Annonser från BloggPartner

2010 - ett år som alltid har en speciell betydelse.

Är det verkligen den sista november idag eller skämtar folk med mig?
Jag kan faktiskt inte fatta att imorgon är det årets sista månad. Detta är året har flugit förbi. Sommaren ska vi inte ens tala om. Den försvann allt för snabbt. Enda dagen slutade jag och älskling nian, hans bror tog studenten och vi hade ett helt sommarlov att se fram emot. Men det försvann, rann liksom sand mellan fingrarna på en.
Så vad har jag fått ut av detta året än så länge?
Otroligt mycket. Jag har slutat ta folk för givet, fått bättre självförtroende och har skapat nya vägar och lämnat dom gamla. År 2010 är och förblir ett speciellt och minnesvärt år för mig. ♥

Bilden är tagen på stranden i somras.
Känns faktiskt som om det var förra veckan.

det blev ingen skola idag.

Jag skulle egentligen stuckit till skolan 12.20 idag men så blev det inte.
När jag kom hem från Svalöv och skulle gå hem från bussen så halkar jag och dunkar i skallen i en stenmur. Så jag blev otroligt yr och illamående. Därför stannade jag hemma idag. Det gör fortfarande otroligt ont i huvudet men annars börjar det bli bra igen.
Resten av dagen ska jag spendera framför datorn och ta igen den tiden jag missade igår med bloggen. Eller jag ska iallafall försöka. Saknar min älskling otroligt mycket, även om det  bara är några timmar sen vi sa hejdå. Så är det att vara kär, underbart - men ibland smärtsamt.
jesus så gammal bild!

gissa vem som är hemma nu?

Nu är jag hemma!
Det har varit ganska skönt att ha varit borta från datorn i ett dygn nu. Har bara myst med älskling och träffat en del av hans kompisar. Verkligen jätte roligt :)
Nu när jag är hemma igen är jag lagom frusen. Ska snart göra lite varm oboy sen ska jag packa upp sakerna jag hade mig med. Sen om en timme ska jag till skolan och ha lektion till halv 4.

dagens ordspråk.

Jag är en person som inte klarar av att folk snackar skit bakom min rygg.
Har dom något att säga så kan dom säga det till mig istället för mina vänner när jag ändå får reda på det 5 minuter senare.

Dagens låt.♥

Leona Lewis - Bleeding love.
Gammal, men fortfarande lika jävla bra.♥

Bielawa boot.

Inne på nelly.com kan man hitta riktigt mycket snygga skor.
Jag har många gånger visat skor där ifrån som jag gillar och detta är inget undantag.
Skorna som får mitt hjärta att slå dubbla slag idag är dessa här nedanför.
399:- kostar som och ni finner dom här
Man kan ju hoppas på att tomten läser min blogg. ♥

när ni läser detta..

Så sitter jag förmodligen på tåget på väg till Helsingborg där jag möter upp pappa så kör han mig sedan ner till Svalöv. Riktigt fin present han får när han fyller år. Eller vad säger ni? Nej men han erbjöd sig att göra det för jag smsade honom och frågade om han kunde hjälpa mig om det blev krångel med tåg och skit i Helsingborg. Tur att jag har tänkt ut en present till honom redan.
Håll nu tummarna för att jag kommer till Helsingborg som det är tänkt.

bilden är ungefär sen stenåldern.
här är jag ca 15 kg tyngre än vad jag är nu.

fixar lite med bloggen.

Eftersom jag inte kommer kunna va speciellt aktiv mellan måndag och tisdag så sitter jag nu och skriver lite tidsinställda inlägg så att bloggen inte står helt tom och tråkig. Så jag hoppas att ni som följer mig på bloglovin kikar in och lägger en kommentar. Och även att ni andra också gör det!
Det är dock lite svårt att sitta och skriva inlägg som ska publiceras om ett dygn. Men det är ganska bra att kunna göra det. Lite synd bara att jag inte kommer ha tid till att svara på kommentarerna. Men så får det faktiskt bli för denna gången.
förlåt för bilden älskling, men du är så söt när du sover.♥

det snöar.

Det har snöat nu i flera dagar men idag tar det nog priset.
Snön vräker ner. För en halvtimme sen kunde man se gatan här nedanför mitt fönster, nu ser man inte skillnaden på gatan och gräset. Hoppas att det inte håller i sig allt för länge. Mycket snö = försenad buss och då kommer jag försent till skolan. Inte bra med tanke på att det är svenska första lektionen och jag är så nära mitt MVG så jag vill inte missa en enda minut.
bilden är lånad här ifrån.

kollar andra avenyn.

Jag har haft hela säsong ett av andra avenyn på datorn i en hel evighet. Så nu sitter jag och kollar lite på det. Hela säsongen tar så mycket plats och jag vill inte ta bort det så kan lika bra titta på det. Har försökt ladda ner säsong två men det tog så himla lång tid så jag gav upp.
Ni kanske inte vet det, men jag är lite av en serienörd. Jag har nyligen kollat på de flesta säsonger av desperate housewives. Men nu har jag inget mer att kolla på förutom andra avenyn. Så lite tips på bra serier som finns att ladda ner tas gärna emot. Gärna en serie som man kan leva sig in i. ♥

söndagen den 28 nov.

Godmorgon. ♥
Jag vaknade av att älskling pussade en massa på  mig runt nio tiden. Sen dess har vi legat i sängen och kollat csi och sen ätit frukost. Nu sitter vi här med vars en dator igen. Han åker hem om en timme ungefär och sen efter det ska jag städa lite på rummet, skriva ner sakerna jag ska ha med till älskling imorgon när jag åker ner till hans skola och sover där. Så jag kan ju säga redan nu att uppdateringen imorgon och på tisdag kommer bli långt ifrån bra.
Nej nu finns det en massa kommentarer som väntar. Lika bra att ta tag i dom innan det finns allt för många och man inte orkar ta tag i dom. Hehe.
bild sen i somras.

barndop idag.

Hejsan alla.♥
Har inte hunnit skriva innan för att jag har sminkat mig, fixat håret och sånt. Nu är jag iallafall klar och älskling är här. Vi ska köra runt ett tiden så jag vet inte om jag hinner uppdatera innan dess.
Finns inte så mycket mer att säga just nu. Så vi hörs senare tror jag. Får se hur det blir.
det är denna lilla fisen som döps.

otroligt seg fredag.

Är det verkligen fredag idag?
Det känns mer som om det är söndag. Klockan är inte ens 4 och jag börjar redan bli trött. Men jag kan inte lägga mig och sova redan. Delvis för att jag har planerat att ta hand om mig själv idag. Det är ett tag sen senast så det är högt på tiden nu. Sen är det ju barndop imorgon och då gör det ju inget att man känner sig lite fräsch.
Så vad jag ska jag göra nu då?
Orkar inte duscha redan så jag ska försöka fördriva tiden med bloggen och sånt. Men först ska jag ut med hunden en runda. Inte för att jag är så pigg på det när de är så mycket snö ute och halt dessutom. Men hunden måste ut, oavsett väder. Vi får hoppas på att jag inte ramlar omkull och bryter nacken eller något liknande.
min lilla skrutt. ♥

svar på tal.

Eftersom du inte lämnade någon bloggadess eller mejl så svarar jag på det här.
Jag läser en hel del olika bloggar. Av storbloggarna läser jag Kenza, Gaybloggen, Paow, Dessie och Hugo. Det händer ibland att jag kikar in på Kissies också. Sen läser jag mina vänners bloggar och bloggarna jag har på bloglovin.
Kram på dig.♥

i skolan.

Hejsan alla fina. ♥
Just nu sitter jag i skolan med Gilda och en hel del andra elever. Vi har eget arbete idag men jag har ingenting att jobba med så jag har suttit och fixat lite med bloggdesign och hjälp Gilda som nyss skaffat blogg. Det finns inte så mycket att göra och inte så många som är aktiva på sina bloggar just nu. Så med andra ord är jag riktigt uttråkad just nu.
Ska sätta mig och kolla på lite bloggar nu och se om jag kan hitta på något att fixa med.
Vi hörs sen. Puss. <3
jag och min fina älskling.

hemma från ängelholm.

