Annonser från BloggPartner

-

Dom misstagen jag gjort har bara gett mig erfarenhet.
Så med andra ord ångrar jag ingenting jag gjort.

Vill du ha gratis skor?

Jag har hittat en jättebra sida där det är skitlätt att samla till sig
presentkort på t.ex Din sko. Jag har snart lyckats samla ihop till ett presentkort och vet därför att det fungerar.
Bli medlem HÄR och få dina presentkort snabbt och enkelt.
dessa ska jag beställa från Din sko när jag har uppnått
poängen till ett presentkort!

godmorgon.

Jag och min fina älskling vaknade klockan åtta idag och kunde inte somna om.
Så vi låg kvar i sängen i en timme och sen gick vi ner och åt frukost. Nu gör vi inte så mycket. Tobbe sitter vid sin brors dator och spelar och jag tänkte att jag kunde passa på att blogga lite. Även om jag sa att jag inte ville sitta vid datorn när jag är med honom. Men som sagt så hade vi inget speciellt att göra så vi kan lika bra sitta och nörda oss lite.
Tobbe följer med mig hem idag så jag vet inte hur det blir med uppdateringen. Jag har lite att fixa där hemma och sånt. Tycker att det är bättre att jag fixar det först så jag sen kan satsa på bloggen fullt ut. Familj, kärlek, skola och vänner får faktiskt före bloggen!
gammal bild.

sommarkatter.

Jag är en människa som har mycket åsikter och tankar, men jag håller dom oftast för mig själv för jag vet vad det kan leda till om jag skriver eller säger för mycket. Så detta jag skriver nu, är inget jag menar till alla människor, för vi alla är olika.
Har ni någonsin tänkt på att vi alla är djurmisshandlare?
Vi är det faktiskt mer eller mindre allihopa! Det är inte naturligt för ett djur att leva så som våra hundar, katter, fåglar osv gör. Men något jag verkligen tycker är hemskt är hur folk behandlar framför allt sina katter! Varje sommar och höst skriver tidningarna om "sommarkatterna". Många gånger handlar det om att många familjer åker på semester lite här och var i Sverige. Oftast så har dom barn och hur ofta händer det att barnen inte vill ha ett djur? Visst ungarna får sin lilla katt men när familjen sen ska åka hem när semestern är slut så är det långt ifrån ovanligt att dom lämnar kvar denna lilla katten.
Många tar förgivet att en katt kan klara sig själv. Till en viss del ja! Människorna som har dessa "sommarkatterna" är typiskt sånt folk som antar saker. Den lilla katten har lärt sig vart den ska gå för att få mat och vatten. Sen helt plötsligt en dag så är där ingen som ger den det. Katter är otroligt bra jägare. Men det finns inte möss och liknande på vintern som dom kan äta. Och vatten är inte det lättaste att få tag i, speciellt inte när det är is.
Så dom som skaffar "sommarkatter" och sen lämnar dom är riktiga djurmisshandlare.
Man börjar ju undra hur dom tänker? Inte fan lämnar man en katt som man har vant vid att den får mat, vatten och kärlek när dom ska åka hem? Det finns hur många katthem och liknande runt om i landet. Är det så jävla svårt att leta upp ett så katten kan få ett annat hem.
TÄNK FOLK, ANVÄND HJÄRNAN FÖR EN GÅNGS SKULL.
Bara för att ni har semester behöver inte er hjärna ha det!
bild på google.

videoinlägg.


nyss träffat pappa.

Hejsan gullungar.
Jag har nyss kommit hem. Har varit i Ängelholm och träffat min pappa som jag inte träffat på ca 2 år. Jag var lite nervös i början eftersom jag skulle berätta om rökningen. Men det gick faktiskt riktigt bra och det var så roligt att träffa honom igen! Jag, pappa, Jonna (en kompis) och hennes mamma satte oss och fikade någon timme och sen gick jag och pappa vidare. Mysig förmiddag med andra ord.
Nu håller jag på och packar sakerna som ska med till min fina älskling. Kommer inte uppdatera mer idag tror jag. Det är så länge sen jag träffade honom så jag vill verkligen spendera all tid jag kan med honom. Men imorgon när jag kommit hem ska jag försöka uppdatera så mycket som möjligt :)
jag idag. dålig bild men de får ni leva med :)

äntligen lov.

