Annonser från BloggPartner

Då var det kväll igen.

Hej mina godingar.
Hoppas att ni alla har haft en bra dag. Min huvudverk har äntligen släppt så jag känner mig pigg och glad igen. Har nyss duschat och kollat igenom lite läxor. Mamma har varit och köpt skriv block till mig idag (eftersom man får stå för sånt själv på gymnasiet) så nu ska jag sätta mig och skriva in de jag har skrivit på löspapper dom senaste dagarna. Lika bra och få det gjort tycker jag.
Jag svarar på kommentarerna när jag har gjort det. Känner att de är lite viktigare att få de gjort än att sitta och svara på kommentarerna. (a)
jag kan inte låta bli att längta
tills jag kan ha mina älskade uggs (dock fejk) igen.

Nyss varit ute med hunden.

Nu har jag kommit in efter att ha varit ute och gått med hunden. Trots att det är varmt så blev det faktiskt lite kyligt om benen eftersom jag bara hade shorts på mig. Men jag överlevde, och de var väl tur? :)
Mitt internet krånglar konstant idag så jag vet inte hur de blir med uppdatering och svar på kommentarer. Det får vi se. Men nu ska jag sätta mig med sims en stund (en stund för mig med sims är typ fram till 9 ikväll) så vi hörs och allt sånt ni vet. ♥
bilden togs på fred flintas tid, så klaga inte :)

31 augusti 2010.

Hejsan alla.
Hur är det med er idag? Här är det väl lite upp och ner. Fick sticka hem från skolan för att jag har otroligt ont i huvudet. Det släpper lite då och då i någon minut men kommer tillbaka hela tiden. Riktigt jobbigt om jag får säga det själv. Har iallafall tagit en tablett för lite mer än en timme sen så vi får hoppas på att den börjar hjälpa snart!
Nu ska jag iallafall dammsuga rummet och städa upp lite. Jag överdriver inte när jag säger att här är så mycket hund hår så att man hade kunnat tillverka en peruk. Ändå dammsuger jag och mamma varje dag. Det är otroligt hur mycket han fäller nu. Men de är nog värmen som gör det, eller så ska han få vinterpäls?

Shoppingsugen!

Har suttit och kollat på H&M och som vanligt blir jag lika shoppingsugen!
Tänkte visa er vad jag lätt skulle kunna köpa, men det får nog vänta ett tag.
Vill ni veta priserna får ni kolla på H&M, orkar inte kolla upp det (a)


(klicka på bilderna för att se dom i större format)

30 augusti 2010.

Då var det måndag igen, och det betyder ny vecka.
Dagen har varit jobbig som fan även om det inte har hänt så mycket. Jag har fortfarande inte kommit in i rutinera med skolan så en dag för mig där är som en hel evighet. Och inte nog med det, varje dag kommer jag hem med huvudverk och de är ju inte så roligt direkt!
Men nu ska jag inte sitta här och klaga. Jag har en massa att ta tag i. Kommentarer, bloggar som ska läsas och sen om jag orkar så gör jag läxan som ska va klar nästa vecka. Men heter man Netty så orkar man inte göra läxan idag. Så jag skiter nog i det och tar det lugnt.
Hur har ni haft det idag? Lika jobbigt och segt som mig, eller tvärt om?
TELL MOI!
Riktigt gammal bild, tror den är från 2008 eller något?

Skonarkomanen är igång igen.

Världens sötaste skor finns just nu hos Nelly!
För endast 199:- kan dessa bli dina och ni hittar dom HÄR
VISST ÄR DOM SÖTA?


Gammal, men fortfarande lika bra!

Nelly Furtado - Say it right.

Videoinlägg.


Mitt första videoinlägg.

Haha kolla vad jag hittade.
Detta är mitt första videoinlägg. Vet inte om ni alla har sett det men här har ni det iallafall :)

Söt outfit.

Fixade ihop denna söta outfiten på Polyvore
för att jag har en extrem bloggtorka. :)

Minibloggpaus?

Funderar ganska starkt på att ta någon form av bloggpaus.
Eftersom jag bara orkar sitta vid datorn och sega när jag kommer hem från skolan och på helgena är jag med älskling så blir det inte så mycket bloggande från min sida så vore det bästa kanske att ha en bloggpaus? Men ändå skriva lite då och då. Kanske ett inlägg om dagen och svarar på kommentarerna som kommit in då. Jag vill inte sitta vid datorn på helgena när jag är med älskling. & ni är inte så tröga så ni inte förstår.

Får se hur jag gör med detta. Ni lär ju märka hur de blir :)

Hemma igen.

Hello angels.
Nu har jag och älskling kommit hem till mig. Så nu sitter vi med datorerna och gör absolut ingenting. Eller älskling pluggar eller något och jag försöker ta tag i bloggandet igen. Sen jag åkte ner från mest aktiva försvann all min blogglust & sen har jag heller inte haft tid eller ork att sitta vid datorn när jag kommit hem från skolan. Men nu är det helg så då kan man lika bra passa på ;)

Det händer inte så fasligt mycket idag faktiskt. Mamma ska iväg på kräftskiva så jag och Tobbe har lägenheten för oss själva. Vi måste passa hunden så de blir väl inte så mycket att göra idag mer än att gå ut med honom och slöa. Man orkar inte göra så mycket efter en hel vecka i skolan. Dock så klagar jag inte. Orkar inte alltid ha en massa att göra!
tror jag har visat bilden förut, men skitsamma!
detta är iallafall på lärarmiddagen innan vi slutade nian.
& ja jag ser väldigt sur ut.

Gamla godingar. ♥

Alphaville - Forever young.
Bon Jovi - Bed of roses.
Enrique Iglesias - Hero
Madness - Our house.

Svaren på frågestunden!

hur bra självförtroende har du mellan 1-10?
det beror på. om jag har en bra dag så är det självklart 10, men annars ligger jag väl runt 5-6 :)
hur bra självförtroende har du mellan 1-10?
det beror på. om jag har en bra dag så är det självklart 10, men annars ligger jag väl runt 5-6 :)
när börjar du skolan?
jag har redan börjat. började nu den 23e :)
vilken klass kommer du börja i?
jag började första ring på naturbruk med inriktning på hund
favorit färg?
ljusa färger
hur lång är du?
163  cm :)
hur gammal är du?
16 år
är du kär?
kär som fan :D
favoritblogg?
Kenzas!
Vilka bloggar följer du?
kändisbloggarna & dom jag har på bloglovin.
Skulle du vilja plastoperera dig?
isåfall mina framtänder.
och, vad är bäst med sommaren? :)
att man slipper ha 30 kg kläder på sig!
Om du fick välja mellan att åka till Spanien eller Grekland, vad skulle det då bli?
Grekland tror jag.
Är du vidskeplig?
antar att du menar om jag har ett 6e sinne eller något? och isåfall ja :)
vad är det bästa med att vara dig?
att jag är mig själv & står för mina åsikter och att jag har världens bästa familj, pojkvän och vänner :)
har du någon pojkvän?
ja det har jag :)<3

Jag är hellre rik på kärlek än på pengar.