Hej igen♥
Jag hann inte uppdatera innan jag och mamma åkte in till ängelholm med nu är jag hemma igen. För min del blev det en kofta och ett linne. Linnet behöver jag inte visa för det var ett helt vanligt svart bara. Koftan kan ni iallafall se här nedanför.
Sitter och kollar på desperate housewives säsong ett. Har redan sett de en gång men jag saknar den serien så mycket. Den är inte det samma längre tycker jag. Då tittar jag hellre på dom gamla avsnitten igen.
H&M 249:- tror jag att det var.
Orkar inte hämta kvittot.

slutat för idag.

Hej babes. ♥
Kom nyss hem från skolan och mina fingrar är is. Det är sjukt mycket snö ute och är grymt kallt. Och för att göra det ännu värre blir jag alltid kissnödig när det är kallt ute. Så det var inte så trevligt att vänta på bussen i en halvtimme. Men nu är jag hemma, och ska snart värma mig på en mugg varm oboy!
Lite senare ska jag och mamma antagligen in till Ängelholm en runda. Jag behöver nått nytt linne och en kofta. Hoppas nu bara att jag hittar det jag söker efter också. (:


Jag idag i skolan. Fråga inte vad det är för min jag gör.
Tro mig, jag frös som ett helvete och hade värsta planerna
på att råna någon och åka till något varmt land!

Jag dissar.

Jag är nog inte ensam om att dissa vår lilla Kissie.
Tjejen må vara smart med tanke på att hon kunde bli sveriges största bloggerska genom att va elak, trycka ner folk och leva i en rosa bubbla. Men jag hoppas innerligt att hennes lilla bubbla spricker så hon kan få känna på verkligheten. Det håller inte i längden att såra folk. Hon dissar oss alla till höger och vänster, sätter upp en massa ideal osv. Ideal som hon inte själv kan klara av. Allt detta snack om kalorier, operationer, och om att hon är sveriges största bloggerska går mig på nerverna. Hon är sveriges största bloggerska, det vet vi om vid detta laget. Men innan dess var hon som hon själv skulle ha sagt "en vanlig dödlig person".
Dock kan jag inte låta bli att beundra denna tjejen lite. Hon står emot alla kommentarer (tror jag..?) Kör sitt egna race och lever som hon själv vill. Men hon ger många tjejer dåligt självförtroende. När ska hon inse att vi är vackra oavsett hur vi ser ut? Oavsett om vi är tjocka, smala, mulliga, korta, långa, svenskar eller inte?
Jag dissar henne, samtidigt som jag beundrar henne.
Ni förstår hur jag menar va?

fortfarande sjuk.

Godmorgon alla mina fina läsare♥
Jag är hemma och är sjuk idag. Inte så värst roligt med tanke på att jag hade tänkt hjälpa mamma att städa inför jul efter skolan. Men jag får göra så gott jag kan. Det är ju trots allt bara en månad kvar till julafton idag! Fyfan vad tiden går fort.
Ute faller snön och hela landskapet är vitt. Jag gillar inte vintern, men kan inte låta bli att tycka att snön är fin. Hoppas bara att det håller i sig till julafton. Vad vore en jul utan snö liksom?!
hoppas att ni har det bra i östra mina älsklingar.
kommer nog imorgon. ♥

Dessa får gärna pryda mina fötter.

Skor som dessa har jag aldrig gillat förut.
Men efter att ha sett hur man kan bara upp dom gillar jag dom mer och mer. Kenza har gjort ett par liknande skor, men jag antar att dom kostar lite mer än vad dessa gör. Synd att jag inte är miljonär. Annars hade jag klickat hem en massa skor som liknar dessa!
För er som är intresserade så finner ni dom HÄR och prislappen ligger på 399:- hos Nelly.



Är detta vad folk kallar nyheter?!

På aftonbladet finns det inte mycket som jag tycker är värt att kalla nyheter.
Det fanns förut, men inte nu mer. Varje dag står där saker om hur man kan gå ner i vikt utan att röra sig, att sömnproblem kan orsaka både det ena och det andra. Det är inte nyheter gott folk!

Nyheter för mig är om saker som händer i världen. Inte en massa bantningstips, tips för bättre kost osv.
Så aftonbladet borde ta sig i kragen och inse att det är NYHETER vi vill läsa. Inte om hur man slipper att bli sjuk om man sover. Man blir sjuk av bakterier/baciller.

sjukling.

Jag blev hemskickad av min lärare när jag kom till skolan.
Min mage gör äckligt ont och jag bor i princip på toaletten. Hon tror att jag har maginfluensa men jag vet inte riktigt om jag håller med henne. Jag har haft maginfluensa så många gånger så jag vet hur jag mår då. Men att ha så ont i magen som jag har är inget roligt. Hoppas att det inte håller i sig.
Jag har märkt att det gör inte riktigt lika ont när jag rör på mig så jag ska snart dammsuga och sen ut med hunden. Då slipper jag iallafall ha ont. Så jag får göra det bästa av situationen helt enkelt.
det snöar riktigt mycket ute. så det skulle inte förvåna
mig om det snart ser ut såhär när man tittar ut.

ska snart dra till bussen.

Slänger in ett inlägg innan jag drar.
Det är ca 25 minuter kvar tills jag måste klä på mig och gå till bussen. Men eftersom jag vet hur jag fungerar så kommer jag glömma något som ska med till skolan för att jag sitter och skriver till er då. Så det är lika bra att göra det nu istället :)
Hörs sen förmodar jag. ♥

sovmorgon.

Godmorgon snyggingar.
Hoppas att ni alla har sovit gott. Jag hade lite svårt att somna inatt så det var en himla tur att jag har sovmorgon på tisdagar. Nu är jag iallafall uppe, har sminkat mig och plattat håret. Så 12.21 ska jag ta bussen till Östra och ha en lektion som slutar halv 4. Efter den lektionen måste jag vänta på bussen i 50 min så jag är inte hemma förens runt 5 tror jag att det blir. Så jag kommer väl va riktigt trött när jag kommer hem. Bloggen kommer få lida för det som den har fått göra ett tag nu tyvärr.
bild sen nian. herregud, hur fan kunde jag fastna
i en tunna?! hahah, klantröv nr 1.

godmorgon måndag.

Godmorgon!
Jag har lite tid över innan jag ska gå till bussen så jag tänkte slänga in ett inlägg. Uppdateringen blev ju inte den bästa igår. För det första hade jag mycket att göra, sen var de strul med bloggen också. Ovanligt att blogg.se ska krångla. Aja, hoppas att det fungerar som det ska nu.
Har inget speciellt att skriva. Slutar klockan två idag. Sen ska jag väl bara hem och fixade med läxor (om vi får några vill säga) och försöka få tid över för bloggen. Vi får se hur det går med det.
bild sen i somras.

Söndag.