Oj vilken dålig uppdatering!
Hann inte skriva när jag kom hem från skolan för jag och mamma åkte direkt till maxi och handlade. Sen efter det åkte vi in om någon bilaffär och köpte något till mammas ratt eftersom den blir så kall och hon har problem med sina leder i händerna så hon får alltid ont så fort det är under 4+ ute. Stackare. :(


Nu har jag iallafall äntligen lov! Det är så härligt att inte behöva tänka på att det är tid för skolan igen på måndag. Denna veckan ska jag bara ta det lugnt och umgås med älskling så mycket som möjligt. Men han måste också få va med sin familj så någon dag kommer jag få va utan honom. Under lovet ska jag också försöka hålla igång bloggen lite bättre. Inte dom dagarna jag är med älskling, för då vill jag umgås med honom så mycket jag bara kan. Men annars ska jag göra så gott jag bara kan. Lovar!
Nu ska jag svara på lite kommentarer och sen  vet jag inte riktigt.
Känner för att göra om på mitt rum. Men det är lite svårt eftersom det är ganska litet och svårt att möblera om. Typiskt!

Har ni sett denna förut?
Den är iallafall någon vecka gammal.

godmorgon :)

Godmorgon!
Sitter vid mammas dator just nu och försöker få upp henne. Hon ska köra mig till skolan så hon behöver verkligen stiga upp ur sängen nu. Men det är inte det lättaste att få upp henne på morgonen. Det är säkert hon som är gammal nu ;)
I skolan idag ska jag skriva på engelskan och skriva mitt djurkunskaps arbete eftersom det försvann dagen innan det skulle lämnas in så nu måste jag göra om ALLT! Men jag har med min dator så kan förmodligen uppdatera någon gång:)
inga bilder så vi får ta en ur arkivet

såhär kan det se ut när Netty inte tänker

Jag har ingenting att skriv om.
Så jag tänkte visa hur det kan se ut när Netty inte tänker
och sätter sig på första bästa ställe. Självklart
blev jag helt blöt i röven och fick frysa någon timme (y)

Torsdag.

Först vill jag bara säga:
GRATTIS PÅ DIN 40 ÅRS DAG MIN ÄLSKADE MAMMA. ♥

Idag är det alltså mammas stora dag. Så det kommer hit gäster lite senare idag. Vet inte riktigt när, men det lär jag ju märka. Tänkte att jag kunde sitta med bloggen en stund iallafall. Kan ju göra ett försök. Orkar inte skriva så mycket just nu så vi får höras mer under dagen istället :)
skolan blir mycket roligare med lite agility :)

godkväll.

Bloggen har strulat hela dagen så man har inte kunnat besöka den via adressen "Netty.se" och jag orkade inte skriva till alla igen om att min domän inte fungerade så dom får använda jeeanetteekarmark.blogg.se ni fattar? Det hade bara tagit en massa extra tid för mig. Så istället för det har jag bara tagit det lugnt som vanligt. Har duschat och mest suttit här. Behöver samla krafter för dom två sista dagarna innan lovet. Vem behöver inte krafter för att orka med de sista dagarna innan man får sova hur länge man vill?;)

Aja, nu ska jag svara på dom få kommentarer som kommit in. Och sen efter det ska jag nog gå och sova. Otroligt trött idag. Får se om jag hinner uppdatera bloggen imorgon innan jag måste sticka till bussen. Annars hörs vi när jag kommit hem.
jag just nu.

regn regn regn..

