Annonser från BloggPartner

solig söndag.

Hej på er. ♥
Jag tänker inte ens be om ursäkt för min usla uppdatering. Men ni vet att jag faktiskt har en pojkvän att umgås med om helgerna och när de är skola så behöver jag knappast förklara vad jag håller på med om dagarna. Jag uppdaterar när jag känner att jag har tid och lust!
Men nu tänker jag inte sitta här och va otrevlig och bitter.
Kom hem från älskling för en liten stund sen och nu sitter jag här med datorn och kollar tv. Alla söndagar är så himla sega. Det spelar ingen roll när det än är. Söndagar är sega, så enkelt är det. Det finns inte så himla mycket att göra. Men jag ska inte klaga. Det är fint väder ute och ganska varmt också. Är våren på väg nu?
bild sen förra våren.

godmorgon

Trots att jag är ledig gick jag upp 7.30 idag.
Anledningen till det är att jag ska till älskling och sen ska vi gå till vår gamla skola där han ska hjälpa till med ett disco. Han älskar ju ljud och ljus så han ska fixa lite med det idag och jag tänkte att jag kan ju lika bra följa med då. Inte för att jag kommer ha så mycket att göra så jag tar med min dator så kan jag ju alltid fixa lite med bloggen. Jag har ju varit så himla dålig på att blogga denna veckan så jag känner att jag vill ta igen det nu.
Så om en timme ska jag gå till bussen och åka till honom.
Och ni får lova att va sociala idag eftersom jag inte kommer ha ett skit att göra. ♥

i skolan.

Sorry för att jag inte bloggade igår.
Men jag mådde inte speciellt bra eftersom jag hade så otroligt ont i magen. Inget roligt alls! Men idag mår jag lite bättre och sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Vi hade ingen svenska idag så från klockan 8.45 har jag bara suttit och glott. Men engelskan börjar 10.25 så de är bara en timme kvar som tur är!

Efter engelskan är det lunch och sen arbetsmiljö och säkerhet sen är det helg!
För er som inte vet så är min klass lediga på fredagar & det är ju inte helt fel. ♥


Det får bli en bild från arkivet eftersom jag inte har
några bilder på skolans datorer.


godmorgon.

Godmorgon snyggingar. ♥
Är ni alla pigga och vakna? Jag vaknade runt halv sju idag så jag har haft gott om tid på mig att fixa mig idag. Börjar klockan 10 så jag behöver inte ta bussen förens 9.31, ganska chill faktiskt. Och det blir en kort vecka denna gången. Har ju varit ledig måndag och tisdag och fram till vecka 14 är min klass lediga på fredagar. Klagar absolut inte på detta. Lite längre helg dör man inte av ;)
Nu ska jag svara på kommentarer och sen ska jag fördröja tiden med att inte göra ett piss!
Skriver när jag är hemma i eftermiddag.
Blossip är skvallerbloggarnas inspirationskälla

funderar på att byta blogg.

Att blogg.se krånglar är inget nytt.
Blogg.se är jättelätt att lära sig men med tanke på hur mycket det kan krångla med jämna mellanrum är inget roligt. Vissa dagar kan man inte söka på min domän (nettys.se) utan man får söka på jeeanetteekarmark.blogg.se istället och det är inte så många som vet om den adressen. Så därför har jag funderat på att byta till en annan bloggsida.
Just nu är det nattstad som tilltalar mig mest.
Jag har inte bestämt mig ännu utan jag behöver lite tid till att verkligen tänka över detta.

folk som kommenterar en massa skit.

Hur många av er har inte fått kommentarer där det står:
Fin blogg. Kolla gärna min!
Sen när man ska svara på den kommentaren så ser man att den människan har skickat exakt samma kommentar till flera andra. Menar människan då att bloggen är fin eller vad? Det är en annan sak om man skickar och frågar hur folk mår och liknande. Men kommentarer som "Fin blogg. Kolla gärna min" är för folk som är desperata efter besökare. Om man ändå ska skicka samma kommentar till massa folk kan det ju va en kommentar som passar in.
Folk som skriver kommentarer där det står att man ska kolla deras blogg är ute efter besökare.
INGET ANNAT! Jag vågar personligen inte tro på att dom verkligen menar att min blogg är fin.

hemma igen.

