Annonser från BloggPartner

byter blogg en stund.

Jag tänkte testa blogga på nattstad i några dagar för att se vad jag tycker om den sidan.
Klicka HÄR för att komma till bloggen.

älskade hund.♥

Jag och min älskade hund har precis varit ute och gått en liten runda.
Han är nog den enda som blir glad över att komma ut just nu. Det är ju inte det bästa vädret här. Förvisso regnar det inte eller något just nu. Men det har regnat hela natten så precis allting är blött. Inte roligt :(
Här har ni en video från igår på Zac.
Ignorera min röst, låter ännu värre idag.
Ni måste bara hålla med om att han är världens gulligaste hund!

trött på att vara sjuk.

Hej mina fina. ♥
Hoppas verkligen att ni har sovit bättre än vad jag har gjort. Jag har hostat hela natten och har otroligt ont i mina öron så jag vet inte vart jag ska bli av. Det är samma visa var gång jag är förkyld. Ni förstår, jag är ett öronbarn. Och när jag var liten ville inte läkarna sätta in rör i mina öron för dom tyckte inte det behövdes. Jävla idioter. Tack vare dom har jag nedsatt hörsel på höger öra. Så på måndag när jag förmodligen är tillbaka i skolan ska jag gå till skolsystern och prata med henne om att sätta in rör i öronen så jag slipper ha det såhär minst 4 gånger om året hela livet. Nog för att jag kanske är för "gammal" för det nu, man allvarligt talat så skiter jag i det. Jag orkar inte ha samma problem tills jag är 80 år liksom.
Idag händer det nog inte så mycket.
Ska försöka sitta uppe ett tag ikväll så jag kan sova imorgon. Så himla skönt att vara ledig på fredagar. Inte för att det spelar någon roll egentligen eftersom älskling ändå har skola, men men. Hade ändå tänkt försöka plugga lite imorgon så jag får lite gjort. Har ju inte orkar göra ett skit denna veckan. :(
ge mig sommar nu!
snyggaste solbrännan jag har på fötterna också ;)

sjuk.

Hej mina fina. ♥
Jag hade tänkt blogga innan idag men jag har helt enkelt inte haft ork till med tanke på hur mycket jag hostar och hur ont i halsen jag har. Det är inte lätt att va sjuk. Har sagt till mamma att köpa hem något som är lätt att svälja. Kan inte leva på oboy hela dagarna delvis för att där är så mycket socker i och sen kan vi inte köpa oboy var och varannan dag.
Så hela dagen idag har jag mest suttit framför tv'n med datorn och kollat runt på bloggar och funderat lite på om jag ska byta blogg eller inte. Jag tvekar fortfarande, men om jag bestämmer mig för att byta så lovar jag att säga till. Sviker inte när det gäller en sån sak ;)

Men nu har jag mängder av kommentarer att svara på.
Kan lika bra passa på innan jag somnar (kommer säkert somna hur tidigt som helst ikväll)
gammal bild, men vi kan förställa oss att den är ny.
eller vad säger ni..?

RSS 2.0