Hejsan alla fina. ♥
Hoppas att allt är fint med er. Med mig är det bara bra. Började klockan 10 idag men mitt internet strulade så jag kunde inte uppdatera som jag hade tänkt. Men nu är jag iallafall hemma. Och tro mig, jag är genomblöt. Det regnar like hell ute så bara man går ut i ett par minuter så när man kommer in igen så kan man räkna med att regnet droppar av en.
Mamma fyller år imorgon så idag ska jag hjälpa henne lite. Tänkte va snäll och fixa på mitt rum (även om det inte behövs) och lite sånt så hon slipper tänka på det. Men först ska jag ta det lugnt i en timme. Vill hålla bloggen vid liv ju. Men nu ska jag hoppa i mina joggisbyxor och sen svara på kommentarer. :)
utanför mitt fönster just nu. konstigt att
man blir deprimerad när det är såhär tråkigt väder!

allt för mycket text..

Förlåt för att jag inte skrivit idag.
Har helt enkelt inte haft tid. Det är så jävla mycket i skolan nu så jag vet inte vart jag ska bli av längre. Är iallafall äntligen klar med djurkunskapen så den ska jag lämna in imorgon. Härligt att ha den borta efter ett antal veckor. Nu har jag engelska och en annan uppgift kvar. Det kanske lite låter så mycket men det ligger så otroligt mycket arbete bakom dom båda. Blöö, ibland vill jag bara hoppa av skolan!

Nu hade jag tänkt slänga in en panpizza i micron och sen bara chilla vad datorn resten av kvällen. Ska duscha sen också. Behöver smörja in kroppen också. Är torr som jag vet inte vad. Blir det alltid när det är kallt! Tror det är för att jag duschar varmt. Kan det verkligen va så? Har iallafall någon bra kräm här hemma som ska tydligen va skitbra för torr hud. Om den verkligen är de så ska jag ta hela flaskan direkt :)


jag saknar dig älskling.. :(♥

Mary rocks.

Dessa snyggingarna hittade jag på Nelly.
Och om jag får säga det själv, så är det ett par riktigt snygga skor som passar till vardag, fest eller varför inte på en dejt? Synd bara att dom är så dyra.
1549 spänn får man punga ut om man ska ha dom. & för er som vill det så hittar ni dom HÄR

come to mama!

Kolla så jävla snygg topp jag hittade på Gina!
Jag blev helt kär i den. Tänk så fin den hade varit till jul eller nyår!
199:- och finns HÄR

fundering.

Jag har suttit och funderat lite nu en stund.
Ni vet hur dålig jag har blivit på att blogga. Delvis för att jag inte har tid och sen för att jag aldrig har ork att sitta och tänka ut en massa att skriva om. Så nu i framtiden tänker jag skriva inlägg och lägga i utkast och sen när jag känner för det så sätter jag dom på inställda så att dom publiceras med jämna mellanrum. Låter det som en bra idé tycker ni? Det kan kanske vara värt ett försök. Speciellt nu när jag har så jävla mycket i skolan!
Aja, ska börja leta lite att skriva om nu när jag har tid.
pussss. ♥
lilla snuttepojken.

måndag.

God eftermiddag mina fina läsare.♥
Kom hem för en liten stund sen och har redan hunnit proppa i mig kanel bullar och en stor macka. Så borde man ha det varje dag efter skolan. Och jag behöver verkligen en massa mat nu eftersom jag snart ska sätta mig och skriva det sista på arbetet som ska in på onsdag. Det är djurkunskap för er som undrar. Bara till att bita ihop nu. Nästa vecka är det lov. Så otroligt efterlängtat!
Bloggandet kommer inte vara det bästa denna veckan. Vill få undan alla arbeten och sånt så jag har hela lovet fritt. Förvisso är det inte så mycket jag har att göra, men det är dock ganska så stora arbeten. Ett av dom kommer ni förmodligen få hjälpa mig med. Mer information om det utifall att det blir så. :)


bild sen i somras. haha, jävla glass (a)

godmorgon.

