din närhet gör mig knäsvag. Lämna mig aldrig - så lovar jag att jag ska vara din föralltid.

Orkar inte blogga mer..

Orkar verkligen inte sitta här med. Datorn tar förfan över mitt liv snart. Och så ska det inte vara. Så nu ska jag sätta mig framför tv'n och äta popcorn!
Vi hörs imorgon.

Rensar datorn.

Jag vet att jag svarar segt på kommentarer just nu.
Men jag måste verkligen rensa min dator. Har allt för mycket bilder, musik osv. Så ska sätta mig med det nu ett litet tag och sen ska jag duscha.
Lovar att lägga upp om jag hittar något roligt!

Fråga till er läsare.

Mejla förslag till [email protected]

Dagens vill ha.

Kolla så snyggt linne!
Blev helt kär i det. Hittade det på modegallerian.
Kanske lite dyrt för ett linne, men tanke på budskapet är det helt klart värt det.
Eller tycker ni 348:- är för dyrt?
Ni hittar det HÄR

Före och Efter bilder.

Jag har varit duktig och städat mitt rum.
Visst blev de lite skillnad? Förlåt för dålig kvalité på bilderna.
Mobilkamera (y)
Sängen.

Skrivbordet.

Godmorgon

Vaknade för en timme sedan och nu har jag fått i mig lite flingor och mjölk.
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg för jag måste ut med hunden i skit vädret. Det regnar här idag. Men egentligen ska jag inte klaga. Allting är helt torrt och visset. Så det behövs verkligen lite regn!
Svarar på kommentarer när jag kommer igen.
Var så trött igår så jag orkade inte bry mig om verken bloggen eller kommentarer. Idag är jag iallafall inte lika trött & det är perfekt dator väder idag. ;)
HUR ÄR VÄDRET HOS ER IDAG KÄRA BLOGGLÄSARE? ♥


Önskeoutfit.

Innan jag skriver något annat så får jag alltid frågor om vart sakerna finns.
Och för sista gången så vet jag fortfarande inte. Jag gör collagen på Polyvore
Söt va? :)

Godmorgon. (?)

Har ni sovit gott?
Det har iallafall jag gjort. Vakande runt tolv, när jag egentligen ska gå upp nio. Inte bra! Men jag sover så otroligt på nätterna och kommer inte i ro förens typ sex på morgon. Usch, det gillas inte!
Vad händer idag då?
Här händer det nog inte så mycket. Ska försöka fixa lite i stilmallen och kodmallarna. Känner att allt är en enda röra. Men jag kommer väl inte få ordning på det som vanligt. Aja, nu ska jag svara på kommentarer.
Puss. ♥

Godnatt.

Nu hade jag tänkt lägga mig och kolla någon film. Vet inte vilken ännu. Får se vad jag har för några på datorn. Har typ 40 filmer att välja mellan så något borde man väl hitta!
Ska svara på dem sista kommentarerna nu. Sen loggar jag ut. Om jag kan slita mig från bloggen vill säga.. ;)
Godnatt och sov gott snuttisar. ♥

Puma väskor.

Kollade in en snabb runda på Nelly. Hittade inte direkt något som föll mig i smaken. Det enda jag kunde riktigt falla för idag är väskorna här nedanför. Gillar den svarta mest. Men ska jag vara ärlig är jag inte speciellt pigg på att betala 599:- för en väska. Bara för att där står Puma på den liksom? Näe, då kan jag hitta liknande på en marknad för 100:- kanske?
VAD TYCKER NI?
Skulle ni kunna betala 599:- för en väska enbart för att där står Puma?

Nu är jag inne igen.