Nu är jag hemma igen.
Jag och pappa fikade och sen gick vi och tittade i lite affärer men som vanligt hittar man inte ett skit i ängelholm. Deras utbud på butiker är inte alls bra. Förvisso har dom H&M men där finns inte alls så mycket som det finns i tex helsingborg. Men det var iallafall mysigt att gå och kika med pappa. ♥
Nu hade jag tänkt svara på kommentarer och sen bara ta det lugnt resten av dagen.
Är så otroligt trött i skallen :(

nu ska jag in till ängelholm.

Min buss går som sagt 14.49 så jag måste gå nu.
Ska in till ängelholm och träffa pappa en runda, fika och prata.
Men jag uppdaterar så fort jag kommit hem. Ha det bra så länge. ♥

precis fixat mig.

Så nu har jag sminkat mig & plattat håret.
Det enda jag ska göra innan jag sticker är att byta kläder med det gör jag sen. Ska inte ta bussen förens 14.49 så de är ett tag kvar tills dess. Så jag fördröjer tiden med spel på facebook. Just nu spelar jag petville (a) Jag är en liten nörd när det gäller spel på facebook, älskar det!
Jag längtar något helt otroligt sommaren :(

studiedag.

Godmorgon. ♥
Idag och imorgon har jag studiedag men jag gick ändå upp halv 9 som jag hade tänkt. Jag orkar inte sova bort hela dagen och jag ska träffa pappa i ängelholm i eftermiddag så jag kan lika bra gå upp tidigt och få något ut av dagen. Så jag har nyss varit ute med Zac och ska snart sminka mig, platta håret och sånt. Men först ska jag svara på kommentarer.

älskar ni också shopping?

Jag tror inte jag är ensam om att älska shopping!
Så jag har hittat den perfekta shoppingsidan med massor av fina kläder, skor och massor annat.
När jag har fått lite bättre med pengar så ska jag absolut beställa hem lite.
Klicka på bilden här nedanför för att komma dit och låt ögonen njuta av allt det fina ni hittar.
Säg mig.
HITTADE NI NÅGOT ROLIGT PÅ DEN SIDAN?
Skicka länk till det ni hittade i så fall :)
Fashionize.se

17 månader med älskling.

Godmorgon alla. ♥
Jag och älskling vaknade runt halv 10 tror jag och gick upp och åt frukost. Min fina pojkvän åkte hem för en liten stund sen så nu har jag ingenting att göra mer än att plocka undan lite på rummet. Här blir alltid ett jävla bombnedslag så fort han sätter fötterna innanför dörren. Karlar.. Dom är som dom är - men jag älskar honom ändå!
Och idag har vi 17 månader tillsammans. ♥

Nu hade jag tänkt plocka undan på rummet och sen ska jag inte göra så mycket mer idag.
Känner på mig att detta kommer bli en seg söndag (är inte alla söndagar sega..?)

lördag.

Hejsan.♥
Tro inte att jag vaknade nyss för de stämmer inte. Jag vaknade runt halv 10 och sen dess har jag duschat, kollat två och en halv men på datorn och bäddat sängen. Och nu väntar jag på att älskling ska komma hit. Så idag ska jag bara mysa med älskling och ta de lugnt. Kanske har tid att sitta vid datorn lite senare men det är inget jag vet just nu.
Vi hörs när vi hörs :)

fredag.

Äntligen fredag!♥
Det blir en riktigt lång helg denna gången. Har nämligen studiedag på måndag och tisdag. Synd att älsklingen ändå har skola och jag kan inte åka ner till honom och sova där :( Men jag får väl hitta på något annat att göra. Kan ju försöka skriva lite på ett arbete i sällskapsdjur så har jag kommit en bit på det iallafall. Det är dock inget jag tänker göra nu. Nu är det helg ju.
Fick även veta av min mentor att vi kommer va lediga på fredagar.
Hur härligt är inte det?! Man ska ju inte klaga tycker jag. En extra dag ledigt varje vecka är ju riktigt underbart. Med andra ord; mer tid för bloggen - och det gillar vi. Ellerhur..?


gammal bild.

godmorgon.