Lite sent att säga godmorgon men jag vaknade faktiskt för en timme sen.
Somnade inte förens runt 4a inatt så jag behövde få sova lite. Nu gör jag allt för att bli trött igen så jag kan somna tidigt inatt. Håller på att städa mitt rum. Har redan gjort klart en garderob, men det är sjukt mycket kvar! Måste dammtorka och sånt tror jag..
Senare idag ska jag plugga. Snacka om att jag börjar bli trött på det nu. Jag gör inget annat än att pluggar känns det som. Speciellt på helger. De är bara då jag har tid till att sitta ner i lugn och ro och få saker gjort. Funderar starkt på att gå till rektorn och ta ett snack med honom. Ingen lärare på skolan kan planera! Det är flera gånger vi har fått säga till att vi har redan något att göra till den dagen vi ska ha något annat osv. Herregud, hur ska jag överleva dessa 3 åren på gymnasiet?


nog om mina problem nu. städningen väntar.

sjukt uttråkad.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu ikväll?
Ensam hemma med hunden och datorn & har inte ett piss att göra! Funderar på att hoppa in i duschen och bara pyssla om mig själv en massa. Länge sen sist så det kan verkligen behövas. Men vafan, jag orkar inte. Det finns inget bra på TV heller och det står still med kommentarerna på bloggen.
LITE FÖRSLAG PÅ VAD MAN KAN GÖRA?


kolla in dessa godingarna!

Kikade in en snabbrunda på skopunkten och hittade dessa snygga stövlarna.
Just nu är jag inne i en stövelperiod och kan helt enkelt inte få nog av dem.
Kanske har med hösten att göra..?
Iallafall så kostar dom 399:- & ni finner dom HÄR

Dagens låt.♥

Timbaland ft Katy Perry - If we ever meet again.

upptagen dag.

Godmorgon änglar.
Idag är jag ganska upptagen. Har ett stort arbete som ska vara klart på onsdag och jag har inte ens börjat med det. Så uppdateringen idag blir inte så bra. Kanske framåt kvällen :)

gammal som gatan..

Denna bilden är ju inte lite gammal. Självklart har jag mycket äldre bilder.
Men ni vill absolut inte förlora synen så jag visar inte dom för er.
Bilden här nedanför är ca ett halvår gammal,
men det känns som om det var för någon vecka sen jag tog den.

snygg tröja.

Något som jag tycker är riktigt fint är tröjor med mönster.
En mönstrad tröja kan enkelt piffa upp en hel outfit och sen lite smycken till det så har man en outfit som passar till alla tillfällen.
Denna snyggingen hittar ni HÄR för endast  79,50 kr.
Som hittat, eller vad säger ni?:)



hemma igen.

Så babes. Nu är jag hemma igen!
Jag och mamma åkte till min kusin & hennes sambo. Dom fick barn för snart två månader sen så jag och mamma tyckte det var på tiden att träffa dom alla tre. Och tro mig, han är så jävla söt. Ni kan ju se de själv på bilden här nedanför. När det gäller småbarn är det något jag älskar. Konstigt nog somnar alltid dom små trollen hos mig. Så lilla Oliver låg och sov hos mig en stund.
Nu ska jag svara på kommentarer & sen ta det lugnt resten av kvällen.
lilla sötnosen. ♥

ska iväg nu.

Nu ska jag och mamma iväg en runda.
Skriver när jag är hemma igen ♥

lördag.

Sorry för det förra inlägget. Det är inget ni behöver bry er om :)
Nu har jag fixat den nya designen. Likadan som innan bara annan header. Slarvigt gjort men orkar inte lägga energi på det nu. Det får va så några veckor eller så  ^^ Ska försöka ta tag i kommentarerna nu så man kan hålla bloggen vid liv. Så jävla roligt att ha blogglusten tillbaka!



rörigt liv..

