Annonser från BloggPartner

Orkar inte...

Hej älsklingar.
Först vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Allvarligt talat så har jag tröttnar på pressen att jag måste skriva inlägg all the time. Så från och med nu skriver jag när jag vill. Men kommer alltid att svara på kommentarerna.

Dagens outfit.

Tänkte visa er dagens outfit, eftersom jag inte har gjort det innan. :)


Jeansshorts - avklippta jeans (tror dem kommer från Lindex från början)
Linne - Cubus
Tröja - Gina Tricot.
Observera att kläderna är ganska gamla. Iallafall tröjan och shortsen.



26 maj 2010.

Hellu.
Orkade inte skriva när jag kom hem från skolan, så jag skriver nu istället. Fick sluta halv ett istället eftersom klassen skulle ha idrott och det har ju inte jag så mamma kom och hämtade mig och sen dess har jag suttit och kollat runt lite här och var på internet. Har helt enkelt inte haft något att göra. Riktigt tråkigt!
Funderar på att sätta mig och göra klart so'n. Känns som om jag skjuter upp det hela tiden för att jag helt enkelt inte orkar. Jag menar - vi slutar skolan om 16 dagar, och då orkar jag helt enkelt inte bry mig mer. Ge mig sommarlovet nu?

Ska sätta mig och svara på kommentarerna nu och efter det ska jag försöka plugga. Hehe.
Puss. {:

Dagens vill ha ONSDAG.

Dagens vill ha är en fin väska från Lindex.
Prislappen ligger på 249:- & du hittar den här

Godmorgon.

Godmorgon sötnosar.
Sitter i skolan nu och har rast. Ska snart ha b-språk i en hel evighet. Orkar helt enkelt inte det. Usch.. Tur att det bara är 16 dagar kvar till sommarlovet.
Slutar skolan halv fyra idag och efter det ska jag hem och bara ta det lugnt. Hoppas att det blir fint väder idag för då sätter jag mig på balkongen med en cigg och jobbar på att bli brun. Men med min vanliga tur kommer väl vädret va skitdåligt.

Dagens vill ha TISDAG.

Dagens vill ha är ett par snygga skor från Nelly shoes.
Dessa kostar 349:- och du hittar dom här!

Spexfoto idag

Godmorgon gott folk.
Hur är det med er idag? Här är det bara bra. Sitter just nu i skolan och ska snart börja med so'n. Sista lektionen för dagen. Eller - egentligen ska vi ha elevens val efter lunch men eftersom jag och min klass ( och den andra nian ) snart slutar på denna skolan för alltid så ska vi ha spexfoto idag. Jag har redan tagit på mig kläderna jag ska ha på  mig idag. Jag ska va bilmekaniker!
Ska svara lite på kommentarerna nu och sen ska jag få tummarna ur och göra so'n.
Puss på er sötnosar.

Dagens vill ha MÅNDAG.

Dagen vill ha är ett par leggings från märket Purple.
Du hittar dom här och priset ligger på 229:-

Seg uppdatering.

Hej snyggingar.
Har precis kommit hem från Helsingborg. Hela klassen har varit på studiebesök där. Riktigt långtråkigt men annars var det helt okej. :) Så nu sitter jag och Melanie hemma hos mig med vars en dator och tar det lugnt.
Ska svara på kommentarerna nu hade jag tänkt och sen se om jag kan hitta något roligt att skriva om.
Puss. <3
Jag & Melanie :)

Rökning dödar - ja och? Som om jag inte visste det.