Hej bloggen & läsarna! ♥
Förlåt för dålig uppdatering från min sida. Det är som så att grannen håller på att flytta så jag hjälper till att flyttstäda. Vad gör man inte för lite extra pengar? Så därför är min uppdatering dålig. Nytta framför nöje helt enkelt.
Har paus nu en liten stund och tänkte uppdatera lite och svara på kommentarerna. Ni är helt underbara! Även när min uppdatering är kass och jag är seg på att svara på kommentarerna så fortsätter ni ändå kika in, skicka en kommentar eller två. Det är underbart. Sånt som får mig att hålla liv i bloggandet helt enkelt. Men det är som sagt mycket i skolan och sånt nu. Därför får bloggen lida en hel del för det. Vi får se det från den ljusa sidan. Det finns helger och lov ;)
denna bilden är från min "fjortis tid"
men gud vad jag saknar dom tiderna..

till dig, världens bästa pojkvän. ♥

Allting började med att jag bytte skola enbart för att jag inte mådde bra på min förra. Jag minns hur nervös jag var när jag skulle gå in i klassrummet och säga hej. Benen skakade och jag ville bara skjunka ner genom golvet och aldrig komma tillbaka. Men allting gick faktiskt riktigt  bra. Jag fick veta att det var två elever som var ute och fixade med ljus eftersom det var en tradition att ropa upp förskoleungarnas namn. Vi gick ut och ställde oss på en grusplan och frm till mig kom det en kille och sa hej. Killen var inte vem som helst. Att jag idag, nästan 15 månader senare skulle sitta och skriva om hur vi blev tillsammans känns overkligt. Vem hade kunnat tro att vi skulle börja dela framtid, tankar, sorg och säng.                                                    Tobias Larsson - Jag älskar dig.
Dagens efter att vi börjat skolan hade jag absolut ingenting att göra. Så jag pratade med Tobias på msn och jag berättade för honom hur tråkigt jag hade. Och galen som han är föreslog han att jag skulle komma till honom och umgås. Javisst, det kunde jag göra. Så jag klädde på mig och tog moppen och körde till honom. En bit ifrån en affär i hålan där han bor och jag gick i skolan blev jag stoppad av snuten som ville kolla om jag hade leg och knark med mig. Mitt leg låg hemma hos en kompis eftersom jag glömt min plånbok hos henne när det var Helsingborgsfestivalen. Polisen hotade med att göra en anmälan och ville kolla så jag inte var påtänd. Jag sa till dom att de får dom inte göra. Delvis för att det var manliga poliser och det är bara kvinnliga polisen som för visitera kvinnor. Dom blev sura på mig och jag sa till dom att dom kunde ju åka hem till till mig och förhöra min mamma som nog var den mest misstänka för knark eftersom hon har hemsk migrän och går på stark medicin dagarna när de är som värst. Iallafall så lät dom mig sticka, men jag fick inte köra moppen. Jag blev sur och ringde Tobbe. Jag trodde att jag skulle gråta, men snäll som han är mötte han mig och tog moppen.
Vi trallade upp till skolan och satte oss utanför musiksalen och pratade. Han frågade om jag ville se något äckligt och jag svarade jag. Snabbt som fasiken tog han upp handen och visade de mest snea finger man kan tänka sig. Jag lovar, hade man haft en gradskiva hade den visat 90 grader! Jag tror de är just i det ögonblicket jag började inse att han är något för mig.  Men jag var inte helt övertygad.
Vi skojade en massa. Han kastade löv på mig och jag bara skrattade. Mer och mer började jag inse att han verkligen är killen jag letat efter o så många år. Men jag är en sån person som måste testa om dom kan kyssas innan jag blir tillsammans med någon. Sagt och gjort. Jag testade honom. Faktiskt så var han precis som alla andra bönder. Visste inte var tungan skulle  vara och inte händerna för den delen heller. Men han dög, iallafall för ett tag.
När det blev tid att köra hem startade inte min moppe. Både min mamma och dåvarande styvpappa hade druckit vin till maten så dom kunde inte hämta mig. Det enda alternativet var att sova hos honom. Vi hade känt varandra max ett dygn och jag skulle redan sova där?! Men det gick bra, förutom att mina cigg tog slut och jag blev på ett jävla humör. Men faktiskt så stod han ut med mig. Det är nog den första killen som har gjort det. Den natten förändrade mitt liv. Jag hade bestämt att jag inte skulle berätta för någon om min bakgrund, men jag öppnade mitt hjärta och berättade allt om min styvmor som dött, hur jag hade haft det på min förra skola och att allt verkligen hade varit skitjobbigt. Jag minns inte så mycket av vad som hände mer än att han gav mig en puss och sa att allt skille bli bra. Och tänk så rätt han hade.
Dagen efter var det lördag. Eftersom jag ville lära känna Tobias mer så fick han följa med mig hem och sova hos mig. Känslorna började komma mer och mer och jag kunde inte hålla mina läppar borta från hans. Den natten, tog jag hans mobil och skrev "23/8-09, du och jag?" Och han sa ja.
Nu 15 månader senare har vi delat så mycket. Han är med i hela min framtid. Jan är den jag vill dela mitt liv med, få barn med och stå framför altaret och säga Ja. Det bästa av allt är nog att han är mer än en pojkvän. Han är en av mina bästa vänner och en person jag inte kan leva utan.
Så min älskade Tobias - För mig är du ett enormt stöd. Du har alltid funnits där för mig. Jag önskar att jag kunde visa min tacksamhet på något sätt. Och tro mig, det ska jag göra.
Jag har gett dig mitt hjärta. Ta väl hand om det, krossa det inte och älska mig som jag älskar dig. Så lovar jag att jag är din tills döden skiljer oss åt.
Allting började med att jag bytte skola enbart för att jag inte mådde bra på min förra. Jag minns hur nervös jag var när jag skulle gå in i klassrummet och säga hej. Benen skakade och jag ville bara skjunka ner genom golvet och aldrig komma tillbaka. Men allting gick faktiskt riktigt  bra. Jag fick veta att det var två elever som var ute och fixade med ljus eftersom det var en tradition att ropa upp förskoleungarnas namn. Vi gick ut och ställde oss på en grusplan och frm till mig kom det en kille och sa hej. Killen var inte vem som helst. Att jag idag, nästan 15 månader senare skulle sitta och skriva om hur vi blev tillsammans känns overkligt. Vem hade kunnat tro att vi skulle börja dela framtid, tankar, sorg och säng.
Tobias Larsson - Jag älskar dig. ♥
Dagens efter att vi börjat skolan hade jag absolut ingenting att göra. Så jag pratade med Tobias på msn och jag berättade för honom hur tråkigt jag hade. Och galen som han är föreslog han att jag skulle komma till honom och umgås. Javisst, det kunde jag göra. Så jag klädde på mig och tog moppen och körde till honom. En bit ifrån en affär i hålan där han bor och jag gick i skolan blev jag stoppad av snuten som ville kolla om jag hade leg och knark med mig. Mitt leg låg hemma hos en kompis eftersom jag glömt min plånbok hos henne när det var Helsingborgsfestivalen. Polisen hotade med att göra en anmälan och ville kolla så jag inte var påtänd. Jag sa till dom att de får dom inte göra. Delvis för att det var manliga poliser och det är bara kvinnliga polisen som för visitera kvinnor. Dom blev sura på mig och jag sa till dom att dom kunde ju åka hem till till mig och förhöra min mamma som nog var den mest misstänka för knark eftersom hon har hemsk migrän och går på stark medicin dagarna när de är som värst. Iallafall så lät dom mig sticka, men jag fick inte köra moppen. Jag blev sur och ringde Tobbe. Jag trodde att jag skulle gråta, men snäll som han är mötte han mig och tog moppen.
Vi trallade upp till skolan och satte oss utanför musiksalen och pratade. Han frågade om jag ville se något äckligt och jag svarade jag. Snabbt som fasiken tog han upp handen och visade de mest snea finger man kan tänka sig. Jag lovar, hade man haft en gradskiva hade den visat 90 grader! Jag tror de är just i det ögonblicket jag började inse att han är något för mig.  Men jag var inte helt övertygad.
Vi skojade en massa. Han kastade löv på mig och jag bara skrattade. Mer och mer började jag inse att han verkligen är killen jag letat efter o så många år. Men jag är en sån person som måste testa om dom kan kyssas innan jag blir tillsammans med någon. Sagt och gjort. Jag testade honom. Faktiskt så var han precis som alla andra bönder. Visste inte var tungan skulle  vara och inte händerna för den delen heller. Men han dög, iallafall för ett tag.
När det blev tid att köra hem startade inte min moppe. Både min mamma och dåvarande styvpappa hade druckit vin till maten så dom kunde inte hämta mig. Det enda alternativet var att sova hos honom. Vi hade känt varandra max ett dygn och jag skulle redan sova där?! Men det gick bra, förutom att mina cigg tog slut och jag blev på ett jävla humör. Men faktiskt så stod han ut med mig. Det är nog den första killen som har gjort det. Den natten förändrade mitt liv. Jag hade bestämt att jag inte skulle berätta för någon om min bakgrund, men jag öppnade mitt hjärta och berättade allt om min styvmor som dött, hur jag hade haft det på min förra skola och att allt verkligen hade varit skitjobbigt. Jag minns inte så mycket av vad som hände mer än att han gav mig en puss och sa att allt skille bli bra. Och tänk så rätt han hade.
Dagen efter var det lördag. Eftersom jag ville lära känna Tobias mer så fick han följa med mig hem och sova hos mig. Känslorna började komma mer och mer och jag kunde inte hålla mina läppar borta från hans. Den natten, tog jag hans mobil och skrev "23/8-09, du och jag?" Och han sa ja.
Nu 15 månader senare har vi delat så mycket. Han är med i hela min framtid. Jan är den jag vill dela mitt liv med, få barn med och stå framför altaret och säga Ja. Det bästa av allt är nog att han är mer än en pojkvän. Han är en av mina bästa vänner och en person jag inte kan leva utan.
Så min älskade Tobias - För mig är du ett enormt stöd. Du har alltid funnits där för mig. Jag önskar att jag kunde visa min tacksamhet på något sätt. Och tro mig, det ska jag göra.
Jag har gett dig mitt hjärta. Ta väl hand om det, krossa det inte och älska mig som jag älskar dig. Så lovar jag att jag är din tills döden skiljer oss åt.