Just nu har jag det lite rörigt i mitt privatliv. Men det är inget jag tänker ta upp här förens jag vet till 100%.
Nu ska jag göra en ny design. Kyssar.

tråkig torsdag.

Hejsan snyggingar.
Idag är det absolut ingen bra dag. Mår inte speciellt bra idag så efter en timme i skolan stack jag hem igen. Jag tror att jag mår dåligt för att jag alltid har en massa stress i skolan. Så idag ska jag försöka få gjort alla läxor och sånt så behöver jag inte tänka på det för en stund. Bara imorgon och nästa vecka kvar, sen är det lov. Behöver verkligen det lovet. Känner att min kropp börjar säga ifrån. Jag sover inte speciellt bra om nätterna och är alltid trött. :(

Nu ska jag plugga lite. (försöka iallafall)

slut för idag.

Nu är jag hemma från skolan igen.
Det blev en riktigt kort dag för min del. Började ca 10.30 och slutade 14.00 så jag klarar absolut inte!
Så med andra ord har jag förmodligen bra med tid för bloggen idag. Om det inte dyker upp något annat med andra ord. Har egentligen ingenting att blogga om. Men det löser sig får vi hoppas på :)
gammal bild, men de får ni leva med

Godmorgon.

Inte för att skryta, men jag har sovmorgon!
& fan vad det är härligt. Sen för att göra det ännu bättre så har jag bara 2 lektioner idag och slutar klockan 14.00. Ibland är det underbart med skola ändå.
Jag ska försöka svara på några kommentarer nu och sen ska jag äta frukost. Är riktigt dålig på det så jag ska iallafall försöka idag. Det kan ju vara värt ett försök, eller?
jag just nu(:

parfym.se

Jag har hittat en sida som jag bara lite snabbt kollat på och jag tycker den verkar bra.
Än så länge vet jag inte så mycket om den. Men ni kommer till sidan genom att klicka på
bilden här nedanför :)
Parfym.se

18 oktober 2010.

Hejsan alla.
Jag har egentligen inte tid att sitta med bloggen men jag orkar inte bry mig om det just nu. Har ett arbete som ska in nästa vecka som jag inte ens har börjat skriva på, men jag har ju hela veckan på mig så vafan? Har ju fått tillbaka blogglusten och då måste jag ju passa på. Någon som håller med mig? :)

Klockan två stack jag hem från skolan för jag har så jävla ont i magen så det finns inga ord som kan beskriva det. Jag tror det är för all stress. Inte så konstigt att man alltid är stressad när man har en massa prov, läxor och skit hela tiden. Denna veckan är den första sen vi började utan läxor. Så jävla härligt! Men ja, jag måste ju ändå skriva mitt arbete. Börjar på det imorgon eller lite senare ikväll. Det låter väl bra? Tycker det iallafall
åh snälla, ge mig sommaren tillbaka!
jag vill sitta på stranden igen med min älskling och bli brun :(

just nu...

& även en del av öronen.
Blev så trött på mina jävla utväxt idag eftersom den hade blivit så stor. Färgade innan vi började skolan och det syns verkligen inte längre. Man skulle kunna tro att jag inte färgat på ett halvår eller så. Skönt att bli av med den nu så man kan känna sig som en människa igen :)
VAD GÖR NI JUST NU?

söndag.

Hej mina änglar. ♥
Hoppas att ni alla har sovit gott, för det har jag gjort. Som jag skrev igår åkte jag och mamma till hennes barndomskompis och hennes familj och kollade film. Kommer inte på vad filmen heter just nu men jag har sett den ett antal gånger och den var fortfarande lika bra. Kom hem runt halv ett och somnade runt 2 tiden så jag sov ganska länge idag. Vaknande runt 10.45 av att min fina pojkvän bombade mig med sms och skrev att jag skulle vakna. Sagt och gjort. Tassade upp ur sängen och gjorde lika frukost och efter det satte jag mig och gjorde matten som ska vara klar imorgon. Skönt att ha det överstökat!
Ligger i sängen och kollar film just nu men tänkte att jag kunde skriva ett inlägg och svara på kommentarer. Och ni som undrar vilken film jag kollar på så är det Date night. Riktigt bra! Kolla på den om ni inte redan gjort det. Orkar inte berätta vad den handlar om, men den är rolig iallafall :)

nu ska jag iväg.