Det finns saker jag absolut inte förstår.
En av dom är varför världen är så fattig som den är. I dagens samhälle rankas man efter hur mycket pengar man har. Och vi som lever ett vanligt Svenssons liv och inte har 30.000 kr i lön varje månad blir självklart rankade till dom fattiga. Det som snurrar i mitt huvud är, varför finns det pengar?
Tänk så underbart det hade varit om det inte funnits pengar. Man hade gått in i affären och tagit det man velat ha, ingen hade haft lön eller något. Så varför är det inte så?
Jo det är för att folk är rädda för att vara som alla andra. Speciellt dom med mycket pengar, fint hus, fin bil och flest kläder. Vi andra, ser inte dom dyra sakerna som ett nöje, utan mer som belöningar. Jag pratar säkert inte bara för mig själv när jag säger att jag blir glad över ett par skor, eller något annat litet som dom "rika" inte sätter lika mycket värde på. Jag säger detta för att jag vet vad jag pratar om! Min mamma är inte stadsminister, påven eller något sånt. Hon är en vanligt människa som sliter för sin inkomst. Så sitter det en fet gubbe på ett kontor och drar in mer pengar än vad man kan drömma om!
Jag har alltid uppskattat småsakerna jag får. En tidning, lite godis osv. Varför? Jo för att dom små sakerna visar kärlek. Ger man en unge ny mobil varannan månad så vänjer dom sig vid det och på så sätt höjs deras krav på sakerna hela tiden.
Så nu mina kära läsare. Vad väljer ni?
Rik på pengar eller på kärlek?

Den perfekta väskan. ♥

Jag är på jakt efter en ny skolväska som är snygg och rymmer det mesta. Med tanke på att jag ska ha med min egen dator till skolan, och ombyte om det skulle va dåligt väder så är denna väskan perfekt känns det som. Jag är inte säker på om jag ska klicka hem den så det får jag tänka på ett litet tag.
Väskan kommer iallafall HÄR ifrån och kostar 299:-
Helt okej pris eller vad säger ni?

Dagens låt.♥

Darin - Lovekiller.

Frågestund.


Nu tycker jag att det är tid för en frågestund. & Eftersom jag är hemma och är sjuk så passar detta perfekt.
Glömde helt bort att jag hade den andra, men skitsamma. Fick ändå inte så många frågor där så vi testar igen. Ställ nu en massa frågor. Svarar på det mesta. Avslutar när jag tycker att jag har fått tillräckligt många frågor :)

Sjuk.

Hej på er.
Hoppas att allt är bra med er. Här är det nämligen inte så bra. Efter en halvtimme i skolan idag klarade jag inte av att va där mer för jag har så ont i min hals och mår inte helt bra. Jag som inte skulle bli sjuk! Turen är som vanligt inte på min sida. Hoppas att det inte håller i sig allt för länge.
Vad har jag gjort idag då? Stack ju hem från skolan som sagt och sen dess har jag suttit och skrivit en massa inlägg som kommer publiceras lite då och då på bloggen. Bra att ha när man har bloggtorka! Ibland är man allt smart, eller hur? :)
gammal bild (a)

godnatt.

Nu ska jag stänga ner datorn för idag. Känner mig riktigt trött och har ont i halsen så vet inte om jag börjar bli sjuk. Har ingen lust till det så att sova kanske hjälper. Vi får hoppas på det. Ska iallafall lägga mig i sängen och läsa lite. Vet dock inte vad ännu men jag hittar väl något.
Skriver imorgon om jag hinner. Annars mobilbloggar jag lite under dagen.

Höstfin. ♥

Denna outfiten skulle jag med glädje kunna trippa runt i.
Gillar att det är en outfit man lätt kan piffa till lite med smycken & sånt.
Vill ni också göra en outfit så kan ni göra det HÄR
tänk på att sakerna oftast kommer från engelska sidor så vet inte vart dom kommer ifrån.

Budskap till er ♥


Hemma nu.

Hejsan snyggingar.
Nu har jag kommit hem från skolan och tro mig det var verkligen inget roligt att gå från bussen i detta blåsväder och lite regn. Sen blir inte bättre att man kommer hem och blir ihjäl skrämd av sin mormor. Hon satt inne på mitt rum och hade gömt sina ytterkläder så när jag gick in på rummet skrek jag som en idiot så mamma och mormor höll på att dö av skratt!
Är inte lika trött efter skolan som jag var idag. Känns skönt att jag tänka idag iallafall.
Nu ska jag svara på kommentarer och äta något gott. Liten tjockis man är (a)
åh vad jag saknar sommaren nu. mina
ben är inte alls så bruna mer och jag är blekare än blekast!

Mobilblogg GODMORGON

Godmorgon alla fina! Hoppas att ni alla har sovit gott! Det har jag gjort. Vaknade lite för sent så hann inte uppdatera på datorn så får jag de på mobilen. Sitter nu och väntar på bussen och fryser röven av mig! Grymt kallt så jag hoppas att bussjävlen har vett att komma i tid idag. Men de gör den väl inte. Första lektionen idag är data men vi ska väl ha något annat tror jag. Och vi slutar halv 4 så måste vänta en hel timme på bussen. Med andra ord blir det mobilblogg hela dagen. Skriver när jag har tid. Ha en fin dag. Älskar er <3

Glömde bort bloggen.. (a)

Förlåt mina älsklingar men jag glömde totalt bloggen.
Det var fångarna på fortet så kollade på det under tiden jag åt hemmagjord pizza. Inte helt fel (a). Och efter det hoppade jag in i duschen, och tro mig det var riktigt skönt! Det var trots allt ganska varmt idag och jag satt i solsken så en dusch var precis vad jag behövde nu.
Uppdateringen har varit kass idag, jag vet! Kommer förmodligen åka bort från mest aktiva listan väldigt snart men vad gör det? Jag hoppas bara på att ni som är inne på min blogg fortsätter komma tillbaka även om jag inte alls kommer skriva lika mycket & ofta nu när det är skola. Kommer kanske mobilblogga men då kommer jag inte kunna svara på kommentarer. Och det suger ju inte lite heller?
Nu ska jag iallafall va aktiv i en halvtimme eller så och sen blir det sängen för min del. Måste försöka sova i tid nu när skolan dragit igång. Böjar klocka 8 varje dag så ska jag hinna vakna till liv och sån på morgonen innan jag ska sticka till bussen måste jag gå upp 6.20. Tummen upp för det!
Allt för mycket text nu ja. Men det står ni ut med va?
Kommer inte skriva något inlägg sen, så detta får bli ett godnatt inlägg också♥

Eminem - Not afraid.

Visst är den härlig? ♥

Lockigt hår.

Jag älskar när håret är lockigt. Tycker de sår så fräscht och snyggt ut.
Men problemet är att alltid när jag lockar mitt hår så håller lockarna inte alls länge och efter ett tag ser det inte alls bra ut. Jag har testat allt. Men ingenting fungerar. Det kan vara att mitt hår är för tjockt eftersom jag inte klippt upp det på ett tag. Men visst skulle man ändå kunna locka håret?

Söt tröja.

Eftersom jag är så trött i huvudet just nu och inte orkar tänka ut något vettigt att skriva om så tänkte jag visa er en söt tröja från H&M. Den är billig också så det är ju ett stort plus! 79:50 :- kostar den och finns HÄR

Väntar på bussen.