min nästa tatuering.

- ni flög till molnen men lämnade mig i helvetet.

Den texten ska jag ha på benet för min morfar och styvmamma.
Sen tror jag att jag ska ha en blomma eller duva ovanför texten.
Är inte helt säker ännu :)

godmorgon.

Då var det lördag igen,
Vart tar veckorna vägen egentligen? Dom bara flyger iväg. Imorgon är det en månad kvar tills jag får jullov. Det känns som om det är långt dit, men som jag skrev - tiden flyger verkligen iväg!
Idag har jag lite att fixa. För ikväll kommer min älskade Bella och Nicko hit. Btw, kommentera Bellas blogg att hon ska bli bättre på att blogga och hälsa från Nett. Så får vi hoppas på att hon inte slår ihjäl mig. (a) Men nu ska jag ta tag i mina sysslor. Har lovat mamma att städa mitt rum ordentligt eftersom här är så jävla mycket damm nu helt plötsligt. Och jag funderar på att möblera om på rummet också. Vi får se hur det blir med den saken. (;
såhär slutade det sist jag städade mitt rum.
men jag har svag handled med tanke på att jag brutit
den 3 gånger och varit gipsad 20 veckor sammanlagt.

fuck off på ert snack om rökning.

En gång för alla så tänker jag faktiskt säga ifrån.
Jag är så otroligt trött på att folk har förutfattade meningar om oss som röker. Folk försöker påstå att vi är svaga och skit. Men nej vi är inte svaga. Oftast så har vi gått igenom mycket och då var ciggen en räddning. Så var det för mig. Men svaga är vi fan inte! Hur kan man få någon att framstå för att man röker? De är förfan otroligt starkt, modigt och moget att våga stå för att man håller i den cancerpinnen. Det är inte bra att röka, det vet jag om. Men det är inte så bra att trycka ner folk heller.
Låt oss få förstöra vår hälsa om vi vill & ta reda på fakta innan ni öppnar foderluckan.
Många av oss röker inte för att det är "coolt". För de är ju jätte häftigt att påverka sin hälsa.
Som sagt - jag röker för det jag har gått igenom. Då var jag svag, men nu är jag världens starkaste människa.
bilder som denna brukar inte finnas i min blogg.
men nu är det fan okej.

sitter i skolan.

Hej mina fina läsare. ♥
Sitter just nu i skolan och försöker föra över bilder från mobilen till skolans skitdatorer. Dom är så gamla så det går tydligen inte att föra över bilderna. Riktigt surt. Hatar att inte ha bilder i inläggen & vill inte ta någon från google eller arkivet. Men det verkar som om jag inte har något annat val tyvärr. Jävla skit!
Ska ut och röka en runda nu. Sen ska jag jobba med lite svenska. *Hej jag ska ha mitt MVG i svenska innan jul* Så jag får se hur mycket jag hinner med bloggen innan jag slutar klockan 12.
Puss, ♥
det fick bli en akrivbild mot min vilja.
jag och min hund zac.

torsdag.

Jag slutade klockan 11 idag men har inte orkat skriva förens nu.
Just nu sitter jag och läser lite olika bloggar och lyssnar musik. Det finns inte så mycket att göra idag. Så jag får fördriva tiden framför datorn. Men det är inte helt fel det heller. :)
Måste ta tag i kommentarerna nu också eftersom jag inte gjorde det igår kväll. Så det ska göras nu. Ska även försöka skriva lite inlägg som jag kan publicera senare idag. ♥
gammal bild.

skolan nu

sticker till skolan nu. slutar klockan 11 så är hemma lite innan 12, ska se om jag hinner skriva då.
puss. ♥

ska plugga nu.

Nej mina fina läsare.
Nu ska jag vara duktig och plugga. Är så jävla nära ett MVG i Svenska så nu ska jag fan klara det. Vi hörs när vi hörs.
Puss. ♥

Hemma & dagens låt.

Har nyss kommit hem efter att ha varit och fixat med lite ärenden hela dagen. Så nu är jag ganska trött i huvudet men de är inte så farligt. Jag hade iallafall tänkt göra lite rostade mackor nu och sen sätta mig och fixa med bloggen. Försöker hitta någon som kan göra en fin, gratis design till mig. Visst det finns sidor där man kan låna designer, men de är så många som har dem så de är inte roligt. Vi får se hur de blir. Mina kunskaper om hur man gör en snygg design är inte dom bästa. ;)
Startovarius - Hunting high and low.

Vinnaren av dagens blogg!

Grattis till denna sötnosen som vann dagens blogg!

För er som inte vann, så kommer det självklart
fler gånger. Håll utkik, nästa gång kanske det bli du.♥

godmorgon.

Förlåt för att jag inte bloggade mer igår.
Efter att jag hade skrivit "Dagens blogg" inlägget så blev jag riktigt trött. Så dagens blogg publiceras senare idag.
Jag har inte så mycket tid för att blogga just nu. Har lite ärenden att fixa idag. Dock ingenting som jag tar upp på bloggen så jag hoppas att ni respekterar det.
gammal bild, men så ser jag ut idag på ett ungefär.

dagens blogg.

Kommentera bara inlägget med "jag är med". Ni har större chans att vinna ju fler gånger ni skriver + om ni länkar till min blogg och berättar om att jag har dagens blogg. Såklart inget tvång, men som sagt - ni har större chans att vinna då! Glöm inte att berätta för mig om ni länkar ;)

Wildflower by Kenza.

På Nelly.com finns de riktigt många snygga skor.
Ett par som föll mig i smaken idag är Brilliant boots som kommer från Wildflower by Kenza.
Synd att priset är lite väl häftigt för dom. Annars hade jag klickat hem dom direkt!
Priset ligger på 1299:- och finns att köpa HÄR

sitter vid min gamla dator.

Grannen är här inne och hjälper mig med min ena dator för den är riktigt seg så nu under tiden får jag använda min gamla dator. Det är ganska jobbigt eftersom tangenterna på denna datorn sitter mer åt vänster än vad dom gör på den andra datorn. Så jag skriver ganska segt, och det blir fel hela tiden. Men jag börjar vänja mig vid dom nu, så sen när jag byter tillbaka till den andra datorn kommer jag ha samma problem igen. Det är inte lätt alla gånger förstår ni.
har inga bilder på denna datorn så jag får ta en bild ur arkivet.

slutade tidigare idag.

