Annonser från BloggPartner

hur blir det med min blogg..?

just nu hatar jag min blogg.
eller hatar kanske är fel ord. men den har blivit så jävla tråkig. det är värre än vanligt! jag saknar verkligen bloggen. men från det till att tänka på att skriva ett inlägg till att göra det är en riktigt lång väg. när jag har skrivit ett inlägg känner jag mig tvingad till att svara på kommentarerna från dom förra inläggen. & det är inte alltid så roligt att känna sig tvingad till saker. att skriva är en hobby för mig. så bloggen är en hobby med andra ord. men som jag skrev - från det till att tänka på att skriva ett inlägg till att göra det, så är vägen lång.
i somras slösade jag bort tiden framför datorn för att jag var så beroende av min blogg. och det ångrar jag nu. jag ångrar att jag inte umgicks med min pojkvän när vi träffades. vi satt med vars en dator, roligt ellerhur? nej inte speciellt. jag vill blogga men att känna press är inget roligt. som jag sagt i något inlägg förut så tar skolan upp mycket tid. även om jag inte alltid har en massa läxor och inlämningar så är jag otroligt trött efter skolan och det sista jag tänker på då är att blogga och svara på kommentarer.
jag har kämpat med min blogg. till ingen som helst nytta. när jag var med på mest aktiva och hade lite över 1000 läsare var det verkligen skitroligt. jag vill dit igen, men jag vill inte ägna all min lediga tid med en dator. visst, skriva inlägg kan jag göra. men att komma med på mest aktiva utan att kommentera runt, svara på kommentarer och så är skitsvårt. det är det så länge man inte är Kenza, Dessie och allt vad det nu är. besökarna håller sig uppe, men det är tack vare bloggtrafik.nu.
hur det blir med bloggen i framtiden vet jag inte.
jag saknar det, men vad finns det att göra när man inte har tid eller ork?

långt inlägg och gårdagens outfit.

Hej mitt namn är Netty & jag är världens sämsta bloggerska.
Ja den meningen stämmer ganska bra, eller vad tycker ni? Den senaste tiden har bloggen blivit väldigt tråkig. Tråkigare än vanligt kanske jag borde säga? Men som jag har skrivit förut så tar skolan upp all min tid och när jag har tid att sitta vid datorn och koppla av är jag för trött för att tänka på bloggen och att svara på kommentarer. Men tro mig, jag saknar bloggen otroligt mycket. Jag älskar att skriva, kommentera och att få fina kommentarer. Jag ska bättra mig. Vet inte när, men någon gång blir det.
Igår följde jag med mamma och hennes kompis in till Klippan och spelade biljard och kastade pil. Det var första gången jag spelade biljard och det gick faktiskt riktigt bra. Inte för att skryta då. Men ja, lite talang kanske? Haha, nej det tror jag inte. Men det var riktigt roligt. Ni som inte har spelat biljard borde verkligen testa! Det är inte så lätt som det ser ut, men när man börjar få ordning på det så är det riktigt roligt.
Mormor kommer hit idag. Det verkar som det iallafall. Nu när det inte är en massa vägarbeten överallt så kan hon komma lite oftare. Ett tag var hon här hur ofta som helst och nu har hon inte varit här på över en månad. Så konstigt det känns när man är van vid att en person kommer ofta, och helt plötsligt så kommer den inte lika ofta.
Oj vad mycket text det blev. Det blir ju inte så mycket text i mina inlägg alltid, så lite omväxling skadar inte.♥
gårdagens outfit.
jeanstights: gina tricot.
linne: cubus
svart tröja: H&M

hemma igen.