Hej älsklingar. Nu har jag slutat för dagen och sitter nu och väntar på bussen. Den ska komma om 21 minuter så jag hoppas verkligen att den gör det. När jag skulle ta bussen hit idag kom den 10 min senare än vad den skulle göra. Skånetrafiken är sämst! När jag kommer hem startar jag datorn direkt. Känns lite konstigt att skriva från mobilen plus att de kommer ta en evigheter att svara på kommentarer så gör de när jag kommit hem. Hoppas att ni alla har haft en bra dag än så länge. Och tack för kommentarerna och alla besök. De är verkligen jätte roligt :)<3

Skolan.

Nu ska jag dra till skolan så har inte tid att skriva. Bussen går 08.21 så måste hinna äta och borsta tänderna innan jag ska sticka till bussen. Skriver så fort jag är hemma!
hinner inte ta någon bättre bild.
jeans - lindex
tubtopp - JC

Nej nu orkar jag inte mer.

Nu är nerverna utanpå kroppen, bokstavligt talat!
Klarar knappt av att sitta still längre så jag vet inte hur det ska gå med bloggen resten av kvällen? Ska ändå gå och lägga mig snart så de är kanske lika bra och säga godnatt? Så får det bli. Är grymt nervös för skolan imorgon. Men det kommer gå bra, eller hur?!
Vet inte om jag hinner uppdatera imorgon innan jag sticker. Men annars skriver jag så fort jag kommit hem!
Tack för idag, & tack för besöksrekordet. ♥


för er som inte ser (eller har dålig syn vad vet jag?)
så står det 1010 unika, TACK TACK TACK!

Remember me.

Jag hade tänkt ladda ner någon film men kommer inte på någon bra. Så jag tänkte fråga er läsare istället. Många säger att filmen Remember me är bra, men stämmer det? Är det värt att jag laddar ner den eller vad? Vill inte slösa bort tid på att ladda ner en film som sen är dålig. Så nu är det upp till er.
ÄR DEN BRA ELLER DÅLIG?


Nu blir det duschen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och pyssla om mig själv lite. Känner att jag behöva det för att lugna ner nerverna inför imorgon. Och sen gör det ju inget att man ser lite fräsch ut första dagen heller ;).
Det blir till att fila fötterna, raka benen och lite sånt + klippa naglarna och kanske måla dom. Får se om jag orkar måla (a). Fortsätt nu kommentera som ni gör. Roligt att ha mycket att svara på när man är tillbaka. ♥
bilden är lånad från google!

Visste ni..

.. att dom senaste dagarna har jag suttit som klistrad framför Café World på Facebook?
Jag spelade det förut men tröttnade. Men när det gäller mig kan jag lika snabbt börja med något igen. Just nu håller jag på att göra massa mat så att mina "kunder" har något att äta under tiden jag är i skolan. Så därför har jag tagit bort dörren under tiden. Men gud vad det spelet är roligt! :)



Planer för resten av dagen.

Nu är jag hemma igen från älskling. Kommer inte träffa honom förens på fredag igen. Hoppas verkligen att veckan går fort. Kommer nog ha massor att tänka på när det gäller skolan, men de ska nog gå bra! Kvällarna blir nog värst när man har fixat allt man ska och man har tid att tänka på annat. Nej usch, så ska jag inte tänka nu mer.
Mina planer för resten av dagen blir :
→ packa upp sakerna som var med hos älskling.
→ duscha, (pyssla om mig själv kanske?)
→ fixa men bloggen & svara på kommentarer.
→ fixa sakerna som ska med till skolan imorgon.
Ja som ni ser har jag en riktigt "rolig" kväll framför mig. Tror inte jag kommer få hälften gjort. Kommer nog bara göra det allra viktigaste. Duscha, pyssla om mig själv och sånt. Sen kommer jag fastna framför datorn har jag en känsla av. Men man klagar inte. Sista dagen innan jag blir minst igen (gymnasiet ni vet). Känns konstigt.
VAD SKA NI GÖRA RESTEN AV KVÄLLEN?♥

Cardigan från H&M.

Klickade in mig på H&M och hittade en riktigt fin cardigan. Jag skulle utan problem kunna använda den i höst. Tror att den skulle bli riktigt fin till ett par jeans, stövlar och några smycken. Eller vad tror ni?
Sugna på att köpa den? Då finns den HÄR
+ att priset är inget att diskutera. 199:- för denna snyggingen.

Kontakta mig?

För er som känner att ni vill skicka ett mejl, någon bild eller fråga kan skicka ett mejl till [email protected] . Jag tar emot mejl med stor glädje så länge det inte innehåller massa skit. Skicka vad ni vill. Allt från idolbilder till någon låt ni kanske vill att jag ska skriva om.
Hoppas nu att ni skickar något fint. :)

Godmorgon.

Hoppas att ni alla har sovit gott.
Jag och älskling vaknade för en halvtimme sen och självklart börjar jag bli förkyld nu. Säkert bara för att skolan början imorgon. Har verkligen ingen som helst lust att bli sjuk nu. Det kan väl iallafall vänta en vecka eller två innan det bryter ut? Aja, jag överlever säkert :)
Mamma slutar jobba klockan 12, så jag gissar på att hon kommer och hämtar mig runt 2 tiden eller något. Så när jag kommer hem ska jag fixa inför skolan imorgon och sen sitta vid datorn hela dagen och försöka låta bli att va nervös. Kommer nog bli svårt. Är så himla nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
En annan sak då?
Jag ligger på plats 7 under mest aktiva nu. Riktigt roligt. Trodde att jag skulle åka bort från listan igår eftersom jag inte alls var aktiv på eftermiddagen och kvällen. Men jag hade fel. Tack iallafall till alla er som besöker och kommenterar. Ni är underbara.

Godkväll.

Hej älsklingar.
Hoppas att ni alla har en fin kväll. Det har iallafall jag. Sitter hemma hos älskling. Ätit god mat, haft det mysigt och tagit det lugnt. Riktigt mysigt.
Resten av kvällen ska vi kolla på någon film. Tror att jag kommer sitta vid datorn och kolla filmen samtidigt. Vi tjejer kan ju göra flera saker samtidigt. Hehe, visst jag har rätt? ;) Klart att jag har rätt!

Åka till älskling.

Snart ska jag stänga ner datorn åka till älskling.
Eftersom vi har ett år på måndag och vi båda är i skolan då så ska vi träffas idag och fira det istället. Det är trots allt ett år sen idag sen jag kysste honom första gången!
För er som inte vet så kommer vi inte kunna träffas på måndag alls (ja, för att det är skola) och han går i skola typ en timme från mig med tåg och buss så de blir svårt att träffas.
Vet inte hur uppdateringen blir resten av dagen. Har en känsla av att den blir väldigt dålig. Så jag kommer väl åka bort från mest aktiva imorgon (om ni inte kommenterar som fasiken vill säga). Men jag skriver när jag kan och sånt.
HA EN BRA LÖRDAG BABES.♥

bilden togs för ett år sen idag. innan vi ens var tillsammans.
lite småroligt, eller hur?

Det handlar om att bjuda på sig själv.

HAHA, ja säg inget. Jag har tråkigt (a)

hör egentligen inte hit, men skitsamma :)
undrar om de är så Kissie vill att ens midja ska se ut.
Ju större skalle och mindre midja, desto bättre är det ;)

Dagens låt.