Det finns saker jag verkligen inte klarar av.
Bla folk som gnäller över att jag röker, utan att veta min bakgrund till det. Folk verkar tro att jag röker för att det är "coolt" enligt några. Men hur coolt är det? Inte det minsta lilla. Varje dag stoppar jag en pinne i munnen som försämrar min hälsa och dödar mig sakta. Jag är mycket väl medveten om det. Men som sagt, det finns en bakgrund till det.
Jag testade röka för första gången när jag var 14 år gammal. Alltså två år sen. Men det var för att jag ville se vad det var för något. De första gångerna var det otroligt äckligt, men efter några gånger blev det godare. Anledningen till att jag idag röker är för att jag har haft ett rent helvete i stort sett hela mitt liv. Morfar dog när jag var 6 år gammal, vi flyttade så jag skildes från alla mina vänner, min styvmamma dog, jag skolkade en massa och gick ner i djup depression, försökte ta livet av mig och efter det gjordes en utredning på mig som visade att jag har ADHD (För er som inte vet vad det är kan läsa om det här) Så mitt liv har varit minst sagt en ren bergodalbana.
Jag ångrar att jag började röka. Men det lugnade mig för stunden och jag mådde bra av att veta att jag hade mina cigg när jag kände mig stressad eller arg. Dagen då min mamma fick veta det glömmer jag aldrig. Jag minns att jag  var rädd för att hon mer eller mindre skulle slå ihjäl mig. Minst sagt! Men jag hade fel. Hon sa att hon inte kunde bli sur på mig eftersom jag berättade själv, men hon var besviken. Vilket jag förstår till 100%.
Tror ni att det är så roligt för mig att få höra varje dag om att jag kommer dö i förtid, ha svarta lungor och att det är äckligt att röka? Försök att leva det helvetet jag har gjort så kommer ni förstå mig. Jag lovar.
Jag är inte den som står mitt bland folk och skryter om att jag röker. Istället vänder jag mig om och går bort en bit för att dölja det. Kommer där småbarn vänder jag mig om för att dom inte ska se. Jag vill inte uppmuntra folk till att börja röka. Snarare att uppmuntra dom till att tänka efter en gång till innan dom tänder skiten.
Nu har jag beslutat mig för att sluta röka. Men det är fortfarande svårt. Jag har fortfarande mycket kvar som jag måste få ordning på innan jag klarar av det. Så innan ni säger något - tänk er för. Det är inte alla som röker för att dem har haft det jobbigt osv. Vissa gör det för att va "coola".
Ni har inget att säga till om när det gäller min kropp, min rökning, min framtid eller något.

Dagens vill ha LÖRDAG.

Dagen vill ha är ett par skor från Nellys egna märke "Nelly shoes". Jag tycker skorna passar till fest, eller en dag då man vill ha extra fin. Prislappen ligger på 299 :- & skorna hittar du här

Godmorgon!

Eller det kanske är lite fel att säga nu med tanke på att jag och älskling har varit vakna sen klockan nio men jag har inte orkat sätta mig vid datorn förrens nu. Har egentligen ingenting att säga men ville skriva något för att det inte ska va samma inlägg hela tiden. Hehe.
Ska svara på kommentarer nu. Kika in senare så kommer "Dagens vill ha" upp också.
Ha en trevlig lördag.

Dagens vill ha FREDAG.

Dagen vill ha hittar ni här och är ett par sjukt snygga jeans från Gina Tricot.
Precis som alla andra av Ginas plagg kostar dom inte så mycket. Endast 249:- Helt okej pris. Eller vad säger ni?

Äntligen fredag.

Hej mina fina läsare!
Hur är det med er? Här är det bara bra. Vädret har verkligen varit skit idag, men nu börjar de se lite bättre ut. Gör inte mig någonting! Vill kunna sitta ute hela helgen bli brun, njuta av närheten från älskling och lyssna musik. Vi får väl hoppas. :)
Sitter just nu på dagens sista lektion. Klassen har NO (vilket jag inte har) så jag sitter och jobbar med lite olika saker. Har en massa småskit som måste va klart nu till sommarlovet. Bara 21 dagar kvar ju!
Skriver mer lite senare idag. Kommer även lägga ut "Dagens vill ha" så kika in senare så får ni se!
Puss. (v)
Orkar inte leta efter någon bild så ni får nöja er med denna :)

Avslutningsklänningen och plattången.

Lovade er att visa min avslutningsklänning och plattången. Minns inte priset eftersom jag fick det av mormor som en belöning för att jag har skött skolan och höjt mina betyg. Det kommer iallafall från Ellos.