Hej igen sötnosar!
Nu har jag kommit in. Som jag skrev skulle jag hjälpa mamma att städa bilen och sola lite. Men det blev inte så mycket gjort. Först kommer Per (en granne) och sätter sig och pratar, sen kommer en annan granne. (som förövrigt har världens finaste namn.. Jeanette liksom) Och efter det kom hennes son. Pratade lite med honom om tatuering. Så i September ska jag tatuera mig! :D ÄNTLIGEN!
Har inte fått någon som helst färg idag eftersom jag suttit i skuggan hela tiden. Men man blev ändå svettig. Ska bli skönt att duscha sen! Ska ta tag i kommentarerna nu.
Puss. ♥

Godmorgon snyggingar.

Fyfan vad varm det är idag!
Har lust att dra och bada men mamma får inte sin lön förens på fredag så jag får sitta här hemma och svettas istället! Nej men mamma frågade om jag ville hjälpa henne och städa bilen idag. Så jag hjälper väl henne lite och sen sätter jag mig och solar. Ska även försöka borsta hunden liten. Otroligt hur mycket han fäller!
Så jag vet inte hur det blir med uppdatering och sånt idag. Ska försöka va ute lite så jag slipper va blekast när jag börjar gymnasiet. Hade ju inte varit så roligt. Hehe.. ;) Ska svara snabbt på några kommentarer, och sen byter jag om till bikini och shorts och går ut. Vi hörs när vi hörs.
HA EN BRA DAG MINA SNYGGINGAR!


Min spotifylista!

Har inget speciellt att skriva om så tänkte dela med mig av min Spotify lista!
Hoppas att ni gillar den. Klicka HÄR för att hämta den. ♥
bilden är tagen för snart två år sen. men har som sagt inga bilder.

Videoinlägg.

Ljudet fungerar tydligen inte. Jag hör vad jag säger men ingen annan.
Så nu behöver ni inte påpeka det mer:)

Godmorgon.

Jag vet att jag skrev igår att jag skulle gå upp runt nio. Men jag var helt enkelt för trött så låg kvar i sängen till lite över 10 tror jag. Efter det gick jag ut med hunden och nu sitter jag här. Funderar på att sminka mig och platta håret snart. Kanske gör ett videoinlägg. Får se om jag orkar! Om inget annat så kommer jag vara riktigt aktiv på bloggen idag. Och det gillar vi, eller hur? ;)
Jag har inga bilder. (a)

Godnatt världens finaste läsare!

Har verkligen haft en riktigt bra blogg dag. För en gångs skull känner jag mig nöjd med att jag har svarat på kommentarer och verkligen varit aktiv. Hoppas att jag har lika mycket lust för det resten av veckan.
Nu tänkte jag iallafall svara på några kommentarer till och sen lägga mig och glo någon film och sen sova. Ska försöka gå upp runt nio imorgon. Mamma jobbar så jag har hunden hela förmiddagen och en del av eftermiddagen. Och man får så mycket mer ut av dagen. Tycker jag iallafall.
GODNATT OCH SOV GOTT MINA ÄNGLAR! ♥

Passade låt kanske..? ;)

ADHD - vad är det för något?

Jag har fått frågor från några av er vad ADHD är för något.
Så jag tänkte berätta lite. Men självklart kan jag bara berätta
om hur det är för mig eftersom det är otroligt olika från person till person.