Nu är jag hemma från skolan.
Vi fick sluta 20 minuter tidigare än vad vi skulle så jag hann med bussen. Underbart att slippa vänta i 50 minuter på att komma hem. Så nu sitter jag här igen. Funderar på om jag ska äta något, men jag vet inte vad? Ska försöka göra lite svenska sen iallafall. Om jag orkar. Är slut i skallen och är ledig imorgon så då kan jag ju plugga.
Uppdateringen är inte så bra som jag hade förväntat mig. Det är nästan som om jag glömmer på helgerna hur trött man faktiskt är efter skolan. Så därför får bloggen lida en hel del. Men jag är lika glad över era kommentarer, att ni fortsätter att kika in och sånt även när uppdateringen är kass. ♥
bild på min lilla håriga snuttepojke.

sovmorgon.

Godmorgon alla.
Nu har jag nyss duschat och sminkat mig. Orkar inte fixa håret så jag satte bara upp det idag. Mammas kompis är här så var precis ätit lussebullar. Så gott.
Om en timme ska jag gå till bussen. Har bara en lektion idag. Förvisso en lång jävel. Slutar halv 4 och efter det måste jag vänta på bussen i 50 min. Jag klagar inte. Är ledig imorgon iallafall.
Nu ska jag svara på kommentarerna och sen packa sakerna till skolan.
Puss. ♥
gammal bild

slut för idag.

Hej igen!
Då var man hemma från skolan. När jag kom hem var jag riktigt hungrig så jag värmde lite pasta och köttfärssås. Så jag har nyss ätit det och nu tänkte jag mest ta de lugnt resten av dagen. Är riktigt trött i skallen idag. Och jag har ändå inte arbetat speciellt mycket idag. Aja, jag får sova ut ordentligt imorgon eftersom jag börjar 12.45 då. Härligt.
bild sen i somras.

i skolan.

Hej alla mina underbara läsare.♥
Just nu sitter jag i datorsalen med en del av min klass och några till. Vi har eget arbete fram till 12.45 och efter det har vi hundlektion.  Jag har ingenting att arbeta med så jag tänkte att jag kunde svara på några kommentarer så är det inte så mycket att göra när jag kommer hem. Slutar 14.00 idag så är hemma lite innan 3 skulle jag kunna tro.
När slutar ni idag?

bild sen i nian.

perfekt nu för vintern.

Jag är på jakt efter den ultimata mysdressen nu när det är mörkt och kallt ute.
Så inne på H&M hittade jag den! 199:- för detta är inte alls farligt faktiskt.
Vad tycker ni om den? Visst ser den mysig ut?
Finns att köpa här för er som är lika sugna på den som jag!

jag dissar.

Jag vet inte varför. Men denna klänningen från Gina faller mig helt enkelt inte i smaken. Den är lite för mycket för min del. Lite tantig och känns svår att kombinera. Tyvärr - men detta blir en diss!

Vinnaren av dagens blogg!

Grattis till denna sötnosen som vann dagens blogg!

För er som inte vann, så kommer det självklart
fler gånger. Håll utkik, nästa gång kanske det bli du.♥

sims.

Nu ska jag spela sims ett tag.
Vi hörs senare.♥

gillar du shopping?

Då tycker jag att ni ska klicka på bilden här nedanför!
Där hittar ni grymt mycket snygga kläder, skor, väskor och mycket mer.
Hoppas att ni uppskattar det! ♥


Fashionize.se

dagens blogg.

Kommentera bara inlägget med "jag är med". Ni har större chans att vinna ju fler gånger ni skriver + om ni länkar till min blogg och berättar om att jag har dagens blogg. Såklart inget tvång, men som sagt - ni har större chans att vinna då! Glöm inte att berätta för mig om ni länkar ;)

då var det söndag igen..

Och alla söndagar är lika jävla sega!
Älsklingen åkte nyss hem så nu sitter jag här i sängen och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Det enda jag vet att jag måste göra är att klä på mig eftersom jag fortfarande sitter i shorts och tröja. Sen blir det väl mest till att bädda sängen och ta undan små saker på rummet. Annars finns det inte så mycket att göra idag tråkigt nog. Det är ju skola imorgon så man får väl göra i ordning för ännu en vecka i skolan.
Förlåt för att jag har varit så seg med bloggen nu i veckan och helgen. Under veckorna är jag så trött efter skolan och på helgerna umgås jag med älskling så tyvärr får bloggen lida då. Men det finns saker som är viktigare än att sitta här. Så söndagar är egentligen den enda dagen jag har tid för bloggen. Men det blir nog bättre med tiden ska ni se :) Som jag skrev igår har jag gjort en massa inlägg som jag kan publicera och sånt. Så slipper jag sitta och tänka på att jag måste komma på något att uppdatera om.
Nog om det. Nu ska jag klä på mig, bädda sängen och borsta tänderna. Sen kör vi på en heldag men bloggen tycker jag. Eller jag ska iallafall försöka. Det kommer väl sluta med att jag sitter och spelar sims eller något. (a)
trots att skolan kan va seg så har man ändå
roligt med sin galna lilla klass på rasterna ;)

bloglovin

Jag vill ha en massa bloggar att läsa, så alla ni som känner
att ni vill bevaka mig säger till! Jag bevakar tillbaka såklart. ♥
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

vem vill inte ha gratis skor?

Ja vem säger nej till gratis skor?
Inte allt för många hoppas jag på. Så därför tänkte jag tipsa er om en kanon sida där ni samlar ihop poäng som ni sedan kan växla till presentkort på t.ex din sko. Att samla ihop poängen är jättelätt! Bara man är aktiv så tar det inte alls lång tid.
Bli medlem HÄR ♥
bland annat dessa godingar ska jag
köpa när jag fått mitt presentkort!

godmorgon.

Hoppas att ni alla har sovit gott för det har jag gjort!
Just nu håller jag på och fixar på rummet innan älskling kommer ikväll. Ska bara dammsuga sen är jag klar tror jag. Det beror på vad mamma säger.
Har gjort en massa inlägg som jag ska publicera när jag inte har något att skriva. Så ni som inte följer mig på bloglovin och vill se inläggen får bevaka mig där. Självklart bevakar jag tillbaka!
jag och min älskade vovve.
bloglovin


godnatt.

Nu ska jag gå och mysa med kudden.
Börjar bli ganska trött nu faktiskt. Men vi ses imorgon. Det blir inte allt för mycket bloggande från min sida imorgon eftersom min älskling kommer hit på kvällen. Men vi hörs när vi hörs.
Puss och sov gott♥

jag har svikit mig själv.

Jag skrev ju i det förra inlägget att jag inte skulle idol.
Någon som kan gissa vad jag gör? Jo jag sitter och kollar på det. Faaaan. Varför kollade jag inte på det från början? Alla avsnitten finns ju inte kvar på tv4, så jag kan inte kolla på de avsnitten jag missat :(

de är dags för fredagsmys!

Äntligen fredag och helg!
Som jag skrev i det förra inlägget så följde Caroline med mig hem i några timmar. Vi gjorde inte så mycket utan satt mest i soffan och kollade på filmen "Upp". Haha den är så jävla söt så det finns inte. Älskar den lilla mulliga killen. Han påminner lite om mig i manlig kropp. (;
Resten av kvällen ska jag mysa som aldrig förr. Känner mig lite sliten och är genomtrött! Så efter maten blir det till att duscha och pyssla om mig själv. Och sen då? Har ingen aning. Följer ju inte idol och tänker fan inte börja med det nu i säsongen då man inte fattar ett skit.. Får se om jag hittar någon bra film att kolla på eller något. Annars lägger jag mig i sängen med datorn och är aktiv på bloggen för en gångs skull. Nej nu ska jag inte lova för mycket som jag ändå inte håller.
min tatuering. och ja era kötthuvud, den är sne!
men vet ni varför. För jag har ritat den själv
& ska därför se ut så :)

i skolan.