Nu har jag kommit hem från öppet hus och jag stinker grillkol.
Som jag skrev i det förra inlägget var det öppet hus på skolan idag. Alla var verkligen jätte duktiga! Och vad gjorde jag? Jo jag sålde korv, hamburgare och dricka. Så jag har suttit vid en grill hela dagen i ett kallt tält så nu stinker jag verkligen grillkol. Haha ja ni kan ju själv tänka er hur det luktar. Det får bli en runda i duschen sen.
Är helt slut i skallen nu. Orkar knappt tänka på stavningen så om det är några stavfel lite här och där så vet ni varför. Måste iallafall fixa mitt rum nu. Ett bombnedslag är milt uttryckt när vi pratar om mitt skrivbord, och resten av rummet också för den delen. ♥
bilden är tagen i morse.

Mobilblogg - på väg till skolan.

Godmorgon. Som det står i rubriken så är jag på väg till skolan. Det är öppet hus idag så sovmorgon är bara att drömma om. Jag ska inte göra något speciellt utan jag ska stå i ett tält och sälja en massa. Vet inte vad ännu. Haha. Bussen kommer iallafall snart och de regnar som fan! Med andra ord slösade jag energi på att fixa håret. Och ni som mobilbloggar lite då och då. Hur lägger man upp bilder i ett inlägg? Får inte ordning på det. :(

med gilda.

Hejsan alla fina.
Bloggade inte igår för jag hade helt enkelt ingen som helst lust för det så jag tog en bloggfri dag. Ibland kan det faktiskt vara riktigt skönt. Men nu är jag tillbaka igen. :)
Sitter hemma hos mig nu med min kompis Gilda. Hon hade ingenting att göra idag så jag och mamma körde till Östra Ljungby och hämtade henne. Så ikväll blir det tacos och massor av slapp framför datorerna. Måste dock lägga mig tidigt idag för vi har öppet hus imorgon på skolan. Varför ska det alltid läggas på lördagar? Varför inte ha det en kväll mitt i veckan? Jag behöver ju vila!

Mobilblogg - sista lektionen för dagen.

Nu ska jag ha sista lektionen för dagen. Sen efter de följer Gilda med mig hem och underhåller mig några timmar. Och de klagar man verkligen inte över:). Men nu ska vi fortsätta träna inför öppet hus. För min del blir det till att titta när klassen och dom andra i hund tränar på det dom ska göra. Förlåt för världens mest tråkiga inlägg. Hinner inte skriva mer just nu <3

i skolan.

Godmorgon.
Sitter nu i skolan och ska snart börja jobba med lite uppgifter. Alla andra som går hund har övning inför öppet hus. Men då ska jag vara värd så jag behöver inte träna till något. Behöver ändå få sitta lite själv idag. Är inte alls på humör eftersom det är 4 år sen min styvmamma dog. Så tårarna rinner lite då och då. Och då orkar jag helt enkelt inte ha folk runt om mig.

Aja, ska försöka jobba lite nu. Om det går vill säga.

bilden är från google.


fortfarande sjuk.

Godmorgon alla fina läsare.
Förlåt för att jag inte skrev mer igår. Skulle vara hos läkaren 15:30 så jag fick kolla min hals och mitt öra. Det visade sig att jag har en stor körtel i halsen som trycker på hörselgångarna och som gör mig stel i nacken. Så för min del blev det medicin 3 gånger om dagen i 10 dagar. Hoppas verkligen på att jag blir bättre efter det. Annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till!
Borde egentligen svara på kommentarer och försöka ta tag i mitt liv lite. Men jag orkar inte. Får göra det när jag känner att jag orkar och har lust. Måste plugga lite också. Och det är faktiskt viktigare än bloggen. Äeh, jag får se hur jag gör :)

sjukling.

Hejsan alla. ♥
Det är en sjuk Netty som skriver idag. Min förkylning verkar inte vilja ge sig helt och hållet. Mådde ganska bra förra veckan. Men nu i helgen började örat och halsen göra ont. Och idag är det som om jag har en stor gummiboll bakom örat så de gör riktigt ont. Halsen är svullen så jag har riktigt jobbigt för att svälja. Får väl leva på vatten dom närmsta dagarna. Ska iallafall vara hos läkaren 15.30 så jag hoppas på att dom kan ge mig medicin så jag blir frisk.
Var i skolan fram till elva och sen skickade skolsystern hem mig. Visst är mitt liv underbart just nu? Inte alls. Ska sälja min förkylning på Tradera!

godkväll.