ADHD eller Attention Deficit/Hyperactivity Disorder som det egentligen heter är ett funktionshinder som oftast visar sig genom ; svårt att sitta still, humörs svängningar, koncentrations problem och att man tappar ofta fokus på det man gör (glöm inte att jag berättar efter hur det är för mig. detta behöver inte stämma på andra)
Många uppfattar ADHD och DAMP som samma sak. Men skillnaderna är stora. Jag kan dock inte svara på vad skillnaderna är. Men vad jag har fått veta är en av dem största skillnaderna mellan ADHD och DAMP är att personer med DAMP har ofrivilliga rörelser (t.ex armen kan helt plötsligt flyga åt ett håll utan anledning) , men om detta stämmer vet jag inte.
Symptomen för ADHD är följande :
• Koncentrationsproblem
• Glömska
• Hyperaktivitet
Hur fick jag veta att jag har ADHD?
Det är en ganska lång historia. Men jag gör den kort. Min styvmamma lämnade oss för snart fyra år sen och jag gick i djup depression & det gick så långt så jag tog en överdos migränmedicin och fick först antidepressiva vilket inte hjälpte. Mamma hade i några år funderat över om jag kanske hade ADHD eftersom jag alltid har haft en jävligt humör - men ingen tog henne på allvar förens min kontaktperson på BUP (barn och ungdomspysk) tog tag i saken och gjorde en utredning på mig. Och mamma hade haft rätt. Jag har ADHD. Det finns mediciner mot detta. Det tar inte bort ADHD'n. Men det lugnar ner mig eftersom mina problem är b.la sitta still, fokusera på en sak och strukturera upp mina arbeten och liknande.
Hur ADHD "blir till" vet jag inte riktigt.
Men som jag har fattat det så är det någonting i föräldrarnas DNA som är i "sönder". Så vi säger att din mamma har ADHD. Då finns det 50% risk att du också får det. Däremot om både din mamma och pappa har ADHD - då vore det konstigt om du inte får det.
Det är skitsvårt att sitta och skriva ner detta. Men jag hoppas att ni förstår lite vad jag menar. Gå annars in HÄR och läs. Lita inte på allt där står. Men i stora drag stämmer det mesta. Tror du att du har ADHD så är det bara till att söka upp någon slags läkare. MEN det kan vara som så att du har ett jävla humör. Allt behöver alltså inte va ADHD. Döm inte hunden efter håren. Trots ADHD är jag ändå en vanlig tjej. Den enda skillnaden är att jag har svårt för att lära mig saker osv som jag har skrivit. Men jag är fortfarande jag.

Gamla godingar. ♥

Robbie Williams - Angel

R Kelly - Im the worlds greatst.

Antique - Opa opa

Kolla in snyggingen.

Klickade in mig på Modegallerian och kollade runt lite och det som föll mig i smaken idag är snyggingen här under.
En riktigt fin klocka från Triwa Minichrono. Dock ganska dyr.. Priset ligger på 1499:- Tror aldrig jag hade kunnat köpa en klocka för det priset tyvärr.
VAD TYCKER NI OM KLOCKAN?

Goooooooooodmorgon.

Godmorgon bebisar.
Nu är jag uppe och har ätit frukost. Så just nu sitter jag och älskling med vars en dator som vanligt. Han sitter väl och kollar Facebook och jag sitter vid bloggen och skriver fel hela tiden. Mina fingrar vill helt enkelt som jag idag!
Älskling åker hem om en halvtimme ungefär och sen träffar jag inte honom förens på Fredag (vi har faktiskt elva månader då♥) Den lilla grisen ska jobba i veckan så jag får klara mig utan honom. Mamma ska självklart också jobba så de kommer bli en ensam vecka! Uschuschusch.


Första bilden på mig och bebis. Tagen 22/8-09 - men vi
blev inte tillsammans förens 23/8-09 (;

RÖSTA PÅ MIG!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

JAG BLIR OTROLIGT TACKSAM OM NI HJÄLPER MIG MED DETTA!
länkar alla som röstar i ett inlägg när tävlingen är avgjord. ♥


Godmorgon älsklingar.

Först vill jag be om ursäkt för usel uppdatering igår. Svarade knappt på kommentarer i heller. Men allvarligt talat så orkade jag inte. Det är sån konstig värme ute så jag är helt slö om dagarna. Man skulle nästan kunna tro det ska bli åska! *hoppas att det inte blir så..*

Älskling kommer hit senare idag. Har lovat honom att inte sitta så mycket vid datorn så när han har kommit hit så kommer jag bara använda datorn till att lyssna musik och kolla film ikväll. Kanske loggar in någon gång och svarar på kommentarer. Vill ju njuta av tiden med honom eftersom vi inte kommer träffas mer än på helger och lov i höst... :(

Nu blev det allt för mycket text. Stor guld stjärna till er som orkar läsa allt. ♥
Har inga bra bilder på datorn. Ska skärpa mig och ta nya... När jag orkar ;)

Ny design på g.