Jag tänkte mig inte riktigt för nu när jag skulle gå upp.
Börjar klockan 9 idag men brukar annars börja 8 på fredagar så jag gick upp en timme för tidigt idag. Men det gör inte så mycket. Jag har iallafall sminkat mig och plattat håret nu så nu har jag tid att skriva ett inlägg och svara på lite kommentarer innan jag måste gå till bussen som går halv 9.
Idag ska jag ha möte med min mentor och studievägledare.
Eftersom jag har anpassat schema måste jag ha såna möten lite då och då så dom kan hålla koll på hur mycket undervisning jag ska få och hur mycket jag ska jobba hemma. Vi får väl se hur det går.
visst är jag bra på att va seriös på foton? :)

diss.

Jag kikade in på Gina en runda för att se vad där fanns för något roligt.
Det mesta på Gina faller mig i smaken men klänningen/tunikan här nedanför är ett stort nej för min del.
Även om jag inte tycker om den kan jag tänka mig att den hade varit riktigt fin till brunbrända ben och snygga skor till sommaren.
För er som är intresserade av den så finns den här och kostar 249:-

stannade hemma.

Jag kunde inte somna inatt så när jag skulle gå upp var jag så
trött så ögonen kunde helt enkelt hålla sig öppna. Så jag valde att stanna hemma idag och jobba med lite uppgifter istället så det ska jag börja med snart. Men jag tänkte att jag vill hålla liv i bloggen så jag får väl passa på att skriva ett inlägg.
Har nyss ätit frukost och nu kollar jag tv.
Det finns ingenting att kolla på så jag har satt på Cartoon Network som sällskap. Mamma är jobbar så det är ganska tyst här hemma och jag orkar helt enkelt inte lyssna musik just nu. Är så trött på min musik. Har lyssnat på samma låtar 100 gånger om men jag är för lat för att leta upp ny musik. (a)
gammal bild

långledig...?

Som det ser ut just nu så är jag ledig på fredag.
Eftersom vi inte har några lektioner på fredagar så känns det bara onödigt att åka dit så mentorn till min klass ska prata med arbetslaget och se vad dom säger. Jag hoppas på det bästa att vi får va lediga på fredagar. Lite länge helg dör man ju inte av..?
Och sen för att göra det ännu bättre så är jag ledig på måndag och tisdag så då kanske jag ska åka ner till älsklings skola och hälsa på. Jag var ju där nere i november och hade verkligen skit roligt! Men jag var tvungen att åka hem ganska tidigt dagen efter för jag hade skola. Men eftersom jag är ledig både måndag och tisdag så kan jag ju stanna lite länge. Jag vill ju se hur han har de på sin skola. :)
jag har två män i mitt liv.
Tobias & Zac. ♥

onsdag.

Hej alla. ♥
Jag kom hem från skolan för ca en halvtimme sen och nu har jag precis kollat bloglovin och sånt. Så nu ska jag bara uppdatera bloggen och svara på kommentarerna sen är jag tillbaka i rutinerna. Är lite smått seg i huvudet idag så jag kan inte riktigt tänka klart. Vet inte alls vad jag ska skriva eller vad jag ska blogga om sen. Men det löser sig!
orkar inte leta upp någon annan bild (a)

världens vackraste kvinna!

Världens vackraste kvinna är helt klart
Eva Longoria!
Och att hon spelar så jävla bra i desperate housewives gör de ju inte bättre.

home.

Nu har jag kommit hem från skolan!
Jag hade bara en lektion idag vilket var hund. Ganska roligt faktiskt även om jag, Andreas och Anton bara satt och kollade eftersom vi inte hade hundar. Ska prata med grannen igen om att låna hennes hund. Det är omöjligt att ha med Zac i skolan. Han hade inte klarat av pressen när han ska sitta i en bur bland 20 andra hundar och sen massa folk som han inte kan hälsa på och massa sånt.
Tänkte va snäll mot mamma och diska lite så ska göra det snart.
Känner att jag behöver lite mat också för jag börjar få ont i skallen. Och hur trevligt är det liksom?
bilden är tagen i skolan idag.

sovmorgon.