Oj vilken dålig uppdatering det har varit idag.
Men det är ju söndag och då får man faktiskt vara hur lat man vill. Så hela dagen har jag pluggat och sen legat och glott på dumburken. Som vanligt är där ingenting bra utan alla program är det ena likt. Kanske därför det är roligt med tv? För att det finns ingenting som är originellt längre..?
Duschade för en liten stund sedan så nu känner jag mig fräsch och fin igen. Det är ju trots allt tid för skolan imorgon igen och då kan man ju inte se ut som helst. På helgerna lägger jag absolut ingen energi på mitt utseende så att gå runt i stor tröja och slappa byxor med en boll av hår på huvudet är min helg. Då är jag avslappnad!
bild på min fina älskling. bara för att jag saknar honom så
mycket och inte kommer kunna träffa honom på 2 veckor :(

godmorgon mina änglar.

Hoppas att ni alla har sovit gott. För det har jag gjort.
Hade dock lite konstiga drömmar. Drömde b.la att hundstallet i skolan brann ner och sen två sekunder senare var det uppbyggt igen och hundarna (som brunnit inne) satt i sina boxar och kollade på oss precis som om "vad glor ni på, vi har suttit här hela tiden". Lagom konstig dröm!
Idag har jag massor att ta tag i. Matte, svenska, glosor och fan vet allt. Orkade inte ta tag i det igår så måste göra det idag eftersom matten och svenskan ska vara inne imorgon. Åh... Varför ska jag alltid vänta till sista sekunden? Så typsikt Netty. ♥
& btw innan jag glömmer det - hej alla nya läsare
som har hittat hit tack vare länkningarna från gossips
och FS
en del läxor, I know.

ensam hemma.

Jaha då var det kväll igen och jag är ensam hemma. Mamma är iväg med några kompisar och spelar biljard så jag vet inte när hon kommer hem. Och jag sitter här, väldigt roligt. Haha, inte speciellt men jag får väl klara mig. Skulle egentligen ha pluggat men jag har inte orkat. Är helt slut i kroppen även om jag inte har gjort något idag. Brukar ha det så när jag börjar bli av med min förkylning. Så vi får hoppas på att den snart är borta :)
Nu ska jag svara på några kommentarer, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla någon film och äta chips tror jag. Behöver en kväll för mig själv känner jag, så då blir det perfekt. Eller vad säger ni alla?
Ha en fortsatt fin lördagskväll.♥



Tid för ny mobil

Jag och min telefon är inte alls kompisar. Den segar riktigt mycket även om jag inte har musik eller bilder i den. Plus att den ringer upp folk lite då och då när den känner att den har varit ensam lite för länge. Så jag skulle nog behöva en ny telefon.
Min pojkväns syster har nyligen köpt ny telefon. Och vad jag har förstått så är den riktigt bra. Jag funderar på att köpa en sån, men jag vet inte om jag hade stått ut med att ha tuch? Har haft det förut men jag fick allvarliga sinnesutbrott på det eftersom jag smsar så pass mycket. Kanske är värt att ge det ett försök till? Jag vet inte. Det är ju trots allt 5.500 :- det gäller om jag ska köpa en sån som hon har. Får tänka på det ett tag till innan jag bestämmer mig.
ska jag köpa, eller inte?
Är inte säker på om det är just denna hon har. Men det liknar den
iallafall :)

Filmtips..?

Jag behöver lite filmer att kolla på så jag tänkte fråga er om lite filmtips.
Det kan va allt från komedi till skräck. Jag bryr mig inte så mycket om vad det är för filmer, bara dom är bra! Så ge mig lite tips nu gullungar. ♥

Fråga från läsare.