Jobbar på en ny design, därför ser bloggen lite konstig ut!
HA TÅLAMOD

Video uppdatering!

Till er som vill mejla in förslag eller bara skicka något [email protected]
Och visst är stillbilden sexig? ;)

Era spotifylistor!

Jag behöver ny musik så ni kan väl va jättegulliga
och skicka era spotifylistor? Ni kan skicka det som kommentar
eller mejla dem till [email protected] ♥

Ni vill veta mer om mig, här får ni det..

Jag har ett tandsmycke på mina ena hörn tand. Ett fyrklöver så jag har med mig turen alltid.

• Jag har piercat naveln två gånger. Har dock fått ta av dem! 

• Till hösten ska jag tatuera mig. En blomma och en text som ska stå för mamma. 

• Jag är extremt rädd för åska, brandbilar och sopbilar. 

• Folk anser att jag kan sjunga, men jag håller inte med. 

• Kan inte alfabetet utantill (pga adhd, har svårt att lära mig saker)

• Egentligen heter jag Nilsson i efternamn. Men mammas farfar hittade på det efternamnet vi har nu, och jag tänker aldrig någonsin byta! 



Modegallerian.se

Kikade in på Modegallerian och hittade en jättefin klänning.
Den finns även på Nelly, eller ja. Den kommer där ifrån.
Priset är 249:- vilket är ett riktigt bra pris enligt mig.
OCH VISST VAR DEN SÖT?

Bloggpaus.

Har lite bloggpaus idag. Orkar inte med pressen på mig själv med uppdateringar och kommentarer och vill fixa lite här hemma. Skriver när jag vill och så!
bebis. <3

Mår dåligt..

Svalde något konstigt idag när vi var och badade så jag mår verkligen skit nu..
Orkar inte bloggen nu. Hörs imorgon eller senare ikväll

Önskeoutfit

Ni behöver inte fråga vart sakerna kommer ifrån
Har sagt det förut och säger det igen. Jag gör dessa collage HÄR!

Kommer inte på någon rubrik!

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING ÄLSKLINGAR! ♥
Som jag skrev igår skulle jag åka och jobba lite. Tjänar hellre pengar än sitter vid datorn hela dagarna. Så jag jobbade i 5 timmar tror jag..? Och efter det åkte jag hem och duscha. Orkade inte svara på kommentarer eller skriva något inlägg! Nu i morse skulle jag också jobba så hann inte skriva innan jag stack. Jobbade mellan 9 och 12 ungefär och sen kom älskling. Vi orkade inte med värmen så vi åkte och badade. Så härligt att svalka sig!
Nu ska jag svara på kommentarerna och sen åker älskling hem om en timme. :(
Har seriöst inga andra bilder så det får bli en när Zac
leker häst och tuggar i sig gräs

Nu ska jag äta och sen jobba.

Mammas kompis behövde hjälp med ett jobb så nu ska jag äta och sen sticker jag och jobbar!
Hörs ikväll bebisar. ♥
åt en blåtira glass innan, snyggt va? ;)

Dagens outfit.

Har nyss kommit hem från Ängelholm med mamma.
Det blev till att hämta avslutningsfotot och sen efter det åkte vi till Maxi och handlade lite.
Nu ska jag svara på lite kommentarer och sen gå ut med huden. (:
Skor - Matz skor
Jeans - Lindex
Tröjan - Gina Tricot (dock tre år gammal)

Önskeoutfit!

Annorlunda, men jag gillar den!
Jag vet inte var sakerna kommer ifrån.
Collagen görs HÄR

Videoinlägg!