Godmorgon alla!
Sitter just nu i skolan och väntar på att tiden ska gå. Alla som går hund är på föreläsning men jag hade en del att jobba med så jag fick göra det istället. Jag har lite svenska kvar att göra sen är jag klar. Så efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Slutar klockan 12 och då ska jag och Caroline i min klass ta bussen hem till mig. Hoppas att tiden går fort. Det är så tråkigt att bara sitta här och glo.
såhär ser jag ut idag. är riktigt trött!

torsdag

Hej fina ni.
Nu har jag äntligen kommit hem. Jag hade utvecklingssamtal på skolan klockan två och vi kom inte där ifrån förens halv fyra så det var lite drygt. Var riktigt trött och seg i skolan idag. Tur att det är fredag imorgon! Behöver helg nu även om jag har haft en otroligt lugn och skön vecka.
Skriver mer senare förmodligen. Under tiden kan ni lyssna på denna underbara låten!
Enrique Iglesias  Don't turn off the lights.♥

Lär känna mig lite bättre

100 frågor om dig själv!

Personligt:
1. Ditt fullständiga namn? - Anna Christina Jeanette Johansson Kårmark
2. Korrekt ålder? - 16
3. Längd? - 163
4. Vikt? - 58/59
5. Smeknamn? - Netty, Nett, Mini
6. Vart bor du? - Utanför Ängelholm
7. Vad gör du på fritiden? - Umgås med min fina pojkvän, familjen, vänner och bloggar.
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - Kort, mörkhårig och oftast glad
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Mitt hår, mina höfter, ögonen och mina läppar.
10. Vad är du mest nöjd med? - Håret
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Snäll,
12. Vad vill du jobba som äldre? - Något inom djur eller musik
13. Hårfärg? - Brunt
14. Ögonfärg? - Grön/brun/gul
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Jag är skiträdd för nålar (men klarar ändå av att tatuera mig och pierca mig) och jag är rädd för brandbilar & sopbilar
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Ja
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Inte så mycket längre eftersom jag vet om att dom jag känner älskar mig för den jag är
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - De skulle isf va håret
19. Någon vana? - Ta min medicin
20. Lyckotal? - 23

Vänner/folk:
21. Vad heter din bästa vän? -  Tobias, min mamma, och mina underbara vänner.
22. Hur många nära vänner har du? - Inte för få och inte för många
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Nja, folk vet vem jag är
24. Vet många personer vem du är? - Ja tack vare att folk är så jävla snabba på att sprida ut rykten.
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Nej inte direkt.
26. När var du senast med någon kompis? - Idag i skolan?
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Min pojkvän. 
29. Vem sov senast hos dig? - Älskling

Romantik:
30. Vill du ha ett förhållande? - Har redan ett
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Helst äldre
32. Är du kär? - Ja som fan.
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Vet inte, bryr mig inte
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Det gör jag redan! 
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Långt
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Nej, det är insidan som räknas. & min pojke är redan världens finaste
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Gör det varje dag, så ja
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Jag och Tobias gick i samma klass i nian, så ja.
39. I din klass? - Samma svar som frågan ovanför

Från kram till sex:
40. Har du kramat motsatta könet? - Ja
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Många gånger
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Självklart
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Nej aldrig! Jo men klart att jag har?
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Haha ja, 
45. Har du pussat den du tycker om? - Många gånger
46. Har du pussat någon inför folk? - Ja, flera miljoner gånger
47. Kysst någon inför folk? - Ja, 
48. Hånglat inför folk? - Ja
49. Vem var ditt första hångel? - Det namnet är inte värt att finnas här
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - Två som mest kanske?
51. Vem är ditt bästa strul? - Gissa tre gånger?
53. Ditt snyggaste hångel? - Älskling så klart?
52. Och vem är ditt senaste? - Älsklingen
54. Skäms du över att hångla inför folk? - Nej, jag tycker om att visa mina känslor
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Haha, kanske de ;)
56. Haft sex överhuvudtaget? - Ja
57. Hur gammal var du första gången? - 14, skulle fylla 15
58. Hur gammal vill du vara första gången? - Är det inte samma fråga?
59. Blivit dumpad efter sex? - haha nej, 
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - Ja, såklart? Hur skulle man annars kunna ha sex?

Tankar & skit:
62. Har du någon fobi? - Sjukhus, småkryp, brandbilar, sopbilar, nålar och mörker
63. Har du någon allergi? - Laktos, päls, tomater, cutris frukter, färgämnen och pollen.
64. Vad tänker du på innan du somnar? - Varma kvällar, mys med älskling, vänner och familj
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - Om den försöker ta ögonkontakt.

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - att någon tycker om mig
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - beror på mitt humör och situationen.
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Min pojkvän och mamma är mina bästa vänner helt klart och båda kommer i första hand!
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Ursäkta?

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? -

Vad väljer du?
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - Hellre oskuld 40+ än att ha sex med någon som man sen ångrar det med
75. Vänskap eller förhållande? - Båda
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - Fulaste killen i stan med finaste personligheten. Men jag har den finaste killen i världen med den finaste personligheten så.
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - Det beror på
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 10

Skulle du?
80. Kunna byta liv med någon? - Ja för en dag
81. Isåfall vem då? - Älskling
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Försöka förstå vad det är killar tittar på hos tjejer 
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? -  Haha nej
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Jag hade skärt kuken av den pedofilen och tvingat han äta den sen.
85. Kunna sova ute på vintern? - Om älskling är med så
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Självklart, Thailand typ.
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Jag slösar redan mitt liv på cigg.

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej, den är tråkig!
89. Vad klär du dig i oftast? - Jeans, linne och tröja
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Sometimes
91. Klär du dig dyrt? - Nej
92. Vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? - Blandat kanske?

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - Min vovve
94. Haft sex? - Nej
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nej
96. Ringt någon? - Ja
97. Blivit uppringd? - Ja
98. Funnit kärleken? - Har redan funnit den.
99. Kollat på google? -  Haha google gjorde mig smart ;)

SISTA FRÅGAN!
100. Hur lång tid tog detta? - Typ.. En halvtimme? Men de var för att det ringde mitt i allt.

man behöver inte va storbloggare för att tjäna pengar.

Jag tänkte tips er om en sida som man kan tjäna pengar på väldigt enkelt!
Bloggerfy kan du tjäna pengar lätt. Förvisso inga stora summor men som sagt är det väldigt enkelt att tjäna lite extra pengar. Så varför ger ni inte alla det en chans?
Nu mina kära bloggläsare, nu klickar ni HÄR för att tjäna era egna pengar.
Och jag lovar att jag inte tjänar ett öre på att ni blir medlemmar där. Jag gör de för att vara snäll.♥

onsdag eftermiddag.

Oj vilken dålig uppdatering det har varit idag!
Den borde faktiskt ha varit bättre med tanke på att jag började kvart i ett och slutade kvart över..? Veckans mest värdelösa dag med andra ord. Lagom mycket slöseri med tid att åka dit för att säga hej till klassen och sen åka hem igen. Sånt är livet.
Så när jag kom hem slängde jag mig i soffan och kollade tv i några timmar. Nu är jag otroligt slö och seg i hela kroppen så jag börjar nästan misstänka att jag är sjuk. När jag har skrivit klart detta inlägget så ska jag ta bort sminket, hoppa i joggisarna och lägga mig i sängen och glo någon bra film. Jag har en hel del filmer att kolla på så det är bara till att sätta igång ;)
jag just nu,

vad ska jag nu göra?

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Klockan 12.21 ska jag ta bussen till skolan. Börjar 12.45 och slutar 14.00 så det blir minst sagt en kort dag. Men det klagar jag inte över. Problemet är bara att jag inte vet riktigt vad jag jag göra som kommande 2 timmarna. Jag har redan sminkat mig och plattat håret. Det enda jag ska göra nu är att mejla en sak till skolan som jag ska skriva ut när jag kommer dit.
Jag funderar på om jag ska sätta mig och läsa alla bloggarna på bloglovin. Det är lite över 500 inlägg att läsa så jag har ju något att göra en stund iallafall :)
jag och älskling i våras. ♥

Svaren på frågestunden.