Regina Spektor - Samson♥

Mest Aktiva.♥

Godmorgon alla!
Jag fick en mindre chock när jag nyss kollade mest aktiva. För vem hittar vi där om inte lilla mig?! :D
Ni ska bara veta hur otroligt chockad jag blev. Delvis är det tack vare Molly som peppade mig till att kommentera runt så att jag fick många kommentarer. Åh så roligt detta är. Trodde aldrig jag skulle komma dit - men jag gjorde det & jag tackar er som besökte mig och kommenterade igår.♥
Jag älskar er som gjorde detta möjligt.
Ni är BÄST!

Tips på god parfym.

En parfym jag använder flitigt är Catsuit.
Jag vet inte riktigt hur man ska beskriva lukten, men lite som blommor, godis och sommar. Jag har köpt min på Ö&B (för där är de billigare, som dom säger i reklamen.) Tror jag gav runt 80 kronor för den i julas och har använt halva. Man behöver inte så mycket för att man ska känna av den. Så vad kan man säga? KÖP DEN!



Dagens fråga.

Min är sommaren. Delvis för att jag tycker inte om att ha mycket kläder på mig och sen är det då folk är som mest aktiva. Men självklart gillar jag dom andra årstiderna också. Var årstid har din charm :)

Jeans Leggings

Ni som följer min blogg vet att jag älskar Nelly och kikar in där både titt som tätt.
Idag när jag kikade in där hittade jag ett par snygga leggings för endast 199:- som hittat!
Jag föll för dessa för att dom liknar vanliga jeans, vilket inte jeans leggings inte brukar göra.
För er som är intresserade av dom så hittar ni godingarna HÄR
VAD TYCKER NI OM DOM?
HISS ELLER DISS?



20 augusti 2010.

Hejsan snyggingar.
Hoppas att allt är fint med er. Med mig är allting toppen. Har varit på skolan och hälsat på och allting kändes jättebra. Kommer nog att trivas där. Det mest positiva är att vi löste detta med hund, eftersom jag inte kommer kunna ha min egen hund på bussen (han är skitglad för andra folk så jag kommer inte kunna hålla honom på bussen) så får jag låna en hund där tills jag har lärt mig att kontolera Zac bättre. Så på måndag klockan 9 ska jag vara på skolan. Håll tummarna för mig att det kommer gå bra!
Vad händer nu då?
Nu ska jag svara på massa kommentarer och sen bädda sängen. Känns som om de kommer bli en riktigt seg dag idag så de är toppen att jag har datorn och bloggen tycker jag ;) Perfekt kan man nog kalla det.
jag just nu.

Godnatt bloggen.

Snart ringer min älskling så när har pratat klart har jag ingen lust att sätta mig och skriva ett inlägg. Så detta blir dagens sista inlägg. Men självklart fortsätter jag svara på kommentarer.
Hoppas att ni alla får en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon.
Vet inte om jag hinner skriva innan jag sticker och hälsar på den nya skolan. Men är hemma igen runt elva halv tolv tror jag.

Snygga skor.

Hittade ett par riktiga godingar på Skopunktens hemsida.
Det var kärlek vid första ögonkastet. Synd bara att jag har lite svårt för att gå i klack. Annars hade dessa flyttat hem till mig snabbare än jag vet inte vad. :)
399:- kostar dom och finns HÄR
Vad tycker ni om dom? Snygga eller hur?

Bytt gymnasium.

Hej igen alla. :)
Kom hem från Ängelholm för en timme sen. Har sagt hejdå till älskling som flyttat ner till sin skola idag. Kändes konstigt och tårarna var riktigt nära. Men jag höll dom inne. (a)
Nu har mamma pratat med skolan jag ska byta till. Där jag skulle gått på gymnasium kunde inte acceptera att jag har svårt för att hålla min hund, plus då ADHD så man har dåligt tålamod. Så jag har bytt till Östra Ljungby istället. Så imorgon klockan 10 på morgonen ska jag vara där och hälsa på. Lite smått nervös med det kommer gå bra tror jag. :)

Godmorgon & videoinlägg.

Jag vaknade för lite mer än två timmar sen men har inte orkat skriva förens nu. Har egentligen inte tid att sitta här eftersom jag ska in till Ängelholm och hålla älskling sällskap tills hans tåg kommer. Han börjar skolan imorgon så han ska flytta idag. Jävla internat som förstör för mig! Men tur att det finns helger och lov, annars hade jag nog aldrig klarat av det.
Kommer skriva mer när jag kommit hem från Ängelholm & sånt. Vi får hoppas på det bästa att internet inte krånglar idag. Eller vad säger ni sötnosar? :)


Litet test bara, men tror att det fungerar. Lyssna inte på min breda skånska bara ;)

Seg kväll & uppdatering.

Förlåt för att jag har varit så seg nu dom senaste timmarna. Men mitt internet har inte varit mycket att hänga i granen. Det var så segt så de tog en hel evighet att komma in på en sida. Så jag satte mig med Sims istället, och spelade några timmar.
Nu ska jag försöka komma ikapp med kommentarerna. (igen..) Lite segt ibland att ha många kommentarer när man loggar in, men de är alltid så roligt att svara på dom! Plus att jag känner mig duktig när jag har svarat klart på alla. (a)
Hur har er kväll varit då? ♥
hemsk bild, men de handlar om att bjuda på sig själv ;)

Dagens vill ha.

Dessa skorna har jag kollat på ett tag.
Lite synd att dom inte finns i svart bara eftersom det kan vara ganska svårt att hitta något som dom passar till.
Men visst är dom snygga?:)
199:- på Nelly och ni hittar dom HÄR


godmorgon snyggingar.

Det blev lite sen uppdatering idag eftersom jag inte orkade starta datorn det första jag gjorde idag. Så jag låg kvar i sängen och slöa ett tag och efter det var det till att gå ut med hunden.

Idag händer det inte så mycket. Har fortfarande lite kvar att installera på datorn och mammas kompis kommer hit och ska hjälpa henne med att slipa vårt matbord. Så det kommer va ett jävla liv här idag förmodar jag. Då blir det perfekt att jag har lite att fixa, plus att jag har en del kommentarer att ta itu med. Svarade inte på dom igår för att jag var så inne i att installera en massa. Men idag ska jag svara på dom ;)
Vädret suger som vanligt. Det var fint väder när jag vaknade men nu regnar det lite då och då. Tro mig när jag säger att det verkligen pissar ner! Inget roligt alls. :( Hoppas att vädret är bättre hos er.

bilden är tagen nyss så klaga inte (:


Varför jag inte har uppdaterat?

Tänkte egentligen göra detta till ett tävlingsinlägg där ni skulle få gissa på vad jag har införskaffat idag.
Men jag kan inte hålla mig så tänkte berätta det nu istället!
EN NY DATOR!
Min andra dator är två år gammal, ganska sliten och har sett sina bästa år. Så idag blev det ny dator för min del.
Känns konstigt att skriva på den eftersom jag inte är van så jag skriver fel hela tiden. Haha, men jag lär mig snart får jag hoppas på :)
min nya fina älskling. ♥

upptagen resten av kvällen.

är upptagen resten av kvällen
vi hörs imorgon :)

Dagens låt.

Big Mountain - Baby I love your way.
Härligare låt finns inte♥

Storasysters älskling. ♥

Fick ett önskemål om att jag skulle lägga upp bild på Zac. Jag har gjort det förut men jag kan göra det igen.
Försökte ta bild nu när vi var ute men dom blev inte alls bra. Så ni får nöja er med en gammal istället.
För er som undrar så är han en labrador/golden och blir 3 i december. :)

lilla bebisen. världens bästa hund. ♥

godmorgon alla.