Hejsan. ♥
Jag bloggade inte igår för att jag var så trött i skallen när jag kom hem från skolan så jag kunde knappt hålla mig vaken. Men idag har jag sovmorgon och börjar 12.45 & slutar 14.25 så jag antar att jag kommer va lite mer pigg när jag kommer hem och orkar blogga. Man kan ju alltid hoppa!
Så nu har jag precis duschat och väntar på att håret ska torka. Om jag torkar det med hårtorken blir det helt trassligt och omöjligt att fixa. Men jag ska iallafall snart sminka mig så är det gjort iallafall.
bilden är tagen lite innan jag slutade nian.
saknar den tiden :(

bakat kladdkaka.

Jag satsar på att gå upp lite i vikt eftersom som det är just nu så får jag inte träna.
Anledningen till att jag inte får träna är att jag har gått ner 16 kg på ett år och får inte gå ner mer för då kan jag bli sjuk. För er som undrar varför jag har gått ner så mycket så är det för att jag har ADHD och går på ADHD medicin.
Så jag bakade kladdkaka, vad gör man inte för att gå upp i vikt?
Om jag får säga det själv så blev den riktigt god. Men kladdkaka kan aldrig bli äckligt. Ellerhur..?
gammal bild. där vägde jag 16 kg mer än vad jag gör nu.

enkelt och snyggt.

Förut gjorde jag många klädes collage på Polyvore.
Men den senaste tiden har jag inte haft tid till att hålla på med den sidan. Så idag när jag inte hade något att blogga om tänkte jag att jag lika bra kan göra ett collage.
Jag vet inte vart kläderna osv kommer ifrån så vill ni veta får ni helt enkelt gå in HÄR och leta upp de.



söndagen den 16 januari.

Godmorgon mina snyggingar. ♥
Jag vaknade för ett tag sen och har nyss ätit frukost och plockat undan lite på rummet. Har inte orkat göra det de senaste dagarna så jag gjorde det nu. Ska nog städa lite här idag men först ska jag svara på kommentarer och sen ska jag renskriva svenskan eftersom jag inte gjorde det igår.

dagens fråga.

Jag fyller år den 11 april och då blir jag 17 år gammal.
Sen är de bara ett år kvar sen är jag myndig :D

hemma igen.

Så mina älsklingar nu är jag hemma igen.♥
Åkte till älskling några timmar och pratade lite. Hans mormor gick bort i måndags så han har varit riktigt ledsen och behövde prata lite.
Nu hade jag tänkt fortsätta med bloggen och hoppas på att folk är sociala.

ska till älskling nu.

Jag ska åka till älskling i några timmar nu.
Är hemma igen runt sju. Hörs då.♥

bloggtips!

En tjej som verkligen förtjänar lite mer uppmärksamhet i bloggvärlden är Ackelina!
Hon lägger upp många fina bilder på sina djur och hon är riktigt trevlig och snäll. Tro mig, ni kommer inte ångra det!
Så nu gör alla mig en tjänst och går in på hennes blogg. ♥

Dagens låt.♥

Natalie Imbruglia - Torn♥

lördag.

Sovit gott?♥
Det har iallafall jag gjort förutom att jag drömde en riktigt konstig dröm. Orkar inte berätta om den just nu så får se om jag gör det sen istället. Zac har sovit inne hos mig och tro mina ord - den hunden vet hur man tar upp en hel säng! Är där inte plats för honom så gör han plats, oavsett om han ska behöva trycka ner mig från sängen först. Knasiga hund.
Planerna för idag är:
♣Renskriva svenskan.
♣Duscha.
♣Plocka undan på rummet.
♣Och bädda sängen.
Så jag ska snart börja med det, men först ska jag svara på kommentarerna.

Dagens låt.♥

September - Mikrofonkåt.♥

hur söt är den inte?

Nelly är min favoritsida med kläder, skor och annat roligt när jag inte har något att blogga om.
Så idag när jag inte har något att blogga om så var verkligen den sidan min räddning!
Jag hittade världens sötaste klänning som passar bra till avslutningar i skolan, barndop, bröllop eller liknande. Ni väljer själva vad den passar till ♥
499:- och finns HÄR

fredag.

Hejsan babes.♥
Jag har fortfarande otroligt ont i huvudet så jag valde att stanna hemma idag. Så jag vaknade runt nio tiden och gick upp då och just nu ligger jag i sängen och kollar desperate housewives på datorn. Älskar den serien. Vet inte hur många gånger jag har sett alla avsnitt. Just nu är jag på säsong 4 så jag har lite kvar att titta på innan jag börjar om igen. ;)
Nu tänkte jag gå ut och ta en cigg och sen försöka äta något. Sen ska jag svara på kommentarer & försöka va lite aktiv idag. Det har ju inte varit så mycket bloggade denna veckan, inte så roligt när man har så ont i skallen så de känns som om de ska sprängas.

slutade tidigt idag.