Snyggaste stillbilden (y'

Regnet öser ner..

Det må va sommar, men gud vad jag älskar när det regnar!
För en timme sen började det regna och det blev riktigt mörkt ute. Men faktiskt så tycker jag att det är mysigt. Det har varit för varmt dem senaste dagarna så jag tror inte att jag är ensam om att tycka att det är mysigt med lite regn. Naturen behöver det.
Med tanke på hur vädret är nu behöver jag inte ha ångest över att jag sitter inne framför datorn och häckar. Faktiskt så kan jag njuta av det på ett annat sätt och inte känna pressen av att jag måste va ute. Så skönt!
Ny vaken och väldigt söt i morse. Eller inte!
Håret åt alla håll och kanter och är mer död än levande.

"Pyssla om dig själv dag"

Idag är en sådan dag då jag har lust att pyssla om mig själv. Så när jag kommer hem ska jag packa upp, platta håret och klippa det (tro mig det behövs.. mitt hår är grymt slitet) efter de ska jag duscha, peela ansiktet, fila fötterna, måla naglarna och massa sånt mysigt! Behöver lite tid för mig själv känner jag.
Så uppdateringen blir inte så bra framåt kvällen. Men jag skriver om jag har tid och lust.
Detta skulle jag behöva!
Bilden är lånad från Google.

Godmorgon.

Är ni pigga och vakna?
Det är jag! Vaknade runt nio tiden, gick ner och åt frukost och kollade TV med älskling. Och nu sitter vi som vanligt med vars en dator. Han spelar och jag kollar bloggar, svarar på kommentarer och tar bort massa gamla bilder. Roligt liv vi har!
Ska åka hem senare idag. Jag måste fortfarande öva på att vara utan älskling. Kommer annars inte klara mig i höst när han är nere i Svalöv. Tur att det är ett tag kvar.

Älskling tycker om att smygfota mig på stranden!
Liten tjockis är man allt. Men jag gillar det ;)

Söt strand outfit.

I like it!
Gör en egen outfit HÄR

Hemma från stranden.

Hej snyggingar.
Har inte kunnat uppdatera idag eftersom jag, älskling och hans föräldrar åkte till stranden redan halv 10. Kom hem för ungefär en timme sen och sen dess har jag suttit och läst bloggar och försökt lägga över bilder från mobilen. Men där man sätter in överföringskablen i mobilen är jätte sliten så det tar sin lilla tid att ladda över dem. Hehe.. ;)
Nu ska jag ner och röka och sen ska jag svara på kommentarer.
Stranden i Skälderviken. Fint och rent :)

Sitter vid älsklings dator..

Godkväll bitches.
Sitter vid älsklings dator så har inga bilder. Och jag orkar inte sitta och leta efter en bild som är halvbra och lägga upp i heller. Ni överlever va? ;)

Klockan nio ska vi lägga oss och kolla film så kommer inte svara på mer kommentarer och skriva fler inlägg efter det. Så detta blir dagens sista inlägg. Svarar på era kommentarer fram till nio, sen lämnar jag datorn för dagen.

Puss. ♥

Dagens önskeoutfit.

Söt va? :)
Ni kan också göra såna här fina outfits HÄR

Lördagen den 10 juli.

Godmorgon.
För en gångs skull säger jag det i tid! Hehe.. Vaknade för två timmar sen ungefär av att älskling kom in och väckte mig. Låg dock kvar i sängen i en kvart innan jag kom  på att det är för varmt inne på mitt rum. Och det är för varmt ute för min smak. Vilken dilemma!
Åker hem till bebis om en timme och sover där inatt. Kommer förmodligen hem imorgon om inget annat inträffar. Men kommer va aktiv på bloggen idag känner jag eftersom jag inte klarar av att va ute. Eller jag får se. Kanske pressar mig själv till att va ute..?
Aja, nu blev det för mycket text.
Många pussar. ♥
Gammal outfit bild. Men har detta på mig idag :)

Svar på tal bitch!