Hoppas att ni alla har sovit gott inatt.
Jag har sovit som en stock hela natten och vaknade 07.45 ungefär. Ganska skönt att jag har börjat vända tillbaka dygnet nu. Skolan börjar ju trots allt på måndag. Är det bara jag eller har inte denna sommaren gått otroligt fort?
Har inga planer för dagen utan jag tar den som den kommer.
Ni förstår, det finns inte så mycket att göra i en håla som denna så man får göra det bästa av situationen. Och det bästa av denna situationen är..? Det vet jag faktiskt inte.
Bilden är ganska så exakt ett år gammal.
Förändrats en del har man ju.

godnatt världens finaste läsare.

Nu ska jag stänga ner bloggen och lägga mig i sängen med någon film, eller serie. Vet inte riktigt hur det blir. Men iallafall så börjar jag bli riktigt trött. (a)
Skriver imorgon när jag vaknat och sånt.
Hoppas att ni alla kommer sova gott♥
passande bild. ser typ ut såhär just nu. men mer påklädd
eller hur man ska säga det.

Netty är kär!

Jag klickade in mig på Din sko för att kolla om där hade kommit in något snyggt. Och visst hade det gjort de!
Kolla bara snyggingarna här nere. Jag är verkligen kär i dom. ♥
549:- och kommer som sagt från Din Sko.
Så nu tycker jag att någon söt människa ska köpa dessa till mig. ;)



godkväll snyggingar.

Har varit lite seg nu i några timmar. Mådde inte så bra innan så humöret var inte på topp. Och jag ville inte att det skulle gå ut över er så därför struntade jag totalt i bloggen och kollade lite outsiders på kanal 5's hemsida :)
Nu ikväll har jag inga planer. Är så godis sugen så det finns inte. Men vi har inget hemma och jag orkar inte springa bort till statoil. Lite lat är man allt. (a)
VAD HITTAR MINA KÄRA BLOGGLÄSARE PÅ IKVÄLL? ♥

sexy mama, eller inte. haha  men jag bjuder på den.

Netty dissar.

De som verkligen är en fet diss idag är vädret.
Ena stunden är de fint väder och solen värmer skönt och andra pissar regnet ner. Vart tog den fina sommaren vägen? Hur kul kommer det va att vara blekast i hela skolan när man börjar? Nej detta är inte okej.
ja ni ser själv.. inget bra alls.

Dagens låt.

Igår innan jag skulle sova så skickade älskling till mig att jag skulle lyssna på låten som jag tänkt lägga upp här. Jag vet inte riktigt varför, men jag började gråta. Som en liten unge. Men den är så fin & framför allt bra! ♥
Hinder - Lips of an angel

morning bicthes.

Hoppas att ni alla är pigga och vakna.
Själv vaknade jag för en timme sen. Lite konstigt att jag vakna så tidigt med tanke på att jag inte somnade förens runt 03 inatt. Men det gör inte mig något att jag vaknar tidigt. Måste vända tillbaka dygnet eftersom jag börjar skolan om en vecka. Och det orkar jag verkligen inte.

Ska starta platttången nu och försöka få ordning på håret. Slänger nog på lite smink också om jag orkar. Har knappt använt smink på hela sommaren. Så underbart!
jag just nu. trött och sliten.

Färgar utväxten.

Nu sitter jag med hårfärg i håret (en del i pannan och på öronen). Två månader sen jag färgade utväxten senast så det var tid för det nu. Sjukt hur mycket mitt hår växt alltså! Och mitt hår brukar inte växa så mycket på sommaren annars?

Aja, nu är hårfärgen på plats och utväxten försvinner. Kan inte direkt se någon anledning till att sakna den. Det enda som är bra är att man ser hur håret växer. Och det säger jag inte nej till.
jag ser ju inte lite drogad ut.
gissar på att jag blinkade där eller så är det något annat
med mig. vågar man gissa på vad? ;) ♥

Nu ska jag nörda lite Sims 3.

Som den sims nörd jag är har jag suttit och laddat ner en massa till sims 3 nu. Det blir mycket roligare att spela då. Men å andra sidan tar det 100 år att packa upp allt. Men det är det värt. :)
Bomba mig nu med kommentarer så jag har något att göra när jag spelat klar.
Puss. ♥


Dagens låt.

Uncle Kracker - Fallow me♥

15 augusti 2010.

Hej mina kära blogg läsare.
Hoppas att allt är bra med er idag. Med mig är det bara fint. Vaknade med ett ryck idag av att något bet mig i näsan vilket förmodligen har varit en fluga. Nu är halva min näsa svullen och ömmar som jag vet inte vad.
Mina planer för dagen är städa mina garderober. Det behövs verkligen eftersom där är en massa som jag inte använder längre. Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Ska även försöka koda den nya designen lite. :)




Sitter med älsklings dator.

Hej alla!
Uppdateringen har varit lite dålig. Har inte kunnat sitta vid datorn för att det har åskat som fan här så jag fick stänga av internet. Jag var riktigt smart iallafall så jag satte mig vid mammas dator och spelade sims.
Nu sitter jag och älskling iallafall vid tvn. Han tittar film och jag sitter här med hans dator som jag blir idiot på. Det är en mini dator så knapparna sitter helt fel och det är jätte svårt att skriva på den. Men jag klarar mig. Orkar inte sitta med min egna dator. Denna är mycket smidigare.
Ska svara på kommentarer nu och försöka va lite aktiv.
VAD HITTAR NI PÅ IKVÄLL?
får bli den bilden eftersom jag inte har några bilder
på hans dator :)

Meow.

Det är ett faktum att Gina Tricot har mycket snygga kläder. Men tråkigt nog har många exakt samma vilket inte alltid blir så roligt. Jag håller ändå fast vid Gina Tricot eftersom jag tycker deras kläder är snygga, billiga och lätt att kombinera. Precis som tröjan här nedanför. Visst är den söt?♥

Tröjan kostar 99:- och du hittar den HÄR

god morgon alla.

Hur har ni sovit inatt?
Jag har sovit ganska bra men hunden ville komma in och sova hos mig inatt så han fick ligga hos mig. Tro mig, han tar upp mer än halva sängen och lät mig ligga på kanten. Så jag har lite små ont i ryggen idag.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin innan älskling kommer hit idag.
Vi hörs efter att jag har duschat och sånt.
gammal bild :$

godnatt.

Nu ska jag logga ut från bloggen för idag och lägga mig i sängen och kolla lite Desperate housewives. Har laddat hem alla säsongerna och är snart klar med första så jag har lite att kolla på. Har även några filmer, men hinner ju inte med allt på en natt.
Hoppas att ni alla kommer sova gott så hörs vi imorgon förmodar jag.
Puss. ♥
gammal bild.

Romantik. ♥

Jag hade verkligen tråkigt nu en stund så jag klickade in mig på sidan Polyvore och fixade ihop en söt liten outfit. Visst hade denna passat bra när man vill va extra söt mot sin pojkvän om man skulle ut och äta eller något? Jag gillar den iallafall.
Ni kan också göra egna outfits på DENNA sidan, helt gratis såklart!

FRÅGESTUND.

Tänkte att vi kör på en frågestund. Ganska länge sen sist ju!
Fråga vad ni vill. Svaren kommer upp när jag tycker att det räcker med frågor.
Ingen fråga är för dum!