Hej Amel och tack för din fråga!♥
Jag har faktiskt inte så värst många besökare. Runt 200-300 ungefär om dagen. Och dom får jag genom att va medlem HÄR och kommentera runt mycket. Hoppas att du har fått svar på din fråga, annars skickar du bara ett mejl till mig på [email protected]


i skolan.

Godmorgon snyggingar. ♥
Hoppas att ni alla har sovit gott. Jag har sovit ganska dåligt inatt så jag är riktigt trött. Men vi har inga lektioner idag. Så jag kunde lika bra gå hit och skriva lite på en redovisning som ska vara klar på måndag. Har även lite engelska att göra så ska snart ta tag i det. Men först blir det nog en rökpaus. Det kan behövas när man inte ska göra något speciellt fram till kl 12 när jag slutar. Men jag klagar inte (:


min middag.

idag är en sån dag då jag inte bryr mig om vad jag får för mat. så mamma köpte hem billys pan pizzor. så nu har jag kastat in två stycken i ugnen och dom är klara om ca 20 minuter. är riktigt hungrig så jag sitter bokstavligt talat och räknar minuterna tills dom är klara.
TYCKER NI OM PAN PIZZA?

hemma nu.

god eftermiddag alla. ♥
kom hem från skolan för en stund sedan och är riktigt slut i huvudet. har haft skolfoto idag så allt i schemat har blivit ändrat. och jag som redan har de jobbigt med schemat som vi har annars..? aja, jag överlevde dagen och det är det viktigaste! nu återstår bara fredagen och då har vi resurs hela dagen (betyder att vi har fritt arbete, vi kan sitta vid datorn och inte göra ett skit eller jobba med läxorna) så med andra ord har denna veckan gått riktigt snabbt faktiskt. och det gillas riktigt mycket av mig (;

sitter just nu och skriver upp alla nummer jag har i mobilen. den har världens flipp så jag ska uppdatera den på internet. nackdelen är att precis allting försvinner, så de är bara till att sätta sig med papper och penna och skriva upp alla. visst jag kan spara dom på minneskortet eller simkortet, men sist jag gjorde det så försvann en del nummer. känns säkrare att skriva upp alla istället.
bilden är tagen för några dagar sen hemma hos Gilda.
riktigt snygga fötter va? haha, skojar bara

dagens shopping.

Hej mina fina läsare. ♥
Nu har jag kommit hem från stan. Två tröjor och ett linne fick följa med mig hem idag. Behövde det verkligen, dock var linnet bara ett vanligt vitt så de är inte lönt att visa upp. Bilderna jag kommer visa på de jag köpt kommer från H&M's sida eftersom min kamera på mobilen suger. Så ni för nöja er med dessa istället. :)
Den fast i beige 79,50
79,50. Helt okej pris på två baströjor tycker jag faktiskt :)

rast.

hej babes.
sitter nu i datorsalen med Gilda och någon random kille. har precis ätit lunch. det blev makaroner med ost och skinksås. ganska gott :) ska snart ha sista lektionen för dagen och sen slutar jag. klockan 2 för att va exakt. sen har klassen idrott och där är jag ju inte med. härligt att sluta tidigt. och sen blir de ju ängelholm som jag skrev innan idag.

NÄR SLUTAR NI IDAG DÅ?♥


Mobilblogg - väntar på bussen

Hej snyggingar. Sitter nu och väntar på bussen. Har sovmorgon idag så börjar klockan 10 ist för klockan åtta. Riktigt härligt. Dock mullrar de ute så de är väl åska på ingång. Har inte tid att skiva mer nu. Och kommer inte kunna uppdatera efter skolan för då ska jag in till ängelholm och shoppa. Ha en bra dag. Älskar er <3

i skolan.

godmorgon alla. ♥
nu sitter jag i skolan igen. orkade verkligen inte va sjuk mer så jag drog till skolan. skönt att va tillbaka. så nu sitter jag i datorsalen och ska jobba med lite uppgifter. men jag pallar inte! sätter mig nog med kommentarerna istället :)


måndag igen.