Hej fina mina fina läsare.♥
Eftersom det är torsdag idag så slutade jag tidigt. Skulle ha slutat klockan elva med drog hem tidigare för att jag har så förbannat ont i huvudet så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har haft det sen i måndags och ingenting hjälper. Hoppas verkligen att det släpper snart.
När jag kom hem så hjälpte jag mamma att städa lite så nu är mitt rum fint igen.
Jag renbäddade och mamma dammsög och torka golvet. Det är faktiskt ganska roligt att städa när man ser hur fint det blir. Och nu fäller Zac som fan så de är pälstussar lite här och var.
gammal bild.

skriver en svenska uppgift

Jag har en svenska uppgift som ska vara klar till imorgon.
Så jag sitter och skriver den just nu. Har inte speciellt mycket kvar men de är tråkigt och riktigt segt. Jag brukar gilla svenska men denna gången var de inte alls roligt. Kanske kan va för att jag har så förbannat ont i huvudet.?
Men jag svarar på kommentarerna lite då och då, så då blir de ju lite roligare. ♥

fortfarande sjuk.

Hej alla.♥
Eftersom jag fortfarande är hemma och är sjuk så tänkte jag skriva ett inlägg och svara på kommentarerna. När det är gjort ska jag skriva klart svenskan som ska in imorgon. Har inte så mycket kvar så jag gissar på att de kommer ta ca en timme med tanke på att jag har lite kvar att skriva och sen ska jag renskriva det på datorn. Tur att jag tycker det är roligt att skriva, annars vet jag inte vad jag hade gjort.
Jag och min älskade hund sitter i soffan och kollar på tv och tar de lugnt. Zac halvsover och jag sitter och kliar honom på öronen, ni ska bara se hur mysigt han tycker att det är!
Om jag mår bättre senare idag så kanske jag gör ett videoinlägg, får se hur jag gör. Annars får jag göra de någon annan dag när jag är ensam hemma. Mamma hade skickat mig till psyk eller något om jag suttit och pratat med mig själv när hon var hemma. Hon förstår sig inte på videoinlägg riktigt. Tur att hon inte läser min blogg så ofta då..?

seg dag.

Fan vilken seg dag!
Jag har verkligen inte gjort ett skit idag. Det enda jag har orkat göra är att klä på mig, borsta tänder och hår och äta. Så denna dagen har gått riktigt slött om jag får säga det själv. Men de gör inget, då får man mer ut av dagen, eller har jag fel?
Just nu ligger jag i sängen och installerar mitt sims och lägger in en massa saker till det.
De blir mycket roligare att spela om man har en massa egna saker med i spelet. Jag ladda ner mina saker på TSR som är helt klart den bästa sidan enligt mig. Där finns de mycket fint som är gratis och sen finns de självklart saker som kostar. Men jag betalar inte för det. Det kommer ta en stund innan jag är klar med att installera alla sakerna (ca 2000 stycken) så jag kan lika bra svara på kommentarer lite då och då!

11 januari.

Efter att jag skrev de inlägget igår grät jag ett bra tag och sen somnade jag.
Så idag vaknade jag upp med en hemsk huvudvärk och bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Men bara för att jag ligger hemma tänker jag inte slösa bort dagen.
Nu ska jag faktiskt ta tag i mitt liv lite. Ska klä på mig, städa undan på rummet och fixa till mig lite. Orkar inte sminka mig och sånt idag så ska jag väl mest bara borsta ut fågelboet jag har på huvudet och borsta tänderna. Duschar gör jag ikväll :)
jag igår i skolan innan hela världen rasade.

det är okej att gråta.

Efter att ha gråtit mer eller mindre hela dagen så tänkte jag skriva av mig lite.
Anledningen till att jag började gråta är för att det är helt enkelt för mycket för mig just nu. Tankarna far åt alla håll och kanter. Jag kan inte kontrollera dom längre. Det är mycket med skolan just nu. Även om jag har det lättaste i de flesta ämnen (och vissa ämnen har jag inte alls) så har jag ändå skitsvårt i skolan. Jag har tappat lusten till att försöka kämpa. Ni kanske inte förstår. Men jag måste bara få skriva av mig.