Min blogg värdelös? Tror knappast det. Med tanke  på att du kommenterade anonymt och inte tänker på att jag kan kolla upp ditt IP nummer börjar jag starkt misstänka att DIN blogg är värdelös ;) Och min blogg nu skulle va så jävla värdelös som du själv uttrycker det, varför får jag då kommentarer om att jag skriver bra, har fin blogg osv?
Jag tackar för din kommentar. Ge mig gärna fler såna så jag kan ha något att skratta åt!
Och här har du en låt enbart till dig babe [:

Snygga skor.

Som många av er vet älskar jag skor, kläder och allt som har med mode att göra.
Så nu har jag suttit och kollat runt på olika sidor på internet och snyggingarna här nedan för hittade jag hos
modegallerian. Det kliar i fingrarna på mig. Vill så gärna klicka hem dem. Men just nu behöver jag spara pengar till en ny mobil i stället.
VAD TYCKER NI?
Finns HÄR om ni är lika sugna som jag ;)
Priset ligger på 399:-

Godmorgon solstrålar!

Har ni alla sovit gott?
Det har jag gjort ;) Vaknade runt 10 och har nyss varit ute med hunden. Ska snart hoppa in i duschen och duscha bort allt äckligt pollen som flyger runt och landar på mig. Får en jävla massa klia över hela kroppen och sånt. Hata pollen!
När jag har duschat ska jag svara på era kommentarer om jag orkar. Måste fixa mig och sånt först innan bebis kommer hit. Viktigare att va fin inför honom än att sitta och svara på kommentarer! (;
Puss.♥
Spexfotot innan vi slutade skolan.
Riktigt fint om jag får säga det själv (y'

Låg uppdatering idag

Förlåt älsklingar för dålig uppdatering.
Har en del att fixa här hemma och sen ska jag svara på era kommentarer.
Vi hörs sen. ♥

Kissies låt, ett skämt eller?

Att hon kallar sig artist är pinsamt! Hon sjunger nästan ingenting och rösten är mer mixad än en burk barnmat! DISS!


Dagens fråga

vad vill du bli när du blir äldre, elr du kanske redan är så stor?, haha i så fall vad har du för jobb

svar: haha stor kan jag väl inte påstå att jag är, med tanke på att jag kallas mini? ;)
nej men när jag blir vuxen eller hur man ska säga vill jag jobba med djur, inom affär eller med barn.
har ju kommit in på naturbruk i Örkelljunga med inriktning på hund. Så de är de jag vill hålla på med!

Utmaning!

Jag blev utmanad av http://apieceofelin.blogg.se
1. Jag har piercat navlen två gånger, men har tagit av piercingen nu
2. Ska tatuera mig till hösten
3. Jag var rädd för sopbilar och brandbilar när jag var liten för en kärring skrämde mig
4. Jag är allergisk mot citrusfrukter, tomat och är laktosintolerant
5. Har haft fåglar hela mitt liv
6. Är egentligen rödhårig.
Regler:
Den utmanade ska skriva 6 sanningar om sig själv och sedan utmana 6 nya bloggare. Easy as that!
http://lifebyemma.webblogg.se/
http://eliiinjohnsson.blogg.se/
http://summeredition.blogg.se/
http://ndail.blogg.se/
http://josefinesoderberg.devote.se/
http://hhss.blogg.se/

Video inlägg!

Första video inlägget!
Enjoy och jag vet att jag pratar för snabbt. :$

Förlåt för dålig uppdatering.

Hej babes.
Förlåt för att jag inte har uppdaterat eller svarat på kommentarer men humöret var inte på topp en stund, dock inget som angår er! Men nu är det bättre igen så nu ska jag ta tag i kommentarerna och ta det lugnt.