Alla frågorna är inte med för att många var så lika dom andra och sen hade det blivit för mycket. (Är för lat för att dela upp det i olika delar)


Om du fick byta liv med nån vem skulle det vara och varför ?
Det skulle va med min pojkvän isåfall. Jag vill byta liv med honom för att jag vill försöka förstå vad de är han ser som är fint på mig!
Vad är dina 3 största drömmar?
Att få leva med min pojkvän/familj, aldrig va ensam och vara frisk hela livet.
Hur långt vill du komma med din blogg?
Jag vill absolut inte bli storbloggare, men jag vill att folk ska veta vem jag är och sånt.
Har du nån förebild genom bloggen, isf vem/vilka?
Det skulle isf va Kenza! Hon verkar va en jordnära tjej med härlig humor. Och sen skulle jag kunna döda för hennes garderober!
Vad är roligast med att få kommentarer?
Att dom oftast innehåller fina ord och respons
Vad heter du ?
Jeanette Kårmark (:

Hur gammal är du ?
16, jag blir 17 i april.
När föddes du ?
Den 11 april 1994 04.02

Vart bor du ?
I en liten håla i Skåne utanför Ängelholm
Har du några syskon ?
Inga riktiga syskon
Vilka personer består din familj av ?
Jag bor med min mamma. Sen är det pappas familj också ju.
Är du kär i nån ?
Ja som fan!

Är du ihop med nån ?
Ja med världens finaste Tobias! ♥
Finns det några snygga killar i din klass?
Det går bara två killar i min klass, & dom är inte riktigt min killsmak.
Vilken mobil har du ?
En sony ericsson w995
Hur lång är du ?
163 cm ungefär
Hur mycket väger du ?
58/59 kg
Är du nöjd med din blogg ?
Den kunde ha varit bättre
Är du nöjd med ditt utseénde ?
Även om jag vägrar erkänna det för mig själv, så ja ganska nöjd är jag!

Varför började du blogga ?
För att jag älskar att skriva, och för att kunna dela med mig av mina åsikter och tankar.

Hur många läsare har du ?
Ca 200-300 om dagen, ibland mer ibland mindre.
Om du fick resa utomland, men Foki Paow Dessie Kissies, vem av dom skulle du välja och vilket land och varför ?
Jag skulle vilja resa med Foki då. Till Thailand helst eftersom jag aldrig har varit i ett varmt land & för att hon kan så mycket om kulturen.

Om du fick välja 3 personer, som skulle bli kända i blogg världens vilka skulle det vara och varför, förrutom dig själv ?
Det vet jag faktiskt inte riktigt. Min vän Daniela är en av dom iallafall. Dom andra 2 kommer jag inte på just nu
Skulle du vilja bli känd ?
Både ja och nej. Skulle jag bli känd så ska det vara för något bra! Inte för att va elak mot personer eller göra något illa.
Skulle du vilja delta i Blog Awards ?
Nja det vet jag inte.
Vad tycker du om Foki ?
En riktigt söt och gullig tjej! Men hennes blogg känns lite barnslig ibland.
Vad tycker du om Paow ?
Jag gillade Paow förut. Men det enda som finns i hennes blogg nu är hur mycket hon ångrar detta med Hugo, dissar folk hit och dit & hon slösar bort sitt liv. Hon borde ta tag i det och plugga i stället!
Vad tycker du om Dessie ?
Hon påminner om en fjortis som drömmer om att bli politiker.
Vad tycker du om Kenza ?
Herregud! Hennes garderober, utseende och allt! Bästa bloggerskan!
Vad tycker du om Anagina?
Fattar inte hur hon kunde bli känd genom lite fjantiga videoinlägg?
Vad tycker du om Amir ?
Falsk, ytlig och omogen.
Vad tycker du om Hugo ?
Har ingen uppfattning om honom.
Vad vill du bli då du är stor ?
Något inom djur eller musik.

vem bar den bäst?

Eva Longoria eller Cheryl Cole?

nyss kommit hem.

Hej alla glada och fina. ♥
Jag kom nyss hem från skolan. Det blev minst sagt en kort dag. Jag började ju 12.45 men tittade fel på klockan så jag kom till skolan en timme för tidigt. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag kom lagom till lunchen. Efter lunch åkte vi på studiebesök hos en klasskompis släktingar. Det var riktigt roligt och intressant att lyssna på hur deras kennel fungerar osv.
Vad finns det att göra idag då? Inte ett skit. Det kommer en kompis till mamma lite senare men annars händer det ingenting. Jag tror min domän fungerar som den ska nu så bloggen kan leva lite igen. Eftersom jag använder www.nettys.se när jag kommenterar så har många inte kunnat komma in på min blogg. Så om detta händer igen så uppmanar jag er till att använda www.jeeanetteekarmark.blogg.se eller att lägga till mig på bloglovin. Då fungerar det alltid som det ska!
riktigt sexig bild från skolan idag.
man kan ju inte alltid va normal ;)

krångel med domänen.

Jag har just nu krångel med min domän. Ni får alltså söka på jeeanetteekarmark.blogg.se
för att komma in på min blogg!

Hej på er alla fina!
Jag slutade tidigare idag eftersom jag inte mår riktigt bra. Så imorgon och på onsdag börjar jag 12.45 istället. Det klagar man absolut inte på. Jag orkar inte dra upp varför. Men det är inget allvarligt iallafall så ni behöver inte oroa er över det.
Det finns inget speciellt att göra idag så när jag har skrivit klart detta inlägget så ska jag plocka undan lite på rummet. bädda sängen och sen svara på kommentarer. Lite senare sätter jag väl mig och pluggar lite matte. Skönt att ha det överstökat även om det inte ska vara klart förens på måndag.
gammal bild. men den bjuder jag på ;)

dags för skolan.

Godmorgon älsklingar.
Nu sitter jag här och väntar på att jag ska gå till bussen som går 7.21 så jag har lite tid över för bloggen. Hinner dock inte så mycket. Men en liten uppdatering finns det alltid tid för!
Slutar halv 4 idag så jag missar bussen hem med 10 min. Så jag är hemma runt 5 tiden, och får jag inga läxor under dagen blir det förmodligen till att va lite aktiv på bloggen. Om jag orkar vill säga :)
Ha en fin dag. ♥
jag just nu.

vem bar den bäst?

Vem tycker ni bar den bäst?
Bar eller Victoria?

seg söndag.

Jag har varit vaken någon timme men har inte orkat skriva förens nu.
Just nu ligger jag i sängen och funderar på hur en vecka kan gå så snabbt som den har gjort. Det känns som om de var igår jag åkte ifrån skolan och såg fram emot en hel vecka då jag kunde sova, umgås med älskling och familjen. Men veckan bara rann som sand mellan fingrarna på mig. Inte ett skit har jag fått gjort. Jag har träffat pappa och min älskling. Mer har jag inte gjort. Bara suttit vid datorn och haft tråkigt. Jävla roligt lov, eller inte!
Idag blir det en riktigt seg söndag. Har inte direkt något att fixa med. Det enda som ska göras idag är att lägga fram sakerna till skolan, duscha och ta det lugnt. Precis som alla andra söndagar vill säga. Men jag ska se de från den ljusa sidan. Om 6 veckor är det jullov. Och det kommer bli riktigt härligt. Förra jullovet var helt underbart. Mycket mys med älskling, nyår som spenderades med honom och sånt ni vet. Hoppas att detta jullovet blir lika bra!
idag är det okej att va lat!

videoinlägg.

lyssnar ni på hela så får ni en guldstjärna (;

svar på tal

HAHAH, ursäkta mig lilla du!
Kan du tala om för mig vilken/vilka bilder jag har redigerat? Det finns inte en enda bild som är redigerad på min blogg! Eller jo det finns det, men då är det ljus och kontrast som är ändrat. Så lilla du, tala om för mig var du ser den redigerade bilden så lovar jag att visa upp hur min kropp ser ut i ett videoinlägg så ska vi se om de är så värst redigerat. Och du? Lär sig stava när du är ändå är igång ;) Det är därför man har svenska i skolan.

boots.

Världens snyggaste boots finns på skopunkten!
Dessa skulle jag mer än gärna ha på mina fötter. Synd bara att pengarna på kontot är slut för länge sedan. Men så fort jag har pengar till det så ska dom absolut inhandlas.
299:- för dessa skönheter och ni finner dom HÄR

frågestund.