Det hela blir inte bättre när min mammas farmor är dålig. De är inte så roligt att behöva bli rädd varje gång telefonen ringer. Jag är rädd för att den som ringer ska lämna tråkiga besked om henne. Men hon är gammal. Närmre bestämt 97 år, så vad ska man begära? Hon kommer ju inte leva förevigt även om jag vill det..
Jag begär inte att ni ska förstå.
Men detta är så som jag känner just nu...

Mobilblogg - hos älskling. ♥

Hejsan. Sitter hemma hos älskling så har inte tillgång till internet just nu mer än via mobilen. Tack gode gud för wifi i mobilen så jag kan koppla upp mig mot internet helt gratis. Kommer hem runt halv sju tror jag så ska försöka svara på kommentarerna då. Det tar så lång tid att göra de på mobilen liksom. Puss ♥

ojsan..

Jag har haft ett jävla krångel med internet så som vanligt får bloggen lida!
Är så trött på vårt internet så det finns inte. Ena dagen fungerar det perfekt och andra är det värre än jag vet inte vad. Aja, hoppas att mamma byter snart innan jag får panik på det.
Sitter i soffan framför min älskade tv. Det är ju fångarna på fortet idag och det kan man ju inte missa även om jag inte vet vem en enda av dom som tävlar är.

Vill du ha fler besökare?

Att få många besökare på sin blogg kan va svårt!
Men jag vet en sida som fungerar riktigt bra. Denna sidan ger mig ca 100-150 besök om dagen. Och det är väl inte helt fel? Man samlar ihop poäng genom att bli medlem och sen när man har loggat in trycker man på SURFA/SAMLA POÄNG. På så sätt kommer du in på nya bloggar som du kan läsa och du får poäng för varje blogg du kommer in på som sedan blir besök till din blogg. Låter kanske svårt, men de är riktigt enkelt!
Så bli medlem på DENNA länken och sen är de bara till att börja.♥

Dagens låt.♥

Rihanna - Good girl gone bad♥

godmorgon.

Hoppas att ni har sovit lika gott som jag har gjort.♥
Även om jag har drömt lite konstiga drömmar så är jag pigg och utvilad nu. Eller pigg kan jag väl inte påstå att jag är. Börjar känna mig förkyld så idag ska jag bara ta de lugnt och hjälpa mamma här hemma. Jag har ingen lust att bli sjuk nu när det är skola på måndag. Man missar så otroligt mycket om man är hemma.
Har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt (som vanligt..?)
Så istället för att ligga här och skriva massa skit så ska jag klä på mig och ta tag i kommentarerna.
någon vecka gammal bild.

fredag.

Hej fina ni. ♥
Nu är jag tillbaka på bloggen. Eftersom jag har varit med vänner hela veckan så har jag inte haft tid med bloggen, men nu är jag tillbaka som jag skrev. Och jag har massor av kommentarer att svara på så jag ska göra det snart! Kommer ta sin lilla tid men de är bara roligt :)
Har inte så mycket mer att skriva just nu. Känner att jag vill bara ta tag i kommentarerna så jag inte skjuter upp det mer. Men vi hörs under kvällens gång!

6 januari.

Jag har inte bloggat delvis för att jag är med My och sen har jag fått veta att min mammas farmor ligger på sjukhus.
Så som ni säkert förstår är humöret inte det bästa just nu. Även om hon är gammal så är det ändå jobbigt. Men man får tänka på henne, vad som är bästa för henne.♥
Annars då?
Det händer inte så mycket. Jag och My sitter och kollar på film men jag kände att jag behövde tänka annat en stund så jag startade datorn. Så nu ska jag svara på alla kommentarer och koppla av en stund.
bild sen jag var blond.

godmorgon.

Pigga och vakna?♥
Det är iallafall jag. Vaknade runt 10 men låg kvar i sängen till 11, sen efter det gick jag in och duscha så nu ligger jag här med blött hår som jag väntar på ska torka. Sen ska jag sminka mig och platta skiten. Om jag blåser mitt hår när de är blött så blir det så himla trassligt så jag låter helst bli det. Blir ert hår också trassligt om ni blåser de när det är blött?