Dålig uppdatering..

Jag vet att min uppdatering suger just nu. Efter inlägget igår där jag skrev om pressen jag känner på mig själv när jag inte bloggar satte verkligen igång tankarna. Så uppdateringen blir inte så bra nu i fortsättningen. Måste lära mig att koppla av och inte ha massa press på mig hela tiden.
Iallafall så kom jag och mamma nyss hem. Vi har varit iväg på lite ärenden i stort sätt hela dagen. Så nu ska jag plocka undan på mitt rum. Konstigt nog blir det alltid värsta bombnedslaget så fort älskling har varit här. Inte alls okej. Sängen ser ut som ett litet helvete, eller det för faktiskt hela rummet. Trivs inte när det är stökigt. Känner att jag måste rulla ner i mina fönster också. Solen steker just nu och självklart rakt in på mitt rum.
Ska även försöka komma ikapp med kommentarerna. Mycket roligt med många kommentarer att svara på om jag får säga det själv. Men först - fixa rummet! ♥

10 år utan min morfar idag.

Idag är det 10 år sen min älskade morfar lämnade oss.
Jag hoppas att du har det bra. ♥
Ulf Lundell - Öppna landskap.
Låten spelades på hans begravning. Världens finaste.

Bloggen styr mitt liv.

Jag undrar faktiskt lite över varför jag sitter här dag ut och dag in.
Faktiskt så får jag ingenting ut av det. Jag älskar att skriva, få kommentarer och hitta nya bloggar att följa så missförstå mig inte. Problemet är nog bara det att jag sätter för höga krav på mig när det gäller skrivandet. Har jag inte skrivit på någon timme känner jag mig värdelös och tänker "fan, mina läsare kommer lämna mig". Okej jag har inte hur många läsare som helst, men dom jag har vill jag inte förlora.
I början av mitt bloggande satt jag varje dag och tänkte "jag ska bli storbloggare, tjäna massor av pengar". Men har det blivit så? Nej det har det inte. Så jag har blivit besviken på mig själv och känt att jag är värdelös när jag inte uppdaterar. Vilket inte känns bra för mig. Det förstår ni va?
En bloggpaus hade varit bra för mig. Men jag vet att jag bara kan hålla mig borta i max en dag. Sen sätter jag krav på mig själv igen. Istället för att va social med min pojkvän så sitter jag vid datorn. När jag sen för en gångs skull lägger mig i soffan och kollar TV med honom eller något sånt känner jag efter att bara några minuter kryper det i kroppen på mig. Och det finns inget jag kan göra åt det. Förstår ni hur jobbigt det är? Precis som tvångstankar.
Så om jag ska hålla mig borta från datorn och bloggen måste jag va ute och inte ha tillgång till dator. Men det går helt enkelt inte. Jag kan inte lämna hemmet. Ni kanske inte förstår hur det är riktigt. Men samtidigt tror jag att många känner så som jag också gör. All denna press dödar mig.
Behövde bara få ut lite tankar och hoppas på att det hjälper.

godmorgon gullungar.

Har egentligen inte så mycket tid för att skriva just nu för jag ska snart åka in till min läkare och prata. Men ett snabbt inlägg hinner jag med. Ska åka om en halvtimme så. Hoppas att ni alla har sovit gott. Det har jag och min fina älskling gjort iallafall :).
Idag blir det som sagt att åka till läkaren och ikväll ska jag & älskling träffa min älskade Bella (och ja ni borde läsa hennes blogg) så uppdateringen idag blir nog lite dålig. Men slänger förmodligen upp en frågestund senare idag. Eller imorgon, får se hur det blir.

Liten Netty.

Även jag har varit liten (och förhoppningsvis söt)
Kolla vilken köttbulle jag var. ;)




Bloglovin.

Jag älskar att läsa andras bloggar & tycker att bloglovin är riktigt bra!
Nu söker jag lite nytt att läsa så jag kan blanda med dom gamla jag har och nytt. Så är du intresserad av att följa varandra? Kommentera bara detta inlägg så lägger jag till dig. Och du lägger till mig såklart ;)

bloglovin bloglovinbloglovinbloglovin

ny dag

godmorgon mina snyggisar.
hoppas att ni alla har sovit gott för det har jag gjort. om ni kollar bilden här under så ser ni hur fint jag har sovit ;). Tobias säger att jag liknar en hamster när jag sover. men allvarligt.. jag ser ingen likhet? haha skämtar bara.
det får bli ett tråkigt inlägg eftersom jag har ganska många kommentarer att svara på och nu kan jag inte låta dom vänta längre.

Godnatt mina änglar.

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och kolla på Två och halv men.
Har 5 säsonger kvar av det att titta. Eller, jag har en himla massa säsonger av olika program som jag ska kika på. Men det tar sin lilla tid så jag börjar ikväll. Natten är ju lång som de så fint heter. Men känner jag mig själv rätt så somnar jag inom en timme eller så. Börjar bli ganska trött och jag har jävligt ont i halsen!
Aja. Hoppas att ni kommer sova gott. Kommentera nu som fan så jag har mycket att svara på imorgon så slipper jag sitta och ha tråkigt ;). Haha, nej jag bara skämtar. Men fortsätt kommentera. Och sen hoppas jag att vi hörs imorgon igen. Ni är helt otroligt jävla underbara hela högen. ♥


haha jaa. vad ska man säga..?
mamma tycker iallafall jag är söt.

Jobbig kväll och besöksrekord!!

Godkväll mina kära läsare!
Har inte orkat skriva eller svara på kommentarer på ett tag nu för de blev lite bråk mellan mig och mamma. Men det är inget jag tänker skriva om här. Iallafall så ska jag snart hoppa in i duschen (om jag orkar.. annars duschar jag imorgon) och sen blir det förmodligen film för min del.
Oj just ja. Det blev besöksrekord idag. I vanliga fall har jag mellan 200-300 unika om dagen. Kolla vad den står på idag. Känner mig lite små stolt. (a) Hoppas nu bara att det håller sig. Inte för att jag tror det. Imorgon är det väl tillbaka på de gamla vanliga, om jag inte helt plötsligt råkar bli sveriges största bloggerska och sånt? Knappast troligt.
Hoppas att ni alla får en fortsatt bra kväll. Som vanligt fortsätter jag svara på kommentarer och sånt. Ett inlägg kommer förmodligen upp senare. Om jag orkar skriva vill säga. Lite lat får man faktiskt vara ibland!
För er som har lika dålig syn som mig så står där 840 unika.
Tusen tack!♥

Mysiga byxor.

Jag brukar aldrig kolla på Junkyard men idag kikade jag in där en runda och hittade världens mysigaste byxor.
Just nu är dom på rea och kostar 250:- annars brukar dom kosta 499:- Men visst ser dom härliga ut? :)
Sugna på att köpa? Klicka isåfall HÄR

Snälla, låt inte sommaren ta slut.

Jag har suttit och kollat bilder som har blivit tagna nu i sommar. Allvarligt talat kan jag inte fatta hur tiden har kunnat gå så snabbt. Det känns som om det vore förra veckan jag tog emot mina slutbetyg för grundskolan med tårar i ögonen och verkligen inte ville lämna min underbara klass och snälla lärare.
Men tyvärr så går tiden. Snabbare ju äldre man blir. Även om jag inte har gjort så mycket i sommar är jag ändå tacksam över att jag har haft min underbara pojkvän vid min sida och såklart bloggen. Men snart börjar skolan och då kommer älskling börja på internat så vi kommer bara träffas på helgerna och lov. Det kommer bli så tomt utan honom. Vi gick ju i samma klass när jag bytte skola. Nej fy fan usch. Jag vill inte att skolan ska börja längre..