Det var länge sen jag hade frågestund nu.
Ställ hur många frågor ni vill, och om precis vad som helst.
Jag svarar på dom när jag har fått in frågor så de räcker och svarar på dom som inte är allt för personliga. ♥

väntar på pappa.

Godmorgon.
Har lite bråttom just nu. Pappa kommer om en halvtimme ungefär och hämtar mig. Vi ska in till ängelholm och ta en fika och lite sånt. Jag vet inte riktigt när jag är hemma, men jag skriver när jag kommit hem. De låter bra de va? :)
Kan inte skriva mer just nu. Ska svara på lite kommentarer♥
jag saknar våren :(

Dagens låt.♥

Takida - Reason to cry.

snygg tröja.

Jag kikade in en runda på H&M och hittade denna snygga tröjan.
Är det bara jag, eller hade den inte varit snygg till ett par stuprör och ett par snygga skor?
Den finns HÄR och kostar 149:-

storstädning.

Godmorgon!
Eller för min del är det inte godmorgon. Jag har varit vaken i några timmar nu men har inte haft tid med datorn ännu eftersom jag håller på att storstäda mitt rum. Så just nu har jag en liten paus. Snart ska jag börja dammtorka, städa garderoberna och dammsuga. Herregud vad det är mycket att göra! Dagen då jag flyttar till egen lägenhet så ska jag ha städerska. Haha nej jag skojar bara. Men det hade varit skönt att slippa göra det själv.
Men nu väntar en hel hög kommentarer så jag ska ta tag i dom nu.
bild sen nian. vi hade spexfoto och jag var bilmekaniker.

hemma nu.

Hej alla underbara.
Nu har jag, mamma och älskling kommit hem igen. Det blev minst sagt en heldag med folk. Först var vi hos min mammas farmor och fikade. Sen efter det åkte vi till min farmor och farfar där vi fick middag och efterrätt. Pappa kom också dit en runda och snackade lite. Mysig dag med andra ord. ♥
Så vad jag ska göra resten av kvällen vet jag inte riktigt. Jag ska snart gå och ta bort sminket och sen blir det förmodligen till att kolla film med älsklingen. Vi båda är ganska trötta så de blir nog till att sova tidigt idag. Inte mig emot. Att sova är något av det bästa jag vet faktiskt. Speciellt när jag får sova med älsklingen, då blir det ännu bättre.
VAD HAR NI GJORT IDAG?



godmorgon.

Godmorgon!
Jag och min lilla kusin vaknade runt 9 och nu har vi precis fixat oss. Älskling kommer hit runt 12 och sen åker jag, mamma, älskling och kusinen först till min mammas farmor och sen efter det ska vi till min farmor och farfar där vi ska äta middag och lämna kusinen. Så idag kommer jag inte ha så mycket tid för bloggen. Vi åker runt 1 och jag vet inte riktigt när vi är hemma igen.
Nu ska jag ta tag i kommentarerna och sen ska jag
skriva något mer inlägg tror jag. Får se hur det blir:)

monopol.

Nu ska jag och kusinen spela lite monopol.
Får se när jag skriver igen :)

min drömväska.

Jag är kär!
Inne på nelly hittade jag min drömväska. Synd att priset ligger på 579:- vilket är lite mycket för en väska tycker jag. Plus att man kan säkert hitta någon liknande i dom flesta butiker för ett bättre pris. Den finns HÄR
Vad tycker ni om den?
HISS ELLER DISS?!



med kusinen. ♥

Nu har min kusin Elin kommit hit!
Har inte träffat henne sen i somras så hon kom hit idag och ska sova här tills imorgon. Så nu gör vi inte så mycket. Det finns inte allt för mycket att göra i denna hålan. Speciellt inte nu på hösten. Hade det varit sommar så hade vi legat på stranden just nu. Men men, nu finns det inget att göra åt den saken. Vi får göra det bästa av situationen. Ska ta fram min andra dator till henne så hon också kan hitta på något :)
Nej nu ska jag svara på era kommentarer och ta det lugnt resten av dagen!
bild sen skolan. vet inte riktigt när den är tagen
men det är iallafall på mattelektionen. det kanske syns? ;)

jag behöver er hjälp nu!

Över lovet fick jag en uppgift av min hundlärare.
Frågorna står här nedanför. Ni skickar in era svar till [email protected]. Alla som hjälper mig med detta får en länk. Skriv er blogg i mejlet så kommer länkarna upp nästa vecka någon gång.
TACK I FÖRHAND!


Varför har du skaffat hund?
Hur skaffade du din hund?
Har du valt renrasig eller blandrashund?
Valde du tik eller hane?
Vad kunde du om rasen innan?
Vem har hundansvaret för hunden?
Träffade du liknande individer/hundar?
Tittade du på olika raser?

Dagens låt.♥

Flo Rida ft David Guetta - Club can't handle me.

videoinlägg.


typsikt netty style.

Denna outfiten här nedanför är något som är typsikt mig.
Även om jag själv inte är klädd så, så skulle jag inte tveka en sekund för att ha det på mig.
Riktigt snyggt och stilrent tycker jag.
Outfiten gjorde jag HÄR så nu tycker jag att ni ska klicka er in på den sidan och göra era egna outfits :)

sjukt duktig tjej!

Anna Winblad heter denna tjejen som sjunger.
Hon kan komma riktigt långt med sin musik om hon verkligen vill.
Och för att göra det ännu bättre så har hon skrivit låten själv. LYSSNA, ni kommer inte ångra er!

& hennes blogg hittar ni HÄR

godmorgon sunshines.

Hoppas att ni alla har sovit gott.
Jag har sovit riktigt bra inatt. Trodde jag skulle vakna hela tiden eftersom jag brukar göra det när jag har sovit med Tobbe några nätter och sen ska sova ensam. Men jag var ganska slut i huvudet igår när jag somnade så jag har sovit som en stock hela natten. Riktigt underbart.
Nu sitter jag här vid datorn som vanligt och lyssnar musik. Har absolut ingenting att göra idag så jag är riktigt uttråkad. Vill hitta på något men det finns ingenting. Älskling föreslog bio men det gick inga bra filmer så det sket sig. Jag vill bada men då skulle vi ha kommit på det tidigare. Gosh vad livet kan vara svårt ibland!
jag just nu..

jag älskar dig.

Jag älskar dig mest av allt Tobias.
Du gör livet värt att leva. ♥

snygg cardigan.

Jag har ingenting att blogga om så jag klickade in mig på Gina för att kolla om där fanns något snyggt man kunde skriva om. Och som vanligt har Gina alltid något snyggt som man kan blogga om.
Dagens vill ha är en mysig och snygg cardigan.
Denna hade jag kombinerat med ett par tights  snygga stövlar/boots och smycken.
Jag tycker att denna snyggingen passar nu när de är kallare ute och myskvällar med familj, vänner eller pojkvän är ett faktum. Så varför klickar ni inte här och köper den?:)


the sims 3

Nu tänkte jag ta en paus ifrån bloggen någon timme och spela The sims 3!
Skriver mer senare idag. :)

bloglovin

Jag älskar att ha bloggar att läsa så jag använder bloglovin flitigt!
Så nu tänkte jag höra med er läsare om vi ska följa varandra?
Klicka på någon av dessa ikonerna för att lägga till mig
och säg till när ni lagt till mig så lägger jag till er med♥
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

1 november.

Är det bara jag, eller går inte tiden otroligt fort?!
Det känns som om det bara är ett par dagar sen jag och min älskling satt på stranden och gnällde över att det var för varmt. Nu sitter vi inne och gnäller för att det är för kallt. Vi människor är allt bra konstiga ibland!
Iallafall. Jag och älskling vaknade runt 9 tror jag att det var. Gick upp och åt frukost och sen kollade vi lite två och en halv men på datorn. Jag älskar den serien. Så jävla klockrena så det finns helt enkelt inte. Har snart sett klart alla säsongerna så sen måste jag leta upp någon ny serie att tjata ut i några veckor. Jag är hopplös när det gäller sånt (a). Men det kan inte hjälpas!

RSS 2.0