Idag kommer min bästa vän hit! Har inte träffat henne på två år så de är verkligen tid för det. Jag och My har känt varandra i snart 16 år. Hur otroligt är inte det!? En människa jag inte kan leva utan helt enkelt.
Hur gamla kan vi va?
Jag gick nog i sexan och My sjuan. Så små vi var ♥

godkväll.

Idag har jag inte haft tid för bloggen eftersom jag har varit med Sophie hela dagen i princip.
Men nu ska hon snart gå hem så jag tänkte att jag lika bra kunde skriva ett inlägg och svara på kommentarerna som har kommit in under dagen. Har ju varit väldigt tråkig på bloggen de senaste dagarna och det kommer knappast bli bättre eftersom min bästa vän My kommer imorgon och stannar till fredag. Men ni förstår väl att jag inte tänker sitta vid datorn då?
Sophie var så snäll så hon bjöd på pizza idag.
Vi var riktiga tjockisar och köpte en hel familjepizza som snart är slut. Förvisso åt mamma lite också men annars har jag och Sophie ätit allt. Riktigt gott om jag får säga det själv (a)

4 januari.

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag inte hade någon lust och sen var jag med Sophie hela kvällen. Men nu är jag tillbaka ett litet tag :) Sophie kommer nämligen hit lite senare idag, och sen imorgon kommer My hit så bloggen kommer få lida.
Har ingenting mer att skriva just nu. Vill ta tag i kommentarerna så de inte samlas i enda stor hög. Jag vet liksom hur jag fungerar. Tar jag inte tag i de nu som kommer det aldrig hända. Och det vill man ju inte riskera!

som en dröm.

Jag klickade mig in på bubbleroom för att se vad dom hade för något roligt.
Och självklart hittade jag något. Det enda som är synd med bubbleroom är att dom är så dyra när de gäller vissa saker och skorna här nedanför är inget undantag. Men visst är de ett par riktiga drömskor?
1199:- och ni finner dom HÄR♥

dagens blogg söndag.

Kommentera bara inlägget med "jag är med". Ni har större chans att vinna ju fler gånger ni skriver + om ni länkar till min blogg och berättar om att jag har dagens blogg. Såklart inget tvång, men som sagt - ni har större chans att vinna då! Glöm inte att berätta för mig om ni länkar ;)

parfym tips.

Jag fick världens bästa parfym av älskling i julklapp.♥
Dock vet jag inte var man kan köpa den men enligt älskling så var den inte alls dyr så nu kräver jag att ni alla springer till närmsta butik med parfymer och frågar efter den!
Björn Borg - Love all.

min första hund.

När jag slutade sexan skaffade jag och mamma hund.
Tyvärr blev han inte mer än 11 månader för han var född med kronisk njurbäckeninflamation. Så vi fick avliva honom.
Här är en bild på honom.
Lilla Nero. Hoppas att du sover gott.♥

2 januari 2011 & älskling smygfilmar mig.

Hejsan.♥
Min uppdatering har inte varit på topp de senaste dygnet eftersom jag har umgåtts med min fina älskling. Jag tycker de känns så fel att sitta vid datorn när jag är med honom så då skiter jag hellre i det. Men nu har han åkt hem så jag tänkte sitta här resten av dagen och fördröja tiden. Orkar verkligen inte göra något idag :(
Älsklingen smygfilmade mig igår.
Fråga inte hur vi pratar, de är vårt egna lilla språk. ;)




första inlägget år 2011

Hoppas att ni alla hade en rolig nyår!♥
Jag, mamma och älskling åkte till mammas kompis och träffade massa folk och åt god mat. Vi åkte dock hem innan klockan 12 eftersom Zac var ensam hemma och vi ville inte att han skulle va rädd. Sagt och gjort. Så jag och älskling smällde tre raketer. De blåste som fan så de var inte så jätte lätt att tända skiten. Men det gick till slut.
Eftersom det är nytt åt nu har jag ju nyårslöften.
Några av er vet dom redan men för er som inte vet så är det:
Sluta röka
Sluta bita på naglarna
& gå ut första året på gymnasiet med betyg som jag är nöjd med!



RSS 2.0