Förlåt för att jag inte har bloggat. Jag har absolut inte skitit i det men internet har legat nere sen runt 15.00 i lördags. Så därför har jag inte uppdaterat & nu har jag mängder av kommentarer att ta itu med. Så det ska göras så fort jag skrivit klart här. Sen ska jag sätta mig och skriva några inlägg som jag lägger upp under dagen.

Är fortfarande sjuk så jag stannade hemma idag med. Men imorgon sticker jag till skolan igen. Saknar ju min galna klass och de är så segt att bara sitta hemma! Även om de inte är så roligt att va i skolan så händer det otroligt mycket mer där än vad det gör hemma. Plus att man missar så jävla mycket när man är hemma.
snälla, ge mig sommaren och värmen tillbaka?

jävla internet!

Hello alla. ♥
Här sitter jag och är förkyld. Jag kan ju säga att jag kan knappt andas genom näsan, hostar och har ont i mina öron. Så visst är denna lördagen underbar? Men det gör inget egentligen. Länge sen jag var såhär dålig så jag borde inte klaga. Men jobbigt är det.
Mitt internet har krånglat sen igår kväll. Därför har jag inte uppdaterat. Men efter lite våld och tålamod så fungerar det. Hoppas nu att det inte lägger av igen. Till alla er som funderar på att byta internet eller så, SKAFFA ALDRIG TELE2! Dom gör verkligen själ för sitt motto. "Born to be cheap" Jo nog fan är dom billiga, och de man betalar för får man. Ellerhur? Så efter jul när bindningstiden har gått ut byter jag och mamma nog till Telia eller bredbandbolaget. Har haft telia förut när vi bodde i huset. Men ja, sen flyttade vi och skaffade detta helvetet istället. Och nej de är inte mobilt internet för er som undrar.

Nu måste jag verkligen ta tag i kommentarerna.
Skriver sen igen, och förlåt för mycket text nu.
ganska så omogen bild.
men de är så jag känner för tele2 just nu

Skopunkten.

Nu när jag ändå bara sitter hemma, käkar halstabletter och hostar så har jag suttit och kollat runt en del på internet. Idag fastnade jag för ett par snygga stövlar från skopunkten. Tror dock inte dessa hade passat så bra med tanke på min skola. Ni kan ju själv tänka er hur de hade sett ut med snö, regn, hundar och en massa lera. Inte så tjusigt kanske. Och sen hade dom bara blivit använda på helgerna. Så jag får nog stå över att köpa dom.
499:- kostar dom iallafall och finns HÄR

morning.

Hoppas att ni alla har sovit gott.♥
Det har nämligen inte jag gjort. Har hostat hela natten och mår inte alls bra idag. Så jag stannade hemma från skolan. Vi gör ändå ingenting på fredagar och slutar 12 så de är ingen direkt fara att vara hemma idag. Hade tänkt att kanske sätta mig och plugga så jag får undan läxorna som ska vara klara nästa vecka. Lika bra att få det gjort. Men om jag känner mig själv rätt, så kommer jag inte orka ta tag i det.
Har nyss klätt på mig också. Orkade inte bry mig om hur jag ser ut så de blev joggingbyxor och en tröja bara. För vem orkar sminka sig och sånt när man är sjuk? Inte jag iallafall :)
bara jag som längtar tillbaka till sommaren
när man ser denna outfiten? shorts och linne, och
det var även för varmt. nu är det grått och trist ute igen.

9 september 2010.

Hejsan mina fina läsare.
Hoppas att allt är lika bra med er som det är med mig.

Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sen. Vårt schema har blivit ändrat så vi slutar en timme tidigare än vad vi ska. Men sen får jag vänta på bussen i 50 minuter. Inte så roligt. Så jag, Gilda, Nicole och Lina gick till affären där Nicole köpte muffins som hon böjd på. Jätte gott!
Ute blåser de som jag vet inte vad. Man flyger nästan iväg när man går ut. Men de hör väl till hösten skulle jag kunna tro. De är ju trots allt september nu. Tänk så fort tiden går. För en månad sen var det sommarlov och jag fasade för att börja gymnasiet. Men de är faktiskt riktigt roligt! Det är så man längtar efter att gå dit igen dagen efter. Förmodligen för att jag går i världens mest galna klass?
jag idag på svenskan. första lektionen så var ju inte
lite trött. och sen var jag väldigt koncentrerad.

Släktingar på besök.

Förlåt för att jag är lite seg. Mammas farbror och hans fru kom hit för ett tag sen så vi har nyss fikat och pratat lite. Länge sen jag träffade dem så de var bara roligt att dom kom helt oväntat. :)
Ska iallafall snart sätta mig och göra läxan. Skjuter upp det hela tiden, och de är ju inte speciellt bra. Läxorna försvinner inte för det. Men att ta tag i det är inte så lätt, och sen när man väl har börjat så går de ganska bra. Måste få de gjort iallafall.
bild sen i somras.

oj, jag har visst en blogg..?

tusen förlåt för att jag inte bloggade igår som jag sa att jag skulle. men när jag kom hem igen orkade jag helt enkelt inte sitta vid datorn så jag satt vid TV'n resten av kvällen och tog de lugnt.
men nu tänkte jag berätta om vad jag gjorde igår.
och innan något jävla kålhuvud slänger ur sig att den är ful, eller liknande så jag kan säga att jag har endast använt en bild och text som mall och sen ritat resten själv. därför ser den inte så "proffsig" ut som många tror att den ska göra. ALLTSÅ ÄR DE JAG SJÄLV SOM RITAT ALLTING.


så, där har ni den.
och faktiskt så gör de inte så ont som man tror. jag tyckte
de gjorde mest ont när man torkade bort den överflödiga färgen.
annars var de som om man råkade sticka sig men en nål eller något ♥

hemma, och ska sticka igen om 30 min.

hej babes.
kom hem för ca en halvtimme sedan men ska sticka igen om en halvtimme. berättar inte vad jag ska göra utan det får ni se ikväll. lite nervös är jag iallafall!
skolan har varit helt okej idag. mest en massa flumm efter som jag och Gilda var övertrötta så allt vad vi har gjort idag har slutat med en himla massa skratt. men roligt var det, och de är huvudsaken - ellerhur?

in dah school

hejsan alla.
har inte så mycket tid att skriva just nu. sitter i skolan och har datorkunskap. vi har precis skrivit om oss själva till läraren så nu har jag lite tid att blogga. men ska snart gå på rast :)


Mysig tröja.

Nu när hösten snart är här och de är lite kyligare på morgonen och kvällen så hade denna tröjan från nelly inte suttit helt fel. Tror man hade kunnat kombinera den riktigt fint med ett par jeans och stövlar. Eller vad tror ni?
Sugna på att köpa den? Då hittar ni den HÄR & den kostar 299:-


hemma från skolan..

Fyfan vilken dag det har varit hittills.
Jag orkar inte gå in på detaljer vad som har hänt. Så jag håller det utanför bloggen men jag fick iallafall ledigt från skolan resten av dagen. Men de har inte hänt mig något!
Kom hem för någon timme sen och vet inte vad jag ska göra resten av dagen..?  Har nyss svarat på alla kommentarer & kollat de jag ska. Så nu finns de absolut inget mer att göra idag. Kanske lägga sig och kollade Desperate housewives säsong 2 resten av dagen? Problemet är att det har jag nog inte tålamod till just nu. Äeh jag får se vad jag hittar på för något. Kan ju leta upp några nya bloggar att läsa. Låter inte helt fel va?