Stor rea på Nelly.com

Gick in på Nelly.com och såg att dem har stor rea just nu. Har inte orkat kolla på sakerna ännu men ska göra det sen. Så nu tycker jag ni alla ska gå in och kolla på allt snyggt och kanske klicka hem något ;)



Tisdag.

Godmorgon!
Är ni pigga och vakna? Det är jag. Vaknade för ungefär en timme sen och har redan plattat håret och tagit på  mig kläder. I vanliga fall brukar jag fortfarande gå i shorts och tröja. Men inte idag. Kände för att fixa mig i tid för en gångs skull!
Mina fingrar vill inte som jag idag så trycker på fel tangenter hela tiden så orkar inte skriva mer nu. Ska svara på kommentarer nu och sen fixa musik till min ipod!
Big love. ♥



Godnatt.

Har absolut ingenting mer att skriva om idag så jag säger godnatt nu men kommer nog fortsätta svara på kommentarer en stund till! Får se hur länge jag orkar. {:

Sött linne från Gina Tricot

Vart inne och kollade på Gina Tricot och kollade lite och hittade ett riktigt sött linne! Hade passat fint med ett par shorts och snygga pumps eller ballerina.
Linnet kostar 129 ;- vilket jag tycker är ett riktigt kap.

Dagens fråga.

Vad gör du helst en varm sommardag?
Inskickad av Moa
Svar: En varm sommardag för mig är inget roligt. Mår lätt illa och blir yr. Är jag ensam sitter jag inne framför datorn eller tvn. Men är jag med älsklingen eller vänner så blir det bad, sola och sådant. (;

Bjuder även på en sommarlåt. Ganska gammal och tråkig. Men den ger mig sommarkänslor!


Ny vecka, nya möjligheter.

Då var det måndag igen.
Otroligt hur fort tiden faktiskt går. Kan inte fatta att det redan är juli. Känns ju som om det vore förra veckan jag sa hejdå till mina lärare och höll på att drunkna i alla tårar. Men sånt är livet!
Älsklingen har precis åkt hem och mamma är inne i Ängelholm så jag är ensam hemma. Älskar att vara ensam hemma men de blir långtråkigt efter ett tag. Så jag ska försöka underhålla mig själv nu med att svara på kommentarer och kolla bloggar.
'
Orkar inte leta upp någon annan bild (a)

Jag behöver er hjälp.

Jag har enorm bloggtorka, så nu behöver jag er hjälp!
Ni får som uppdrag att mejla till mig vad ni vill se mer av i bloggen
och även skicka lite frågor till mig som jag kan använda till dagens fråga.
Skicka ett mejl till [email protected], så ska jag se vad jag kan göra.
Glöm inte att skriva er bloggadress om ni skickar frågor så länkar jag er samtidigt som jag svarar! :)
Får bli en bild på världens bästa pojkvän
bara för att jag älskar honom mest av allt! ♥

Christina 11 år är fånge i sitt hem.

Sånt här får mig att bli otroligt sur, ledsen och fundersam över vad vi lever i för jävla samhälle! Kollade runt lite på aftonbladet och såg artikeln om lilla Christina som är 11 år gammal. Christina blev rullstolsbunden efter en hjärnoperation. Det som gör mig mest upprört är att hyresvärden låter inte kommunen sätta in en handikapps hiss till henne så hon kan ta sig ut. "Det är sommarlov och 30 grader ute och min dotter kan inte komma ut" säger hennes mamma, som inte klarar av att bära ner Christina.
Jag börjar allvarligt talat fundera på vad det snurrar i huvudet på den där hyresvärden! En person som den borde inte få ha en sådan makt och kunna bestämma över en handikapps hiss. Inte nog med det så är Christina autistisk och har svår epilepsi.
Nu kan jag bara hoppas på att den där hyresvärden blir av med sitt jobb och att en hiss fixas åt Christina. Ni kan ju själv försöka föreställa er att sitta instängda i en lägenhet när det är så fint väder.
ARTIKELN HITTAR NI HÄR

Dagens fråga..