Ni får ha en fin kväll alla fina. ♥
Det blir förmodligen ingen mer uppdatering från min sida idag. Jag och mamma ska nämligen till hennes barndomskompis och hennes familj. Ska bli skoj att komma hem till dom igen eftersom jag inte har varit där på en hel evighet.
Vad tycker ni om den nya designen förresten?
om ni inte kan se den så tryck F5


Dagens låt.♥

K'naan - Wavin' Flag

Ta mig tillbaka till...

.. när jag var med på mest aktiva. Jag hamnade där helt otippat. Först på plats 19 och sen dagen efter låg jag på plats 7. Dock åkte jag ner från listan när skolan började och jag inte hade tid för bloggen på två dagar. Ååh, jag vill tillbaka till mest aktiva igen. Tro mig, jag vill inte dit för att synas - men det bar så jävla roligt när folk besökte och jag fick så fina kommentarer från hur många som helst. Men dit kommer jag väl aldrig igen med tanke på hur förbannat mycket jag har att göra. :(

16 oktober.

Hejsan allihopa.
Ligger i sängen och funderar på vad jag kan skriva om. Finns inget speciellt att säga idag förutom att jag hade tänkt plugga men jag orkar inte det just nu. Så istället ligger jag och skriver en massa inlägg som jag hade tänkt publicera på bloggen under dagens gång. Eftersom jag inte har något speciellt att göra idag så kan jag lika bra försöka va aktiv, men ni vet själva hur det brukar gå med det.
Var nyss ute med hunden. Ca 9 grader varmt ute så de är lite kyligt om näsan och fingrarna. Men ändå ganska skönt i solen. Det känns att vintern börjar närma sig nu. Jag längtar faktiskt lite till snön men hatar när det bara blir slask av det efter några dagar. Det är inte vinter enligt mig. Någon som håller med?



äntligen fredag.

Nu är jag hemma från skolan men ska snart iväg igen.
Jag och mamma ska gå till affären. Bara skönt med lite motion. Tänkte även ta med hunden så kan träna med honom lite.
Bjuder på ett videoinlägg under tiden, gjordes igår hemma hos min kompis Gilda :)

jag kunde inte rotera den så ni får leva med att den är åt fel håll (:

i skolan.

Godmorgon alla fina.
Det är ett tag sen jag skrev senast. Har inte haft ork eller tid att uppdatera speciellt bra denna veckan. Men nu är det helg igen så då kanske jag kan försöka vara lite aktiv. Vad gör man inte för sina söta läsare?

Sitter i datorsalen och fryser röven av mig. Det är helt sjukt hur kallt det är!
Elementen verkar inte fungera här så mina fingrar är mer eller mindre is. Jätte svårt att skriva på tangenterna nu. Plus att dom sitter helt fel än vad dom gör på mina datorer där hemma. Haha, det är inte lätt alla gånger.

Ska svara på lite kommentarer nu innan läraren
kommer och skäller på mig. Sen ska jag göra traktorteori. ♥


min fina lilla klass.


vill ha!

Kolla vilken söt topp jag hittade inne på Gina Tricots hemsida!
Visst hade den passat fint till ett par jeans, lite smycken och ett par snygga skor? Passar fint till både skola och fest.
Priset ligger på 249:- och ni finner den HÄR

i skolan.

Godmorgon alla. ♥
Då var det måndag igen och det betyder att jag sitter i skolan. Just nu har jag svenska men jag har redan gjort det jag ska så det finns inget att göra nu. Skrev ut lite papper till ett arbete jag ska göra och lite sånt. Halva klassen har redovisning & den andra halvan som inte har idag får göra de på torsdag ( även jag ska göra de).