Klänningen.


Plattången.

Tack så jättemycket mormor!

Dagens vill ha TORSDAG.

Dagen vill ha är en söt liten klänning från Elise Ryan.
För er som vill klicka hem klänningen så hittar ni den här.
Priset ligger på 499:-

Godmorgon.

Hejsan.
Sitter i skolan nu och gör lite so. Tänkte att jag kunde ta en liten paus och skriva lite. Slutar klockan 2 idag och efter det ska jag till läkaren. Efter det kommer mormor med min avslutningsklänning och min nya plattång. Kan lägga upp bild på det sen?:)
Nej nu måste jag fortsätta innan läraren ser mig.
Ha en bra dag.

Dagens vill ha ONSDAG.

Dagens vill ha är en väska från Lilly of Sweden.
Väskan hittar du här och den kostar 359 :- , vilket är ett helt okej pris enligt mig.

I mina högtalare just nu.

Iyaz - Replay

Lejonkungen - Stand by me
Timbaland ft Katy Perry - If we ever meet again.

Välgörenhetsdag i skolan.

Hejsan.
Förlåt för att jag uppdaterar så dåligt. Jag har tappat blogglusten totalt igen. Det känns inte roligt att sitta och skriva en massa, svara på kommentarer osv. Jag vet inte varför - men det är bara så just nu. Det kanske blir bättre med tiden?

Iallafall så har det varit riktigt chill i skolan idag. Nästan alla på skolan var ute och "jobbade" eftersom vi hade välgörenhetsdag eller hur man ska kalla det. Det var frivilligt så vi som inte ville fick va i skolan och städa. Några suddade bort klotter från väggarna under tiden jag, älskling och några fler var ute och sopade. Eller ja, ingen sopade typ. Vi satt mest och njöt av solen. Tror faktiskt att jag har fått lite färg idag (;
Bilden är ett år gammal. Gud vad jag har förändrats!

Nu är jag hemma.♥

Hej sötnosar.


Dagen har varit ganska lugn. Inte så mycket att göra i skolan så har för det mesta bara pratat bort dagen. Kanske inte så smidigt med tanke på att lärarna håller stenkoll på en nu dom sista veckorna. Men huvudsaken är att man får gjort det man ska.


Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Sen efter det ska jag gå och duscha hade jag tänkt.
Vi hörs kanske senare.

Hejsan sötnosar.

Hur är det med er?
Här är det bara bra. Sitter just nu i skolan och har b-språk. Har massor av So att göra, men jag mår fortfarande lite illa så jag orkar inte tänka eller jobba. Orkar knappt skriva här heller. Men eftersom jag inte skrev igår kan jag lika bra göra det nu.
Ska med älskling hem en stund efter skolan. Massor av mys.
Får se om jag orkar uppdatera mer idag. Tror inte det. Om inget annat,
så hörs vi någon annan dag.
Puss. <3

Bloglovin.

När jag byta blogg fick jag göra ny bloglovin också, så nu har jag förlorat alla mina bevakare osv. Så om ni vill att vi ska bevaka varandra så kommenterar du detta inlägget. Så lägger jag till dig. Och det är bäst för dig att du lägger till mig också ;)

bloglovin
Gammal bild. Orkar verkligen inte ta nya idag.
Magsjuk.. :(

Ny design!

Som ni ser har jag ändrat design. Tack vare michaela så ser äntligen min blogg normal ut igen! Så nu kanske det blir roligare att blogga när man har en ny fin design. Eftersom jag inte har svarat på kommentarer under hela veckan (har bara godkänt dom) så ska jag försöka göra det nu.
Tack än en gång till michaela för den jättefina designen! ♥
Tryck f5 om ni inte kan se den.

Hemma igen.