Duschen nästa.

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Svarar på resten av kommentarerna när jag är klar ♥

bilden är lånad från google.

Hemma igen.

Hej babes.
Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit inne i Ängelholm med min fina älskling och kollat när han jobbade. Och för er som inte vet så jobbar han lite med ljud och ljus (ljustekniker) lite då och då. Jag hade inte alls mycket att göra så jag satt och glodde på facebook på mobilen och kollade på genrepet. Vi fick även pizza där, så de var inte helt fel!
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Känner att jag behöver ta tag i kommentarerna snart, annars kommer jag inte orka göra de när de blir för många så ska göra de nu. Sen blir det väl duschen & fixa lite med matten som ska va klar imorgon. Kvällen är räddad, eller hur man nu ska säga?
och jag har som vanligt inga nya bilder.
men denna får duga. (:

Godmorgon.

Lite för sent för mig att säga godmorgon med tanke på att jag och Tobias gick upp klockan 9. Men nu har jag iallafall sminkat mig och tagit på mig lite kläder. Om lite mer än en timme kommer någon och hämtar oss och så ska vi in till Ängelholm där älskling ska jobba idag.
Uppdateringen igår var inte så bra. Men jag orkade inte sitta vid datorn och sen vill jag passa på att umgås med älskling så mycket som möjligt om helgena. Tyckte iallafall att jag kunde sitta vid datorn fram tills vi ska köra. Så då kan jag passa på att svara på kommentarer och lite sånt. Inte helt fel va? ;)
Skriver nog ikväll när jag kommit hem om jag orkar. Ska duscha innan jag lägger mig iallafall. Tror jag har lite matte att göra också. Så de får faktiskt gå före bloggen idag :)
bilden är tagen nyss, lite smått ful. men jag bjuder
på den. älsklings tröja också som jag så fint
ska "låna" med hem ♥

Lördag.

Tro inte att jag vaknade nyss för de gjorde jag inte.
Har varit vaken sen halv 10 men har haft annat för mig så därför blir det uppdatering ni istället. Hoppade in i duschen, rakade benen och pyssla om mig själv i en timme. Tro mig, det var riktigt härligt! Plus att jag är ensam hemma så jag behövde inte snabba mig idag.
Ska snart packa ihop sakerna som ska med till min fina pojkvän idag. Det blir till att ta bussen till honom eftersom mamma är inte hemma och hon vet inte när hon kommer hem. Så jag får gå bort till affären senare och hoppa på bussen där. För jävla dåligt att det inte går bussar här ifrån och till Tobbe. Bussen som går här utanför går bara till Örkelljunga, Östra Ljungby och Ängelholm.
Nej nu blir det till att svara på kommentarer och sen packa.
HA DE FINT. ♥

de ser ut som om han knäcker min nacke.
haha, riktigt fint.

GRATTIS KUSIN.

Igår klockan 19:09 fick min kusin Annette sitt första barn.
Det blev en liten kille på 49cm & 3549gram. En liten Oliver!
GRATTIS ANNETTE & ANDY.

även om jag inte träffat dig ännu, så kan jag med
handen på hjärtat säga att jag älskar dig din lilla sockerbit.

Sitter i skolan.

Hej snyggingar.
Som det står i rubriken sitter jag i datorsalen med Lina. Jag har fått gjort det jag skulle så tänkte att jag kunde passa på att uppdatera bloggen lite. Dock så är detta tangentbordet inte av denna värld. Jag får riktigt slå nrer tangenterna för att det ska fungera & den skriver jag fel hela tiden också.

Har inte så mycket mer att skriva. Så vi hörs när jag kommit hem. Slutar klockan 12 så de är 45 min kvar.
OCH SEN ÄR DE ÄNTLIGEN HELG.