Annars händer det nog inte så mycket idag. Har matte efter detta och sen håltimme mellan 11 och 12.45. Efter hålan är det hundlektion och sen den otroligt tråkiga traktorteorin. Slutar 15.35 idag vilket betyder att jag måste vänta nästan en hel timme på bussen. Varför har skolan planerat de så j*vla dåligt med busstiderna?

Nu ska jag försöka göra något vettigt, men vet inte vad..?
Ha en fin dag alla fina läsare.♥


plugg, plugg och massa mer plugg.

Hej alla fina.
Nu har min fina pojkvän åkt hem igen så tänkte slänga in ett inlägg till er. Har inte så mycket tid för datorn idag eftersom jag har en hel del att plugga. Som ni kan se på bilden här under. Har en svenska redovisning på torsdag, prov på tisdag och en engelska uppgift till torsdag. Sen har jag säkert någon mer läxa, men det tar jag senare. Har även en stor inlämning till vecka 43 som jag inte ens börjat på så måste verkligen ta tag i det! Varför är de så jävla mycket plugg på gymnasiet?

Tar iallafall en liten paus i plugget nu och passar på att svara på kommentarer.
Måste hålla bloggen igång nu när jag har fått lusten tillbaka. Plus att klockan är inte så mycket ännu, har hela dagen på mig ju ;)




söt tunika.

Hade ingenting att blogga om så jag klickade in mig på HM och kollade vad där fanns för något roligt.
Hittade en jättesöt tunika där som passar fint till ett bar leggings och stövlar. Jag hade också kombinerat den med en jeans eller skinnjacka och lite söta smycken. Passar fint nu när träden är i alla tänkbara färger.
199 kr kostar denna socker söta skapelsen och ni hittar den HÄR

rensar datorn & videoinlägg med hunden,

Hoppsan, det blev ingen mer uppdatering igår (a)
Jag somnade runt 18.00 och vaknade 16 timmar senare pigg och glad. Tänk vad lite sömn kan göra! Man märker inte hur trött man är när det är fullt upp i skolan, men på fredagarna när man kommer hem så kommer tröttheten smygande.
Just nu sitter jag och rensar datorn. Har ca 500 bilder kvar att gå igenom. Det är dubbletter av hur många som helst och jag har inget speciellt för mig så kan lika bra göra det innan älskling kommer hit. Måste svara på kommentarerna också. Känner att jag orkar med det ganska så bra idag så kan lika bra passa på!
och en fin liten video när min hund lägger sig ner, eller vad man ska
kalla det. jag var förkyld när den spelades in så
låter kanske lite konstig :)

videoinlägg.


godmorgon.

Godmorgon darlings.
För en gångs skull är jag klar en halvtimme innan jag ska dra till bussen. Så jag satte mig här så länge. Kan lika bra fördriva tiden på bloggen så man håller den vid liv. Ska försöka vara lite aktiv idag hade jag tänkt. Men det beror helt och hållet på hur trött jag har efter skolan. Idag ska vi nämligen till stranden och lyssna på någon marinbiolog. Inte speciellt taggad för det, men jag har inget annat val.
Nu ska jag svara på några kommentarer.
Ska försöka ta lite bilder idag så ni får se hur galna vi kan va i klassen.

bild sen i vintras :)

torsdag.

Hej världens finaste läsare.♥
Äntligen har jag en ledig dag! Det har varit prov hela veckan så idag behöver jag inte plugga. Så jävla härligt. Har förvisso ett prov nästa vecka, men de behöver jag inte börja plugga till ännu som tur är. Det är helt otroligt hur slut jag är i huvudet. Precis som om en bomb har sprängts i skallen, usch! Det gillas inte alls.
Mormor är här så de blir till att äta middag med henne. Förövrigt hade hon med ett chocklad och två påsar djungelvrål till mig. Det godaste som finns enligt mig. Ska snart lägga mig i sängen och kolla någon film och mumsa i mig det (a)
minnen! i somras hade jag och älskling inget att göra
så vi åkte till donken i ängelholm och åt "lite" mat.

sovmorgon.