Hej babes.
Kom hem för en timme sedan och sen dess har jag bara kollat bloggar, packat upp och lagt saker i tvätten. Kudden var så blöt så det droppade från den! Jävla skit väder.
Åkte till älskling igår och var scout för en dag. Visst var det mysigt att sitta vid elden med folk och bara ha det bra. Men fyfan vad det var jobbigt att åka hem idag. Kunde inte hålla tårarna tillbaka. Det är så tomt utan Tobbe bredvid mig om nätterna, & framför allt att inte ha någon att krama och pussa på.
Kommer spendera dagen framför datorn. Orkar inte göra någonting. Är inte alls på humör. Känns som om jag ska gå i tusen jävla bitar utan honom. Kärlek är svårt - men fan vad det är underbart!

Uppdaterar mer sen om jag orkar och känner för det.
Ha det bra.
Bilden är tagen när alla niorna på min skola var i Danmark.
På bilden ser ni mig, Melanie, Tobbe, Marcus, Victor, Pontus och Oliver i bakgrunden.

Blir scout för en dag.

Hejsan mina älsklingar.
Kommer inte uppdatera idag eftersom jag åker till min älskling och blir scout för en dag.
Vi hörs imrn.
Pussss<3
Bjuder på bilden. Ser inte klok ut, men skitsamma.<3

13 maj 2010.

Hej sötnosar.
Hur är det med er? Här är det bra. Iallafall bättre än igår. Är inte lika ledsen mer. Beror förmodligen på att Melanie kommer hit idag och sover här. Ska fixa hennes blogg och bara ha allmänt roligt. :)
Förlåt för den hemska uppdateringen. Men allvarligt talat har jag inget att skriva om och så. Förhoppningsvis blir det bättre med tiden. Om inget annat är det bättre att jag skriver när jag känner för det. Ellerhur?

Igår i skolan. Väldigt söta ;)

Äntligen "helg"

Hejsan alla fina läsare.
Då var denna veckan avklarad. Lediga resten av veckan. Så jävla skönt så det finns inte! Enda nackdelen är att älskling åker bort idag och kommer va borta resten av veckan :(.. Men jag klarar väl mig. Får vi hoppas på ;)
Sitter hemma hos älskling just nu. Ville träffa honom ett tag innan han åker, men jag åker hem runt 6 tiden. Usch, fy och blä. Det blir ju inte bättre för att vädret suger. Det regnar otroligt mycket. Går man ut i en halv minut är man genomblöt när man kommer in. Inte roligt alls!
Ska försöka uppdatera lite bättre idag. Om jag pallar. Vi får se.
Puss (:
Bilden är tagen i skolan idag.

Fyfan vad jag hatar att inte ha några pengar!

Hejsan.
Har suttit nu i ungefär en timme och kollat på massa snygga kläder och skor. Jag är så jävla shoppingsugen så det finns inte! Men som vanligt har jag slösat bort mina pengar. Dagen då jag blir rik ska jag shoppa som aldrig förr! Hur jag får pengarna skiter jag i.  Haha, eller inte. För att få pengar måste man arbeta. Och gör jag det? Nej verkligen inte! Det enda "arbetet" jag har är bloggen. Eller om man kan kalla det arbete eller inte. Det lilla jag tjänar är inte mycket att hänga i granen. Men skitsamma. Det angår inte er :)
Förlåt för dålig uppdatering. Ville inte sitta vid datorn hemma hos älskling eftersom han åker bort imorgon och kommer inte hem förrens på söndag. Jävla skit! Hur ska jag klara mig?! Följer iallafall med honom hem någon timme imorgon också. Det enda positiva med denna veckan är att vi bara går imorgon också. LÅNGHELG. Så härligt. Ska försöka uppdatera bättre då. Men lovar inget. Finns risk för att jag sitter i sängen hela dagen och glor på foto på älskling och tycker synd om mig själv.

Fyfan vilket inlägg. Inte konstigt att det finns deprimerade personer.
Nu ska jag ut och röka en runda och sen bara chilla. Vi hörs.
Hade jag haft en hög som såg ut som denna
så hade man hittat mig på väla (shoppingcentrum)

Sitter i skolan.