Hemma från skolan nu. + dagens outift.

Hejsan alla fina läsare. ♥
Kom hem från skolan för en timme sen och nu har jag kollat klart på lite bloggar och ska snart sätta mig och svara på en hel hög kommentarer.
Dagen har varit bra faktiskt. Vaknade dock lite för sent så fick snabba mig med att klä på mig och sånt. Men jag hann med bussen som tur är. Annars hade jag fått vänta en timme tills nästa kom om inte mamma hade kunnat köra mig. Men det behövdes ju inte! Så när jag kom till skolan hade vi svenska. Klassen gjorde läsförståelse och jag satt och pluggade traktor eftersom jag har special lärare när de gäller läs & hörförståelse. Efter det var de engelska och då gjorde jag ett test. Sen då? Hade håla då i 1 timme och 45 minuter. Riktigt skönt. Och för att göra de ännu bättre så fick vi sluta en timme tidigare idag. :D
Dagens outfit.
Jeanstights - Gina Tricot.
Linne - Cubus.
Tröja - Gina Tricot.

Blondinbella inspirerar mig.

En blogg jag kikar in på både titt som tätt är Blondinbellas. Denna tjejen som enbart är 20 år ger mig otroligt mycket inspiration när det gäller att tro på sig själv och sina idéer. Som sagt så är hon bara 20 år gammal och drar in hur mycket pengar som helst. Och allt detta är enbart för att hon tror på sina tankar och är duktig på det hon håller på med.
När hon började blogga så vet ni alla förmodar jag att hon provocerade mycket. Bakom skärmen skapade hon sig en karaktär som inte alls visade vem hon var. Hon skrev om alla fester hon var på, och sina vänner. Men inget av det var sanning. Hon spelade den där jätte populära tjejen som hon ville vara och körde sitt egen race. Och hon lyckades. När hon var på toppen vände hon från den där provocerande lilla häxan till en målmedveten tjej som har en otrolig vilja och får sina drömmar att bli sanna.
Blondinbella visar att en helt vanlig tjej kan bli framgångsrik och tjäna ofantliga summor även om man inte är 300 år gammal och har extrem erfarenhet. Hon har lärt sig på vägen och läst på. Så visst borde alla kunna klara det? Visst skulle jag också kunna visa hur duktig jag kan vara på vissa saker och komma någonstans med det? Och ska jag va ärlig, så har jag nog en hel del jag skulle kunna visa upp och kunna skapa mig ett namn. Men frågan är, hade jag haft tålamod till det?
Frågan för mig är nu om jag verkligen ska satsa fullt ut och sakta men säkert bygga upp en namn och försöka satsa på det jag gillar? Som ni många vet är jag en liten nörd när de gäller skor, kläder, väskor osv. Så visst skulle jag också kunna komma någonstans? Jag är sugen på att försöka.

VAD SÄGER NI ALLA, SKA JAG GE DET ETT FÖRSÖK?
Kan Bella, så kan fan jag också!
bilden är lånad från google.

1 september.

Jesus, är det redan september? Vart tog augusti vägen? Otroligt hur fort tiden går, men de får den gärna göra. Då kommer sommarlovet snabbare igen. Hehe (a)
Har nyss kommit hem från skolan. Fick sluta tidigare eftersom jag inte är med på idrotten. Skönt att va hemma klockan 15 när man egentligen ska sluta 16.36. Man ska inte klaga tycker jag. Annars har dagen varit lugn. Har inte gjort så mycket idag. Först sovmorgon så jag började klockan 10 och kommer göra det varannan vecka eftersom jag har traktor varannan vecka och så. Ni förstår va? :)
Nu ska jag iallafall kolla bloggar, svara på kommentarer och ta det lugnt resten av dagen. Man blir trots allt ganska seg i skallen av att sitta i skolan.
jag och Gismo på hundlektionen.

RSS 2.0