Iallafall så har sommaren 2010 varit den bästa & kommer förmodligen alltid vara det också.♥

morning.

Godmorgon mina snyggingar.
Hoppas att ni alla har sovit gott. Jag själv somnade runt 3 inatt och gick upp halv 9. Konstigt nog var jag inte speciellt trött. Men jag kanske hade sovit vad jag behövde?
Mina planer för dagen är nästan obefintliga. Har lovat mamma att diska. det är i stort sätt allt. måste även gå ut med hunden, så det ska jag strax göra. Annars händer det inte så mycket idag. Vädret är bättre så jag vet inte om jag kanske lägger mig och solar eller något. Får se om jag har lust till det senare, det är fortfarande lite kyligt ute.
Hoppas att ni alla får en fin dag och att ni njuter av det sista som är kvar av sommarlovet. :)
Kan inte låta  bli att längta efter vintern lite när jag ser denna
bilden. Visst ser det mysigt ut? ♥

Natti fina läsare.

Nu blir det sängen för min del. Eller jag ska lägga mig och kolla någon film. Vet inte vilken ännu. Får se vad jag har för något på datorn. Om inget annat får jag väl fortsätta kolla Andra avenyn avsnitt eller något. :)
Sov gott så hörs vi imorgon. ♥

Gammal, men så jävla bra♥

Flipsyde - Happy Birthday

Inspiration

Har suttit och kollat lite på Lookbook och hittade en hel del snygga outfits. Just denna jag tänkte visa er gillade jag verkligen! Minns inte var tjejen kom ifrån, men visst har hon grym stil? :)
En enkel vardags outfit, men gud så snyggt!



godmorgon.

Vaknade för lite mer än en timme sen. Skön att sova lite längre än vad jag brukar göra när mamma jobbar. Kändes som om jag behövde den extra timmen. Har ni sovit gott? :)

Har nyss varit ute med Zac och klart som fan mötte jag världens surkärring. Jag hade glömt ta med bajspåse med orkade inte vända för jag trodde att han skulle gå in bland träd och sånt som han brukar. Men självklart inte idag. Så när han uträttar sina behöv kommer surkärringen och börjar skälla på mig. "Du måste plocka upp efter din hund" med värsta häxrösten. Jag överdriver inte, hon pratade som en häxa! Så jag svarade lite tyst "Ja men jag glömde den... Ska gå hem och hämta". Och då börjar kärringen fnysa åt mig och sa "Tänk på att kolla så du har med dig allt innan du går ut" Ja men tjena, ha en bra dag kärring!
Nog om det. Nu ska jag svara på kommentarer. Eller först ska jag bädda sängen. Måste ju va lite duktig med lite mellanrum. Plus att mamma berömmer mig när jag har gjort något sånt (a).
Lilla plutten då. Här är han ca 12 veckor gammal.♥
Och för er som undrar är han en Labrador/Golden

Bloggtorka..?

Ja det kan man verkligen säga!
Det finns absolut ingenting att skriva om nu så detta blir förmodligen dagens sista inlägg. Men som jag annars brukar göra så fortsätter jag svara på kommentarerna i någon timme till. Sen blir det sängen för min del med någon film. Vet inte vilken ännu. Eller så fortsätter jag kolla andra avenyn. Får se hur jag gör :)
gammal outfit bild. men har seriöst inga andra! :(

Filmkväll.

Kommer lägga bloggen lite åt sidan resten av kvällen eftersom jag har planterat ner röven framför andra avenyn första säsongen. Länge sen jag såg det så tyckte det var på tiden att jag gjorde det nu. Håller även på att ladda ner andra säsongen nu men det tar en satans tid för vårt internet är segare än min farmors mormors mormor!
Svarar på kommentarer i mellan åt och kanske skriver ett godnatt inlägg senare. Men fortsätt kommentera så svarar jag som sagt lite då och då. ♥

Godingar från H&M.

Den senaste tiden har jag fastnat för H&M eftersom där finns mycket som är fint nu till hösten. Så idag när jag kikade in där hittade jag riktigt mysiga UGGS's liknande skor. Jag fick slänga mina nu efter vintern med tanke på att dom hade blivit ganska slitna. Så nu är det snart tid för nya och då passar dessa mig perfekt!
179:- kostar dom och finns i svart och brun. Ni hittar dom HÄR

VAD TYCKER NI OM DESSA GODINGARNA?


Predators.

En läsare ville att jag skulle skriva om filmen.
Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva om den. Jag tyckte den var bra och spännande. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva filmen så jag lägger upp trailern istället. Jag tycker att filmen är sevärd och det är en film jag skulle kunna se igen. :)

Någon mer som har sett den? Och vad tyckte ni isåfall om den?



Sticker snart på bio.

Så mina fina läsare.
Hoppas att ni får en riktigt fin kväll. Själv ska jag och älskling snart åka in till Ängelholm så det blir ingen mer uppdatering idag. Skriver imorgon när jag vaknat eller något.
Älskar er. ♥

Kolla in snyggingarna.

Jisses vilka snygga boots jag hittade på Din Sko! Funderar lite på om jag ska köpa dem. Perfekt nu till hösten eller när de blir lite kallare om fötterna på kvällen. 399:- kostar dem och ni hittar dom HÄR

Bio idag med älskling.

Godmorgon mina fina läsare.
Idag är en det en riktig glad Netty som skriver. Vet inte riktigt varför allt är så bra men allt känns perfekt! Vet inte om det är för att jag och älskling ska på bio idag eller om de helt enkelt bara är för att jag känner mig finast i hela världen? Ovanligt att jag känner mig snygg, fin och allt vad det är när jag sitter i trosor och tröja och inget smink. Allt är perfekt iallafall. Hoppas att det håller i sig!
Som det står i rubriken så ska jag och älskling på bio idag. Predators heter filmen och vad jag har kunnat se på trailern så verkar den riktigt bra! Tur att älskling sitter vid min sida så jag kan hålla hans hand om det blir för jävla läskigt.
Nu ska jag iallafall packa ner sakerna jag ska ha med till älskling, kasta på mig lite kläder och sen svara på kommentarer. Fixar mig hos älskling senare idag.
Hoppas att ni alla får en fin lördag. ♥

DAMP PÅ BLOGGEN!

Bloggen dampar totalt.
Funderar på att ta bort ALLT. Inlägg, kodmallar osv.
Dålig uppdatering resten av kvällen. Måste få ordning på detta.

Fint från H&M.

ikade in en runda på H&M och såg att där var en hel del fina saker. Glömde kolla priset och jag orkar inte gå in igen och kolla. Så vill ni veta så får ni kolla upp det själva :)



Klicka på bilderna för att se dem i större format!
VAD TYCKER NI?
HISS ELLER DISS?