Hejsan sötnosar.
Vad gör ni? Själv sitter jag i skolan och jobbar med lite olika saker. Även om det känns otroligt dumt att sitta och råplugga hela tiden när jag i stort sätt inte kan höja mig i fler betyg nu så gör jag det. Huvudsaken är att jag lyckats få godkänt i de ämnena jag måste.
Efter skolan följer jag med älskling hem så vet inte hur uppdateringen blir. Ska försöka skriva något. Om jag ens kommer på något vill säga. Har noll fantasi så därför blir inläggen oftast tråkiga och innehåller mest massa skit. Dålig bloggerska, ohyes.!

Nu ska jag fortsätta fixa med skolarbetet. (:
Puss på er alla.
Vi kör på en gammal bild igen. Men spela roll. Bättre
än inget alls ;)

Måndag.

Hejsan alla.
Stannade hemma från skolan idag eftersom jag har haft en otroligt jobbig natt. Kunde inte somna för att tankarna snurrade runt och lite sånt jobbigt skit. Somnade klockan fyra i morse och sov till elva ungefär. Är egentligen för trött för att sitta vid datorn men jag har inget annat att göra. Att somna om är inget att tänka på, för då kan jag inte somna inatt!
Måste svara på kommentarerna nu.
Orkade inte det igår kväll. Sen ska jag fixa mig lite så jag slipper se förjävlig ut.
Hörs senare. Puss.
Första bilden på mig och älskling. (:

Godkväll.

Hejsan babes.
Förlåt för dålig uppdatering idag. Har inte haft någon blogglust så har bara suttit och glott rundor på facebook och lite sånt. Men nu är det tid för ett nytt inlägg tycker jag allt. ;)

Just nu sitter jag med datorn i knäet och kollar på Top Model på kanal 3. Funderar på om jag orkar svara på kommentarerna eller inte. Jag vill, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva och minns aldrig vad jag skrivit. Haha väldigt bra, ellerhur? (a)
Jag och världens bästa Melanie i tisdags<3

Godmorgon.

Inte för att jag vaknade precis men har inte orkar skriva förrens nu.
Jag har precis plattat håret och sminkat mig så äntligen känner jag mig som en människa igen. Det märks på mitt hår att jag använde ett annat shampo igår än vad jag brukar. Mitt hår är redan fettigt ;o. Syns knappt men jag känner det. Jag kanske borde byta shampo oftare så mitt hår inte blir beroende?
Hur är det med er idag? Här är det bara fint. Lite småtrötta och ömma i kroppen efter att ha sovit i bäddsoffa hela helgen. Men det är så mysigt att sova i soffan (a). Åker hem senare någon gång. Fyfan, vill inte ha måndag imorgon. :(
Nu ska jag svara på kommentarerna och lite sånt.
Hörs senare. Puss.<3


Gammal bild. Men det skiter vi i :)

Virus i bataljonen.

Godkväll.
Vad gör ni då? Själv sitter jag och älskling vid tvn och kollar på den nyaste Stefan och Krister pjäsen. Virus i bataljonen heter den och sänds just nu på kanal 4! Jag som älskar allt som har med Stefan och Krister att göra sitter självklart bänkad framför tvn.
Svarar på kommentarerna nu och kanske uppdaterar mer sen.
Puss så länge. <3



Bikini från Pieces.

Sitter och kollar rundor på nelly och kan bara säga att jag hittar en hel del snyggt som jag verkligen vill ha. Orkar inte lägga upp allt jag hittar så ni får nöja er med en sak.
Bikini från Pieces & kostar 248:-
Vill ni köpa den så hittar ni den här.

Första inlägget.

Hejsan alla.
Skapade ny blogg för att jag tröttnade på den andra. Gillade inte namnet och kände att jag ville börja om från början, så nu jävlar. :)
Orkar inte skriva något speciellt om mig själv. Ni får lära "känna" mig med tiden som går. Hoppas att ni tittar in ofta och kommenterar.
Lyssna - ni kommer älska den. (;

Glöm inte att bevaka mig via bloglovin


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0