Godmorgon sötnosar♥
Det var länge sen jag hann skriva ett inlägg på morgonen och idag när jag har sovmorgon kan jag lika bra passa på. Böjar inte förens klockan 10 så ska ta bussen 09.20. Perfekt för att sitta här då. Ska försöka svara på några kommentarer innan jag drar.
Vet inte hur de blir med bloggandet idag. Har ett ganska stort prov imorgon så måste plugga till det innan jag sätter mig här igen efter skolan. Men vi får hoppas på det bästa att jag lär mig det snabbt. Eller vad säger ni?
min lilla zac. ♥

tisdag.

Hej gullungar!
Tänkte att jag kunde skriva ett inlägg nu när jag bara sitter här och inte har något som helst att göra. Visst jag har två prov att plugga till men jag orkar helt enkelt inte nu. Allting är snurrigt i huvudet, precis som om där är en mixer där inne som rör runt. Får hoppas på att jag snart kan få ordning på mina tankar igen. Känner att jag skulle behöva skriva av mig. Dock ingenting jag tänker göra på bloggen. Sen om jag skriver av mig kommer jag kunna skriva en bok. Så mycket tankar har jag i min skalle just nu. Hur kan allt få plats där inne egentligen..?
Känner inte för att ta tag i bloggen idag. Ville mest bara uppdatera lite för att ni ska ha något nytt att läsa. Så jag ska lägga mig i sängen och kolla lite film och försöka få ordning på tankarna innan mina hjärnceller får frispel i huvudet på mig. Kanske lika bra det. Att dom får frispel alltså, använder ju inte alltid dom så ofta så då gör de ju ingenting om dom försvinner helt och hållet. Haha, nej nu ska jag vara seriös!
Vi hörs när jag känner att jag orkar. ♥

3 oktober 2010.

Hej alla fina. ♥
Hoppas att ni har sovit lika gott som jag har. Jag sovit så otroligt mycket bättre när jag sover med min fina pojkvän. Hela jag blir mycket lugnare och vaknar utvilad och pigg på morgonen. Lite konstigt med tanke på att vi bråkar hela nätterna om täcket och kuddarna. Men de slutar alltid med att jag har snott allting (a)
Det händer nog inte allt för mycket idag. Mamma kommer och hämtar mig runt 3 tiden så blir det hem och plugga. Har tre prov denna veckan så de är bara till att ha näsan i böckerna. Men inte fan är det roligt att plugga alltid, tyvärr så måste man. Bättre att plugga än att behöva gå om en massa år :)
bilden är tagen igår. rosen fick jag av mamma
när jag slutade nian i somras.

nu fungerar det som det ska, tror jag?

Äntligen fungerar det att lägga upp bilder igen. Kunde inte svara på kommentarer heller & jag som hade tänkt ta tag i bloggandet idag. Men så blir det inte. Åker hem till älskling sen och då vill jag inte sitta vid datorn med tanke på att vi inte träffats på 2 veckor. Ni förstår det, ellerhur?
Ska iallafall svara på några kommentarer nu. Svarar på så många jag hinner innan älskling kommer hit och hämtar mig. Och sen får vi se hur det blir med bloggandet resten av helgen. Förmodligen blir det lika kasst som det har varit den senaste månaden.
bild sen engelska lektionen nu i torsdags.

kan inte ladda upp bilder.

Det är väl ändå typiskt.
Nu när jag hade tänkt ta tag i bloggandet så går det inte att ladda upp bilder. Så det blir ju inte mycket roligare inlägg nu. Haha detta är min vanliga tur alltså.

RSS 2.0