Godmorgon mina fina läsare.♥

Som vanligt vaknade jag halv åtta.
Men det är ganska skönt att vakna tidigt och få ut mer av dagen. Inte för att det händer så mycket ni vid denna tiden men det är härligt att gå ut på balkongen och när det inte är en enda människa vaken. Eller ja, dom som är vakna är väl redan på jobb skulle jag kunna tro.
Igår ikväll blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag skrev ju att jag skulle vara riktigt aktiv men det blev ändring i planerna för jag, mamma och hennes kompis drog till stranden och grillade. Lånade mammas mobil och tog lite bilder eftersom en är mycket bättre än min. Men idag händer det nog inget oväntat. Ska mejla min skola och lite sånt. Lovat att diska också så får väl se till att göra det!
Tack för era fina kommentarer. Fortsätt såhär.♥

Bild sen igår. Fin solbränna jag har på fötterna va? ;)

Dålig uppdatering just nu.

Hej babes.
Är lite upptagen just nu. Umgås med My (grannes syster) så har ingen direkt lust att sitta vid datorn. Ikväll blir det bättre, jag lovar! Ska vara riktigt aktiv då :)

Jag hatar min blogg.

Åh vad jag är trött på min blogg. Den är tråkig, innehållslös och ful. Det är något fel i kodmallarna så den ser konstig ut i Internet Explorer. Och jag får inte ordning på skiten. DAMP!

Funderar starkt på att skapa ny blogg, ny design och helt nytt innehåll. Vad tycker ni?
Har inte mer att skriva just nu. Ska nog platta håret och sminka mig lite nu. Har otroligt tråkigt så det blir den enda lösningen just nu. Har en del kommentarer att ta tag i också. Denna dagen kommer bli seg känner jag. Men missförstå mig inte. Jag älskar kommentarer och er! Men ni har blivit ganska sega på att skriva tycker jag allt.

Sött linne.

Kollade nyss in på Gina Tricot för att hitta något att blogga om. Och självklart hittade jag något! Det gör man nästan alltid på Gina tycker jag. Dagens skönhet är ett riktigt sött linne som passar fint till jeansshorts och senare till hösten ett par jeans!
Linnet kostar 199:- och du hittar det här

Musiken gör mig levande. ♥

Stevie Wonder - I just called to say I love you.
Shakira - Waka Waka.
Lena - Satellite

Varför jag inte har bloggat..?

Först säger jag godmorgon till er alla och hoppas att ni har sovit gott.
Varför jag inte har bloggat är egentligen något jag inte vill gå ut med på bloggen. Men jag drar det kortfattat så ni vet. En granne som bor tre lägenheter bort drog in en annan granne och slog på honom och en massa sånt så polisen kom hit i måndags. Förvisso blev inte jag och mamma drabbade med vi sprang över då till han som blivit slagen för dem hade kalas. Stämningen var verkligen inte bra och där var 5 mindre barn som satt och grät hejdlöst vilket jag gjorde så fort vi kommit in till oss igen. Grannen som då slog är inte riktigt som man ska va. Och de har gått så långt så jag vågar inte gå ut med hunden när jag är ensam hemma. När mamma skulle köra och jobba idag kunde jag inte somna om och grät som en unge. Så hon ska ringa och säga att vi måste ha en annan lägenhet fort.
Nog om det. OCH HELST INGA KOMMENTARER OCH FRÅGOR OM DETTA TACK!
Det är fint väder ute idag så jag ska se om jag kan dra med My ut (grannens lilla syster som är lika gammal som mig) så kan vi kanske lägga oss och sola någon stans. Inte helt fel va? :)
& En sista sak innan jag ber om ursäkt för långt inlägg. Jag bloggade inte alls igår. Kollade inte ens in och svarade på kommentarer, så har jag ändå haft över 150 unika vilket jag inte brukar ha när jag inte är aktiv. Tack till er som besöker ändå.♥

Hemma från Helsingborg nu.

Hej alla.
Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit hos mormor i två nätter. Det var riktigt skönt att komma ifrån hemmet ett tag men man kan inte låta bli att längta efter sin egna säng. Iallafall så har jag och älskling haft det bra hos mormor. Och så nu när hon skulle köra oss hem åkte vi in om Väla och där köpte hon snyggingarna från Gina! :D
Ska svara på kommentarerna nu och sen vet jag inte mer. Otroligt trött så jag tror det blir till att sova i tid för min del idag. Men fortsätt kommentera, älskar era kommentarer. ♥
Ni vet redan hur dem ser ut, men det skadar inte att
visa dem igen :)

Snygga jogging byxor.

Ingen har kunnat missa dessa snyggingarna från Gina Tricot.
Jag funderar starkt på att införskaffa mig ett par snarast. Mysiga och snygga på samma gång. Tänk så härligt till hösten att dra på sig dem när man har duschat eller en dag då man inte orkar  bry sig!
Priset ligger på 249:- som ni ser.

Godmorgon sunshines.

Hoppas att ni alla har sovit gott.
Jag somnade inte förens runt halv 4 för att jag hade jättejobbigt att andas så kunde inte slappna av. Men sen när jag väl somnade så sov jag som en gris! Riktigt skönt.
Idag åker jag och älskling hem från mormor någon gång i eftermiddag. Fram tills dess blir det nog dator för både min och Tobbes del. Vilket roligt liv och förhållande vi har. Haha, nej men huvudsaken är att han är i min närhet så mår jag bra. Plus att vi låg i badet igår en stund så då fick vi lite tid till enbart varandra. Gud vad det är härligt att va kär!

Nu ska jag leta upp min plattång och smink. Ska även testa att locka håret idag och se om jag får ordning på det. Tog ju med mig min locktång utifall att jag skulle ha tråkigt. Och idag är ju en perfekt dag då man har tid och orkar sitta och bråka med lockarna. Jag är smart, eller hur?


Någon som kan gissa när denna bilden är tagen? ;)
Eller jag säger det själv. I december när jag gick i sjuan.
Och folk säger att jag är liten nu.. Var ju en liten pyssling där ju.
Och kolla håret. HAHAH. Nej usch, kolla inte för mycket.
Ni kanske får synskador!

Dagens sista inlägg.

Detta får bli dagens sista inlägg eftersom jag och älskling ska lägga oss och kolla Johnny English nu på kanal 6. Kommer fortsätta svara på kommentarer en liten stund till och sen ska jag mysa ner mig med älskling och lite godis.
Hoppas att ni alla har haft en bra dag för det har jag haft.
Vi hörs imorgon. Sov gott mina fina läsare. ♥

Detta gör mig riktigt glad. ♥

Kollade nyss min mejl och såg detta. Gud så glad jag blev. Trodde faktiskt inte att någon skulle känna igen mig men tydligen fanns det någon som gjorde det. Synd att du inte har blogg Emma men jag har svarat på ditt mejl iallafall.
Detta är första gången något sånt händer, och jag blev riktigt chockad! Men samtidigt glad. Jag har inte så många läsare men att någon kände igen mig känns otroligt.
Tack för ditt mejl Emma! ♥

Söt outfit.

Kollaget är gjort HÄR så jag vet inte vart sakerna kommer ifrån.

Söndag.

Hejsan alla mina fina läsare.
Jag och älskling vaknade runt halv elva men jag har inte orkat sitta vid datorn förens nu. Har suttit och pratat med mormor, klätt på mig och löst lite sudoku. Haha det är så roligt (a)
Har egentligen ingenting att skriva ville mest bara uppdatera. Ska svara på kommentarer nu och sen vet jag inte riktigt vad som händer.
VAD SKA NI GÖRA IDAG?


RSS 2.0