VILKET FÖREDRAR NI?
Om jag ska välja så är det helt klart pool!
Tänk så många fiskar som har haft fött ungar där, och allt fiskbajs!
Men stranden är bättre när man ska sola. Förvisso är en pool heller inte så ren,
men där har i alla fall inte fiskarna haft sex ;)

Godmorgon bitches!

Jag och älskling vakande runt halv 12 idag av att det var allt för varmt på rummet så vi gick ner och åt frukost och jag tog min morgon cigg. Och nu sitter vi och väntar på att mamma ska komma och hämta oss och sen åker vi hem till Munka Runka. (y'

Om en dålig attityd kan göra en känd...

Så skulle jag fan kunna bli världens kändis med tanke på hur jävla otrevlig och bråkig jag kan va. Varför visar jag inte det i bloggen? Jag är faktiskt ingen ängel alltid.. HAHA. Från och med skriver jag vad jag vill, gör vad jag vill och skiter i om ni inte gillar det!

Har varit på stranden!

Hejsan älsklingar!
Vet att uppdatering och sånt ha varit dåligt från min sida nu dem senaste dagarna. Igår var jag som sagt med en kompis och idag åkte jag, älskling och hans familj till stranden runt 10 i morse och kom hem för någon timme sen. När vi kom hoppade vi in i duschen och duschade bort all sand och sånt. Det är ju inte så skönt med sand mellan ballarna ;)
Ikväll ska vi till Marcus och grilla. Där skulle tydligen vara några fler bla Marcus flickvän och två från klassen. Riktigt roligt. Känns som om det är evigheter sen jag träffade dem när det "bara" är lite mindre än en månad.
Kanske skriver när vi kommer hem, men jag tror knappast det. Imorgon blir det nog heller inte mycket bättre uppdatering eftersom jag vill passa på att vara med älskling nu när han inte jobbar med. UNDERBART!


Bilden är lånad från google.

Äckligt varmt ute.

Hellu!
Sitter här i soffan med datorn i knäet och kollar tv. Klarar inte av att va ute i värmen. Jag vill så gärna va ute och bli brun med det går inte. Yrsel och illamående är inte så roligt. Så jag får gå ut korta stunder med ofta istället. Fungerar det med. :)
Måste påpeka att ni är dåliga på att kommentera idag. Nog för att det är fint väder men någon borde ju ha samma problem som mig tycker jag allt. Haha (;

Ska träffa en kompis.

Hejsan!
Har inte så mycket tid för bloggen idag eftersom jag ska träffa en kompis så uppdatering och sånt kommer antagligen bli lågt idag.
Puss. v'

Jobbar på ny bloggdesign (;

kommer förmodligen upp imorgon om jag får ordning på det :)

Orkar inte tänka.

Detta blir förmodligen dagens sista inlägg eftersom jag är halv ledsen och helt förvirrad. Orkar helt enkelt inte tänka ut något att skriva om så kommer enbart svara på kommentarer (om jag ens orkar det). Det är ingen speciell anledning som jag är ledsen över, men jag väljer själv att inte skriva vad de är. RESPEKTERA!



Baseball jackor från Gina Tricot!

Jag har verkligen ändrat åsikter när det gäller snyggingarna här nedanför.
Förut tyckte jag inte alls dem var snygga, men efter att ha kollat lite på dem och
sett hur folk använder dem till olika oufits kan jag bara säga att jag älskar dem!
VAD TYCKER NI?
HISS ELLER DISS?



NATURBRUK TILL HÖSTEN!


Torsdag, eller?

För sent att säga godmorgon nu så jag skiter i det.
Har inte kunnat blogga för vårt internet ligger nere så jag får använda det mobila så länge & då blir allting på internet grymt segt. Så kommentarer och inlägg kommer ligga efter som fan idag. Ni förstår va..?

RSS 2.0